VN Singapurja

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Ima kdo trenutno lestvico v razvrstitvi voznikov za lenobe kot sem jaz ?
cheer.gif

KobolM

Zelenc'
31. avg 2010
23
0
1
Primorska
Res je brez veze iskati krivca, šlo je za dirkaško nesrečo, vendar pa je Weber videl kaj se bo zgodilo in bi lahko reagiral malo drugače. ker je glede na razplet dvoboja imel zeloooo veliko srečo da je ostal nepoškodovan.

Teoretično ima še prvih pet možnosti za naslov, vendar mislim da imajo realne možnosti le še prvi trije v prvenstvu.

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.868
753
113
www.jernej.org
Prvi trije? Jaz mislim, da imajo čisto realne možnosti Webber, Alonso in Vettel... malo manjše (a še vednor realne) zaradi počasnejšega avta pa Hamilton in Button.

Sicer pa... prvak bo tisti, ki mu bo uspelo zadnje štiri dirke zvoziti brez izpadov (dvomim, da bo kdo vse štiri zmagal... ker v tem primeru bi bil že prvak).

I

Izbrisan uporabnik #488

Dirka je bila delno zanimiva, zanimivo, da je Hamilton spet hotel na "silo" in da je potem fasal. Tistega klovna, ki je oviral hitrejše za krog pa bi tudi morali kaznovati.

Hamilton je zaprl Webbra, mirno bi namreč lahko malo širše zapeljal ali pa še malo počakal in ga v kakšnem kasnejšem krogu pospravil.

Ateja so pa spet šolali, no samuraj je hitro po tem občutil tudi steno
smile-1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.578
10.795
113
po mojem bodo še na zadnji dirki vsaj 3je v igri, kar je super za nas gledalce...

to da se vozi malo bolj na nož podpiram.

tudi to da si na zunanji strani, in zapiraš ker si malo bolj spredaj, morš vedet kaj lahko sledi..sej pa te ne sedijo prvič v bolidu.

KobolM

Zelenc'
31. avg 2010
23
0
1
Primorska
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
... Hamilton spet hotel na "silo" in da je potem fasal...

...Hamilton je zaprl Webbra, mirno bi namreč lahko malo širše zapeljal ali pa še malo počakal in ga v kakšnem kasnejšem krogu pospravil...

Se ne strinjam s tvojimi izjavami. Lewis ni nič hotel na silo, Weber je naredil napako en ovinek prej, zato le tudi Lewis imel možnost za napad nanj. Bi pa Lewis lahko pred zaviranjem zapeljal proti Webru in ga s tem prisilil v zgodnejše zaviranje, s tem bi mu onemogočil napad nase.
Lewis pa tudi druge šanse ne bi imel, Weber je bil hitrejši in bi se hitro odlepil od Lewisa. Hamilton je imel samo eno možnost za napad, izkoristil jo je, ni se mu izšla.

I

Izbrisan uporabnik #488

Weber ni naredil napake, ampak ga je oviral zaostali avto, Hamilton pa se je vslinil poleg.
Potem pa je moral vedeti, da bo Weber šel na katapult, ker nima kaj izgubiti, k temu pa je še sam dodal sekanje ovinka. Saj pa je videl da ga ma ob sebi.

Hamilton je imel bolj sveže gume in za razliko od Butna, bi lahko pospravil Webra.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
60:40 na strani Webbra... prepozno je zaviral, Lewis pa prehitro zaprl..

I

Izbrisan uporabnik #488

Bi bilo za sprejet.
Kateri kekec pa je pred tem oviral prehitevanje za krog?