Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
U-kradejo ne V-kradejo.
Vsaj Fkradejo napiši
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Vkraden je avto za 68k€, po pošti se dobi pismo, v katerim je navedeno, da je možno dobit avto
nazaj za 12k€.
Avto je kasko zavarovan kot kočevski medved, ali v praksi obstaja možnost, da bi zavarovalnica plačala teh 12 jurjev
al bodo raje dali za nov avto?
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Vem za primer, ko so tipu v LJ ukradili nekega BMW-ja, čez par dni dobi pismo s Srbije, da ga lahko prevzame za odkupninio 5k€, Gre on po avto, pripelje domov, mu ga čez par dni spet ukardejo. Ga kliče policija, da so njegov avto našli na počivališču Barje z razrezanimi sedeži...
Tip je nevede kokain v Slovenijo pripeljal in še plačal jim je za to.
Citat:
Uporabnik zetko pravi:
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Vem za primer, ko so tipu v LJ ukradili nekega BMW-ja, čez par dni dobi pismo s Srbije, da ga lahko prevzame za odkupninio 5k€, Gre on po avto, pripelje domov, mu ga čez par dni spet ukardejo. Ga kliče policija, da so njegov avto našli na počivališču Barje z razrezanimi sedeži...
Tip je nevede kokain v Slovenijo pripeljal in še plačal jim je za to.
Pa ni edini. Vem za eno isto zgodbo, s tem da je pac lastnik javil prej policiji. Ko je prisel na naso mejo, so pa za armaturko nasli kar zajeten kup belih vreck.
So nam pa pred dvemi leti v Beogradu ukradli avto od firme. Cez kak mesec je pa eden klical domov, da bi se lahko za avto zmenli. Je foter samo dol vrgel. Zgleda kar praksa to "dol" ratuje.
Hm, se mi zdi, da bi tista smrt precej hitro prisla. Tako ali drugace.Citat:
Uporabnik Benady pravi:
Jebomater, avto nazaj pa še dosmrtno zalogo belegacan U ask 4 more???
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Govedo si ti pa tvoji stari ki so te naredli, imbecil en.
Citat:
Vseko te bo.
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Kdo je madžar ?
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Citat:
Vseko te bo.
Ne, fseko me bo na lape. Pa narezo me bo.