Obstaja, samo tam mislim, da ne dobiš dostopa do super deals, kjer pa če imaš vsaj malo sreče prideš hitro do enakega oz. višjega zneska.Aja, obstajajo tudi nemški in francoski linki za povabilo na Vivid kjer je 20 eur bonusa in ne 5.
Kaj je s kovinsko kartico po koncu primea?
Mbills je na Vivid včeraj nakazal v 3h urah.
Na Framu imaš klasišno tankštelo za osebne avtomobile z blagajno ipd. Verjetno prodajajo tudi vinjete, lahko se pa pokliče in vpraša. Ostale so pa povečini res avtomatske za poslovne uporabnike.Sem sedaj gledal Shell in so zgleda samo avtomatske črpalke za pravne osebe pri nas. Pa še njihovo kartico rabiš.
DM dela, prav tako dela Leclerc in amazon.deDM in Shell dela pri nas? Je kdo probal?
Pa v Bauhaus je zgleda 25%.
Kako pa to da dela Leclerc? Ker na seznamu ga niDM dela, prav tako dela Leclerc in amazon.de
še moj link za superdeale: https://vivid.money/r/amadej1L5?lt=super_deals
Še en pro nasvet: če je kdo kupoval s curve lahko doda vivid kartico in s funkcijo go back in time spremeni kartico in prejme cashback za pretekle nakupe
No, jaz nimam. Zgleda nimamo vsi vsega....je je, oz vsaj jaz ga vidim
Boš šel v nabavo?
Boš šel v nabavo?
Ne... ker sem ze skoraj izkoristil limit za cashback... Ce sem pravvidel, je samo najvec 50€ ...
Je mogoče že kdo probal če deluje cashback pri decatlonu?
Samo tole se res ene stvari splača. Recimo Frosch tekoči prašek že itak uporabljamo, sedaj je x50 pik pa še cashback. Torej 6,3€, 300 pik je 3€ pa še 1,3€ cashback, 2€ na kanto?Tole skupaj z Payback kartico prinaša super prihranke. 21% v DM pa payback od 10x točk do 30X za nekatere izdelke. Skoraj 50% prihranka. OZ če bi v At kupoval cel kup milj za miles and more