Ma kdo referral?
Itak pa so baje prijave za nas začasno onemogočene.
Ja. To sem jaz včeraj in predvčerajnjim kar večkrat plačal. Pa kar neki centi se nabirajo skoraj ob vsakem plačilu. Ne vem pa, kako jih uporabiti oz. kam se nalagajo. Kam kliknem?Hvala. Sem prenakazal 20€ za probo. Torej ceprav se nimam fizicne kartice, lahko placujem s tole virtualno, ki je dodana ze v google pay?
Ce hoces dobiti cashback, mora biti nakup v enkratnem znesku visji od 20€... Torej je fajn, ce si nakazes se mal, da bos lahko v enkratnem znesku placal vec kot 20€Hvala. Sem prenakazal 20€ za probo. Torej ceprav se nimam fizicne kartice, lahko placujem s tole virtualno, ki je dodana ze v google pay?
Ja. To sem jaz včeraj in predvčerajnjim kar večkrat plačal. Pa kar neki centi se nabirajo skoraj ob vsakem plačilu. Ne vem pa, kako jih uporabiti oz. kam se nalagajo. Kam kliknem?
Kam boš z dnarjem?Cashback in nagrade se zbirajo v obliki delnic (Stock rewards) in jih lahko kadarkoli prestavis v svojo denarnico in zapravis... lahkompa pocakas, da delnice izbranega podjetja zrastejo in preneses lahko celo vec... V minus ne gre... ce delnica pade, ti se vedno prenses toliko kot si dobil... Jaz imam trenutno v stock rewards 40€... in ker je sla delnica Tesle, ki sem jo izbral, gor, imam trenutno 40,98€ ... Ni veliko... nekaj pa je ... Spodaj pri stock rewards je gumb “redeem”, ki ti znesek prenese v tvojo denarnico (Main pocket)...
edit:
med pisanjem je delnica se zrasla in imam ze 41,10€
edit 2:
med lepljenjen screenshota ze 41,19€