Odločil sem se, da bom nabavil zimsko zalogo C vitamina. Ugotovil sem, da je zaradi korone poraba tega vitamina v svetu enormno narasla. V trgovinah, kjer sem tradicionalno nabavljal, nimajo zaloge 1000 mg kapsul, ki jih navadno kupujem. Drugje je pa cena zelo narasla, ali pa se je poštnina dvignila v višave. Pri iskanju sem se omejil na Evropo in ZDA, ker teh stvari ne kupujem pri Indijcih ali Kitajcih.
Potem sem pa odkril družinsko podjetje v NY, ki vitamine sami polnijo v svoji tovarnici. Cene so zelo solidne, pa tudi poštnino iz ZDA imajo samo nekaj centov višjo, kot jo računa naša pošta za pošiljke po Sloveniji. Tudi s spletno stranjo so se potrudili, da je tudi v slovenščini.
Njihov naslov je:
V naslovu je moja referalna koda, z uporabo katere dobi morebitni kupec nekaj % dodatnega popusta, pa tudi meni pade nekaj % od naročila.
Upam, da bo to komu koristilo.
Potem sem pa odkril družinsko podjetje v NY, ki vitamine sami polnijo v svoji tovarnici. Cene so zelo solidne, pa tudi poštnino iz ZDA imajo samo nekaj centov višjo, kot jo računa naša pošta za pošiljke po Sloveniji. Tudi s spletno stranjo so se potrudili, da je tudi v slovenščini.
Njihov naslov je:
Discount Vitamins, Supplements & Natural Health Products | PipingRock Health Products
PipingRock brings you the highest quality vitamins and supplements at the lowest cost to you! We offer the biggest selection of life-enhancing natural products in the world.
si.pipingrock.com
V naslovu je moja referalna koda, z uporabo katere dobi morebitni kupec nekaj % dodatnega popusta, pa tudi meni pade nekaj % od naročila.
Upam, da bo to komu koristilo.