Vitamin D

shootek

Fizikalc
3. sep 2007
902
91
28
select 1 from dual;
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
no ja, AI se "zdravi" tako, da se zavre imunski sistem, kar pomeni da so očitno te doze že malce toxične
wink-1.gif

Darjan D je eden od naravnih imunomodulatorjev in veliko AI bolezni se lahko pojavi prav zaradi prenizke vrednosti v telesu.

Verjetno misli tega Dr. Coimbra, ki naj bi dosegal zelo dobre rezultate pri zdravljenju MS. Video

Mi gre pa zelo na živce ta definicija avtoimunih bolezni, da so kronične in da se ne dajo pozdravit. To je farmacevtska definicija, bolj donosno je celo življenje zdraviti, kot enkrat pozdraviti. Zato je na žalost tudi večina raziskav v to smer.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.919
6.976
113
Torej če je imunski sistem preveč aktiven in napada lastno telo, se pozdravo tako, da mu dodaš še več nečesa, ki pripomore k boljšemu delovanju imunskega sistema?

B81

22. jul 2007
36.891
10.461
113
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
no ja, AI se "zdravi" tako, da se zavre imunski sistem, kar pomeni da so očitno te doze že malce toxične
wink-1.gif

Pravilno si napisal se "zdravi", v bistvu se ne zdravi ampak z imunosupresivi zavirajo imunski sistem, da ni tako aktiven. Še vedno se ne vé, zakaj je zmeden in kaj to povzroči.

B81

22. jul 2007
36.891
10.461
113
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
wink-1.gif

Pravilno si napisal se "zdravi", v bistvu se ne zdravi ampak z imunosupresivi zavirajo imunski sistem, da ni tako aktiven. Še vedno se ne vé, zakaj je zmeden in kaj to povzroči.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.919
6.976
113
Itak, telo je hudo zakompliciran sistem, kaj šele imunski sistem, dvomim da bodo tako hitro razvozlali vse metabolne in podobne procese, ki se dogajajo...tudi sila težko je to raziskovat...

Kako pa tvoj VitD nivo, nisi šel še enkrat preverjat?

B81

22. jul 2007
36.891
10.461
113
Nisem, menda bom zdaj šel, ampak moram izvide skupaj poiskat in označit, kaj vse se bo pregledalo
smile-1.gif
Najbolj me zanimajo transferin&Co.

D3 pa sem spil 2 flaškici (tiste baby kapljice in pol plastenke D3 iz športne trgovine (po 2000 enot dnevno sem jemal) in bom videl.