Na žalost tudi to zdravilo ne pomaga sedaj sem dobil Kamiren XL 4mg, bom videl učink tega zdravila.ga kdo že jemlje?Po obisku zdravnice mi je predpisala rawel 1.5 mlg ,po 7dnevnem jemanju še ne vidim učinka.Stranskih učinkov še ne opazim.Kakše izkušnje imate ostali, ki jih jemljete ste zadovoljni?
Lp
Kamiren ti samo podaljšuje čez cel dan učinek zdravila proti visokem pritisku ...Na žalost tudi to zdravilo ne pomaga sedaj sem dobil Kamiren XL 4mg, bom videl učink tega zdravila.ga kdo že jemlje?
je...Kaj to ni zdravilo?
Izmeri pritisk pred zaužitjem tablete in potem kaki dve uri po zaužitju.Na žalost tudi to zdravilo ne pomaga sedaj sem dobil Kamiren XL 4mg, bom videl učink tega zdravila.ga kdo že jemlje?
meni pomaga, zvecer, skupaj z Amlewel zjutrajNa žalost tudi to zdravilo ne pomaga sedaj sem dobil Kamiren XL 4mg, bom videl učink tega zdravila.ga kdo že jemlje?
Ali je kaj razlike med prvo in drugo meritvijo?Izmeri pritisk pred zaužitjem tablete in potem kaki dve uri po zaužitju.
Će ni razlike v Izmeri pritiska pred zaužitjem tablete in potem nekaj ur po zaužitju, potem nima smisla, da ga jemleš. Koliko pa imaš pritisk naprimer zjutraj, opoldne, in zvečer, brez zaužitja tableta? Kaj pa pri hrani, ali se nebi odpovedal ali vsaj delno zmanjšal vnos soli?Že opažam stranske učinke, saj se mi nos zamaši sploh ponoči da ne morem dihati normalino in tudi podnevi imam občutek zamašenostion suhih ust, če ravno nisem prehlajen in ni izcedka iz nosu.
Rezultat pritiska ni sprememebe na bolje.
Iz tega lahko sklepaš, da od teh tablet nimaš dobrega ućinka, razen stranskih. Svetoval bi ti, da predlagaš zdravnici, da te napoti h kardiologu, ker od tega, kar si do sedaj napisal, sem prepričan, da ona tega nebo rešila.Pred zaužitjem zvečer reziltat:150-103-79,po 1.30 h po zaužitju je rezultat za malenkost slabši:151-109-75,zjutra ;138-94-65,glede soli uživam minimalno,mi ne ogovarja slana hrana.V četrtek grem nazaj v ambulanto.
Nujno potrebuješ drugačno kombinacijo zdravil.Pred zaužitjem zvečer reziltat:150-103-79,po 1.30 h po zaužitju je rezultat za malenkost slabši:151-109-75,zjutra ;138-94-65,glede soli uživam minimalno,mi ne ogovarja slana hrana.V četrtek grem nazaj v ambulanto.
Po današnjem obisku ambulante spet novo zdravilo Valsaden.Pred zaužitjem zvečer reziltat:150-103-79,po 1.30 h po zaužitju je rezultat za malenkost slabši:151-109-75,zjutra ;138-94-65,glede soli uživam minimalno,mi ne ogovarja slana hrana.V četrtek grem nazaj v ambulanto.
Kaj pa na kakšne dodatne preglede te pa ni dala?Po današnjem obisku ambulante spet novo zdravilo Valsaden.