Višina vaših plač, 7. stopnja

lovelove

lovelove
23. jul 2007
2.788
0
36
116
zravn komšije
Citat:
Uporabnik jetamp pravi:
Citat:

No jst sm začetnik v JU, z delovnim mestom ki zahteva 5. stopnjo izobrazbe, pa spadam v 21 plačilni razred

Imam isto 5.stopnjo le da je začetni razred 19. O odgovornosti mojega delovnega bi pa lahko razglabljali. Od mene je odvisno delovanje celotnega UKC-ja. Če bo kdo danes pod urgentno operiran je v dobrih rokah.
smile-1.gif

Pol je očitno vse v piizdi.
Od nekoga, od kogar je odvisno delovanje celotnega KC-ja, je žalostno, dane ve, da UKC-ja ni več.
rolleyes-1.gif

Je le še KC!
smirk-1.gif

tony

Guru
23. jul 2007
9.679
1.488
113
Citat:
Uporabnik lovelove pravi:
Citat:
Uporabnik jetamp pravi:
Citat:

No jst sm začetnik v JU, z delovnim mestom ki zahteva 5. stopnjo izobrazbe, pa spadam v 21 plačilni razred

Imam isto 5.stopnjo le da je začetni razred 19. O odgovornosti mojega delovnega bi pa lahko razglabljali. Od mene je odvisno delovanje celotnega UKC-ja. Če bo kdo danes pod urgentno operiran je v dobrih rokah.
smile-1.gif

Pol je očitno vse v piizdi.
Od nekoga, od kogar je odvisno delovanje celotnega KC-ja, je žalostno, dane ve, da UKC-ja ni več.
rolleyes-1.gif

Je le še KC!
smirk-1.gif

Nisi najbolj na tekočem
grims-1.gif

http://www3.kclj.si/

AndrejK

Fizikalc
7. sep 2007
1.279
3
38
SI
Citat:
Uporabnik Mis pravi:
Pol sm se pa jst dobr prodal - sysadmin, izobrazba V.... 1300net...

Ampak taka iobrazba pomeni riziko, da se zamenja garnitura v firmi in te potem tanova lahko hitro odpika... Zato upam da bom imel šanso zaključit faks (sigurnostni razlogi
wink-1.gif
).

Skoraj, kot da bi sam to napisal
smile-1.gif

Torque

Pripravnik
22. jul 2007
837
15
18
Ksz ...

Ali bi lahko kdo, ki pozna stvari, napisal, koliko pribl. zaslužijo univ. dipl. inž. strojništva ali elektrotehnike ter seveda za kakšno delo.

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik lovelove pravi:
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
In po čem mi lahko ti, kot poznavalec teh dejstev, to potrdiš??
confused-1.gif

Razlika je v tem, da je mariborski faks bolj gospodarsko usmerjen, med tem ko je ljubljanski bolj civilno-kazensko.

Ja lahko, ker sem eno (LJ) izmed teh dveh fakultet že končal in ker poznam kar nekaj ljudi, ki so končali MB PF. In ko primerjamo obveznosti pri posameznih predmetih in zahtevnost, je MB mnooogo lažja.

Ti dvojček, trojček ali celo petorček kaj pomeni?
rolleyes-1.gif
Verjetno (še) ne.

Mi boš povedal kako je naresti v enem dnevu obligacije splošni + posebni del + ZPP.... Tega v MB pač ne poznate
tongue-1.gif
.

S tem, da so v LJ že v drugem letniku 2 (ali celo že trije, se ne spomnim) skupinski izpiti. V tretjem pa celo trije skupinski izpiti.

+ to, da profesor, ki predava na obeh pove, da je razlika v znajnju študentov iz LJ in MB PF. V korist LJ, da ne bo pomote.

Kot pa sem že zgoraj omenil, so vedno izjeme in MB študent je z lahkoto boljši pravnik in LJ slabši.... tega nisem zanikal.
Se pa vedno gleda povprečje.

Ko sem jaz še z 4 drugimi prijatelji začel hodit na PF, sem jaz edini končal LJ PF, VSI!!! ostali so pdnehali v LJ in odšli na MB PF in tudi sami priznali BISTVENO lažje delo na MB PF.

Kloško, želim ti uspešno študiranje.
write.gif

1.mnogo lazja? dolgo nisi ze primerjal obeh programov...

2. dvojcek , trojcek...to je mogoce malo tezje za nardit ampak ne zaradi tega kere bi bilo vec snovi ampak zato ker je vec snovi skoncentrirano na enak cas...tako da dvojcki in trojcki ravno ne prispevajo k bolj podrobnemu znanju

3. ljubljanske obligacije splosni del so nedeljski izlet proti obligacijam v MB pri kocbeku... da o posebnem delu ne govorim...vas trojcek skupaj pri obligacijah ne more konkurirat mariborskim izpitom...skupinski izpiti so samo za umetno zvisevanje tezavnosti faxa...ce ne mores vec znanja posredovat , pac anredis 3 izpite skupaj in reces kako tezak fax imas...bruh...

4. v MB so v planu spremenili plan dela tako da moras do 3 letnika naredit nekaj anjtezjih izpitov ki jih v LJ nimate na taksnem nivoju (GPP, STATUS....)

5. ta profesor, ki gi ba lahko imenoval kar g. Krajnc je pa tako ali tako lokalpatriot in z negativno voljo hodi v MB ker mu gre vse na zivce razen sam sebi...

6. to o bistveno lazjem studiju v MB razlagaj ti komu drugemu, da so naredili v MB je point smao v tem ker so se bolj resno spravili k delu...

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Jaz sem pa zamenjal pa v prejšnji službi nisem šel na SQL..

Molim boga da mi dajo pogoje za zaključit faks... naredim kar hočejo še kak izpit dodatno, samo da ne propade vse...

lovelove

lovelove
23. jul 2007
2.788
0
36
116
zravn komšije
HEPAN:

1. ni Kranjc.

2. Skupinski izpiti so pač težji in s tem, komoraš več snovi na 1x znat, je pač težavnost in s tem tudi selektiven faktor.

3. Zakaj je potem večina (če ne večina, pa res zelo veliko) MB pravnikov končala fax v LJ?
3a. Zakaj vsi, ki falirajo na PF LJ gredo ns PF MB.

4. Kar se tiče obligacij.... pa jih vseeno ne bi sodil, ker sem jih naredli le v LJ. In če nisi tudi ti naredil obligacije na obeh faxih, potem jih raje ne sodi.

5. Če ne profesor, kdo bo potem lahko dal primerjavo med kakovosjo študijev.

100. Nisem s tem nič hotel koga užaliti. Govorim le "splošno znana dejstva"

105. Ne ti men, da lJ PF na nekem nivoju nima nekih hudih izpitov, ki jih v MB imajo..... tralalalalalala

908. V mb lahko greš v višji letnik, brez da bi opravil vse izpite nižjega (to je tudi v LJ), pri tem pa lahko opravljaš izpite višjega letnika, preden si opravil vse izpite nižjega (to pa LJ nima - kar je še ena zahtevnost več).

lp

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
na hitro

1. ce ni krajnc je kambič

2.skupinksi izpiti so TEZJI ne pomagajo pa pri boljsem in bolj poglobljenem znanju....kvecjemu bolj povrsnem ker je prevec snovi za 1x.

3.zato ker je fajn it od doma in studirat drugje kot v svojem kraju...tudi veliko MB ekonomistov je koncalo EPF v LJ, pa strojnikov v grazu...

3.a. Vsi ze ne, v MB pa gredo ker pac nimajo vec druge izbire kot pa it v MB, ce bi slo za lazjo tezjo varijanto bi sli v gorico na pravno akademijo....

4. imam ogromno prijateljev iz obeh faxov...vem kaj so zahtevali v MB in v LJ...brez problemov sodim tudi ce nisem naredil obeh...

5. ljubljanski profesor...bo hvalil MB fax?

na druge tocke ne bom odgovarjal razen na

908. Vse to je umetno zvisevanje tezavnosti, brez neposrednega vpliva na kvaliteto in kolicino znanja...v vsakem primeru imas samo 1 leto prednosti v MB, v vsakem primeru ce zelis napredovat iz 2. v 3. moras imeti vse izpite iz 1.....

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Včasih je res že smešno kako ljubljančani poveličujete svoje faxe in jih "naredite" precej težje kot Mariborske in druge. Pa ne samo pravniki, tudi ekonomisti, strojniki,...

Verjetno ste kakšna nadrasa ali kaj
confused-1.gif

PS: pa nimam nič proti ljubljančanom, tudi ljubljančankam ne
grin1.gif

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik kdosemjaz pravi:
No, sej meni je to več kot jasno, moje vprašanje je bolj letelo na tiste, ki začnejo dobivat ošpice, ko slišijo, kolk zasluži prfoks.

To ni nobeno merilo. Kaj pa klicni centri? Precej nižje plače, poslušati (in biti vljuden) pa je treba ves ološ tega sveta...