Viole IMBECILI

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Citat:
Uporabnik Fedor pravi:
Sicer nevem kako je z ostalimi slo. navijaskimi skupinami, ker ne spremljam slo nogometa v zivo....
Vceraj sem bil povabljen od prijatelja na slo nogometni derbi v ljubljano. Se odoravim z zeno in otrokom, da pac zgubimo en popoldan in da tamali vsaj malo dozivi nogometa v zivo
Se pripeljemo v garazo stozic (itak zabasano) kjer nas skusa kombi MB registracije izsilit... Ker mu ne dovolim, vseh 6 pijanih stajerskih opic se prilepi na sipo in zacnejo je**at vse po spisku in mahajo naj pridem v njihov kombi ce si upam.... Haha, kreteni na kubik.... Seveda nisem sel, ker sem bil z druzino....me pa zanima kje vzgajajo take primerke, da grozijo in zmerjajo kar vse povprek...
Mi je samo zal, da nisem imel vsaj se enega mojega pajdasa s seboj, ker bi jih razmontirali skupaj s kombijem....

Ma kaj bi ti razmontiral, razbili bi te ko staro kanto, ne sanjaj.Vsak Viola te 1:1 spremeni v drek.

Fedorja???
confused-1.gif

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Citat:
Uporabnik Fedor pravi:
Sicer nevem kako je z ostalimi slo. navijaskimi skupinami, ker ne spremljam slo nogometa v zivo....
Vceraj sem bil povabljen od prijatelja na slo nogometni derbi v ljubljano. Se odoravim z zeno in otrokom, da pac zgubimo en popoldan in da tamali vsaj malo dozivi nogometa v zivo
Se pripeljemo v garazo stozic (itak zabasano) kjer nas skusa kombi MB registracije izsilit... Ker mu ne dovolim, vseh 6 pijanih stajerskih opic se prilepi na sipo in zacnejo je**at vse po spisku in mahajo naj pridem v njihov kombi ce si upam.... Haha, kreteni na kubik.... Seveda nisem sel, ker sem bil z druzino....me pa zanima kje vzgajajo take primerke, da grozijo in zmerjajo kar vse povprek...
Mi je samo zal, da nisem imel vsaj se enega mojega pajdasa s seboj, ker bi jih razmontirali skupaj s kombijem....

Ma kaj bi ti razmontiral, razbili bi te ko staro kanto, ne sanjaj.Vsak Viola te 1:1 spremeni v drek.

Haha, dej no....6 pijanih opic s postavami od prvakov v bašenju njokov....
Problem je, ker ne naletijo nikoli na takega, ki kaj obvlada...vedno se spravljajo ali v dvajsetih na enega ali pa na šibkejše.....

Nazadnje urejeno:

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
@s22b - v MB na stadionu alkohol ni dovoljen, pred tekmo ga tudi okoli stadiona ne točijo več, tak da predvidevam, da je v LJ enako.

Točili ga niso ampak so ljudje sabo prinesli alkohol in to se mi zdi nedopustno, da so lahko brez težav prišli do vhodov stadiona in veselo pijančevali.
Žal tudi nevarno, opit človek je sigurno bolj agresiven in seveda možgani mu malce bolj počasneje delajo kar pomeni, da je lahko vsak mimoidoči žrtev, ker bo napaden zaradi sledečega komentarja; "Mogoče pa nasprotniki nimajo možnosti.".

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.622
1.145
113
Titograd
Citat:
Uporabnik Fedor pravi:
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Citat:
Uporabnik Fedor pravi:

Haha, dej no....6 pijanih opic s postavami od prvakov v bašenju njokov....
Problem je, ker ne naletijo nikoli na takega, ki kaj obvlada...vedno se spravljajo ali v dvajsetih na enega ali pa na šibkejše.....

Večina mogoče ni nevem kak močnih, so pa tolk bolj nori, ampak res pošteno nori. Drugega kot nk mb, alkohola in drog ni v njihovih življenjih...... pač niso folk s katerim bi se bilo pametno zaplesti. Pa kdo ne pravi da jih ne dobijo? Jih tudi dobijo, vsaj ti s katerimi sem v mladih letih bil v stiku (isti blok, soseska, šola).

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.389
318
83
Citat:
Uporabnik nejc111 pravi:
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Treba uvest England style

Tvoje besede bodo resničnost postale. klik
cheer.gif

To sm jst nekako pričakoval, ko sem vidu kak stadion so nardil (navijači brez ograj tik ob igrišču). Ker za ''nas balkance'', tak stadion nardit in upat, da ne bo tekanja po igrišču je mal optimistično.

Nazadnje urejeno: