Viole IMBECILI

matt

yeeeehaaaaw
20. jul 2007
866
0
16
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:

Mi je pa žalostno gledat slikco v časopisu, k tepejo enga varnostnika G7, policaji 2 vrste nižje pa samo gledajo.

Čak mal, ne moreš no! Oni vendar stavkajo.
evil.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.622
1.145
113
Titograd
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
@s22b - v MB na stadionu alkohol ni dovoljen, pred tekmo ga tudi okoli stadiona ne točijo več, tak da predvidevam, da je v LJ enako.

Sicer pa se strinjam s angleškim stilom dosmrtne prepovedi, ker drugače se to ne bo dalo rešit. Evo zdaj poglejte kako so porihtali pri njih, še ograje ne rabijo, ker nobenemu ne pride na pamet, da bi na igrišče vletel.

Ne prvo, ne drugo, ni res. Alkohol je bil vedno zunaj na južni ploščadi za šankom za dobiti, na samem stadionu pa ga res ne moreš dobiti. V angliji pa se tudi tu in tam zgodi kak vdor navijačev na igrišče, tudi prižiganje sicer prepovedanih bakel (sploh na tekmah Arsenala, prejšnja sezona). Angleži so probleme samo preselili iz stadionov na ulice, nič več. Res pa na stadionih zato ni več kletk.

dentex

Guru
20. sep 2007
2.761
655
113
Bil je prijatelj na Liverpoolovem stadionu. Stvar je popolnoma enostavna in jasna, na vhodu in povsod drugje je jasno napisano kako se to tretira. Popolnoma enostavno KAZENSI PREGON in zadeva ni prestopek ampak dobiš lepo kazensko ovadbo.
Stadion je zastražen ko pentagon, ni posebinjh želja in idej, da bi kdo kaj uničil in razsul. Vse je pokrito z kamerami.

Policaji so pa učeri ŠTRAJKAL, najbrž sem danes zato pojasnjeval zakaj imam v avtu profesionalno prvo pomoč, ne pa certificirane.

Glede bebcev iz obeh strani pa brez veze zgublat besede.Zapret u garažo pod stadionom, pa razbit gamad.

lp D

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik Fedor pravi:
Sicer nevem kako je z ostalimi slo. navijaskimi skupinami, ker ne spremljam slo nogometa v zivo....
Vceraj sem bil povabljen od prijatelja na slo nogometni derbi v ljubljano. Se odoravim z zeno in otrokom, da pac zgubimo en popoldan in da tamali vsaj malo dozivi nogometa v zivo
Se pripeljemo v garazo stozic (itak zabasano) kjer nas skusa kombi MB registracije izsilit... Ker mu ne dovolim, vseh 6 pijanih stajerskih opic se prilepi na sipo in zacnejo je**at vse po spisku in mahajo naj pridem v njihov kombi ce si upam.... Haha, kreteni na kubik.... Seveda nisem sel, ker sem bil z druzino....me pa zanima kje vzgajajo take primerke, da grozijo in zmerjajo kar vse povprek...
Mi je samo zal, da nisem imel vsaj se enega mojega pajdasa s seboj, ker bi jih razmontirali skupaj s kombijem....

Ma kaj bi ti razmontiral, razbili bi te ko staro kanto, ne sanjaj.Vsak Viola te 1:1 spremeni v drek.

Nazadnje urejeno:

yamahafazer

Fizikalc
15. mar 2010
1.599
68
48
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Citat:
Uporabnik Fedor pravi:
Sicer nevem kako je z ostalimi slo. navijaskimi skupinami, ker ne spremljam slo nogometa v zivo....
Vceraj sem bil povabljen od prijatelja na slo nogometni derbi v ljubljano. Se odoravim z zeno in otrokom, da pac zgubimo en popoldan in da tamali vsaj malo dozivi nogometa v zivo
Se pripeljemo v garazo stozic (itak zabasano) kjer nas skusa kombi MB registracije izsilit... Ker mu ne dovolim, vseh 6 pijanih stajerskih opic se prilepi na sipo in zacnejo je**at vse po spisku in mahajo naj pridem v njihov kombi ce si upam.... Haha, kreteni na kubik.... Seveda nisem sel, ker sem bil z druzino....me pa zanima kje vzgajajo take primerke, da grozijo in zmerjajo kar vse povprek...
Mi je samo zal, da nisem imel vsaj se enega mojega pajdasa s seboj, ker bi jih razmontirali skupaj s kombijem....

Ma kaj bi ti razmontiral, razbili bi te ko staro kanto, ne sanjaj.Vsak Viola te 1:1 spremeni v drek.

haha bi ja, sami mulci mladoletni. Mamice naj rajši pogledajo kak so jih vzgojile!

Steve

Guru
13. avg 2007
10.017
1.927
113
pri nas ni nobenemu v interesu da se te živali loči od civiliziranih ljudi. če bi bilo, se to da zelo preprosto izvest. so sramota za maribor in mečejo slabo luč na ta šport.
slučajno pa poznam že iz osnovne šole tisto vijolico, ki je zabodla enega ljubljančana na tekmi v ljubljani in mu zdaj sodijo. tipičen profil predstavnika te skupine. celo življenje samo nasilje, foter alkoholik, brat že en čas v zaporu, preprodaja droge je glavni biznis, do fusbala mu dol visi tak kot kaki stari mami, je pa fajn sredstvo za sproščanje testosterona

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
A veš da, mladoletni. Jih je veliko starih 25-30.In delanje pizdarij jim je edini hobi v življenju.Ti fantje so res zelo nevarni, tudi posamično, to dobro vem, sej živim v istem mestu z njimi.Zato mi je smešno, ko eni ljudje pišejo po netu, kaj bi oni delali...s profesionalnim huliganom.Nič, ko takega srečaš, greš 50 m okoli, to je edino pametno.

Nazadnje urejeno:

yamahafazer

Fizikalc
15. mar 2010
1.599
68
48
Tud jaz jih poznam ene in druge in res je najbolj pametno, da se jim izogneš. Ampak verjemi niso tako pogumni ko so sami. Ko jih je pa dvajset pogumno pijanih skupaj pa je čisto nekaj drugega.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Citat:
@s22b - v MB na stadionu alkohol ni dovoljen, pred tekmo ga tudi okoli stadiona ne točijo več, tak da predvidevam, da je v LJ enako.

Sicer pa se strinjam s angleškim stilom dosmrtne prepovedi, ker drugače se to ne bo dalo rešit. Evo zdaj poglejte kako so porihtali pri njih, še ograje ne rabijo, ker nobenemu ne pride na pamet, da bi na igrišče vletel.

Ne prvo, ne drugo, ni res. Alkohol je bil vedno zunaj na južni ploščadi za šankom za dobiti, na samem stadionu pa ga res ne moreš dobiti. V angliji pa se tudi tu in tam zgodi kak vdor navijačev na igrišče, tudi prižiganje sicer prepovedanih bakel (sploh na tekmah Arsenala, prejšnja sezona). Angleži so probleme samo preselili iz stadionov na ulice, nič več. Res pa na stadionih zato ni več kletk.

Eno uro pred tekmo nehajo tudi na jugu prodajat alkohol. Zgleda ne hodiš kaj veliko na tekme.

B81

22. jul 2007
37.856
11.084
113
S tem se strinjam...človeku je vseeno ali te bo zabodel ali kaj drugega. Zdaj pa se zamisliš, kaj počneš v življenju, kaj ti je cilj in za katere stvari porabljaš energijo...vsaj malo perspektiven človek niti nima časa za 'p.izdarije'...

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.622
1.145
113
Titograd
Citat:
Citat:
Citat:

Eno uro pred tekmo nehajo tudi na jugu prodajat alkohol. Zgleda ne hodiš kaj veliko na tekme.

Na vsako ne, tu in tam pa grem. Ne vem če ravno uro prej, jih pa gre iz teh šankov na stadion kar nekaj pod gasom.

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.389
318
83
Citat:
Citat:
Citat:

Sej je nasrečo Pikapolonica nasprot štadiona dost bliz tko, da ni panike
smile-1.gif

SpaceMonkey

Pripravnik
11. avg 2007
761
3
18
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Citat:
Uporabnik Fedor pravi:

Kaj pa če je madžar ?
evil.gif

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Kasius, vidim, da si navijač Maribora, upam pa, da nisi član viol, ker to (in vse ostale podobne "navijaške" skupine) niso navijači, ampak kreteni, ki svojo agresivnost zapakirajo v navijaštvo. Takšni ljudje delajo škodo sebi, svojemu klubu in svojemu mestu.

Najbolje bi bilo, da bi imeli za takšne primerke na stadionih kletke. Če se že obnašajo kot divje živali, naj še bivajo tako. Podpiram idejo, da se uvedejo kamere, s katerimi se bo posnelo divjake in se jih pridržalo na stadionu. Izpustili bi jih, ko bi poravnali povzročeno škodo, če pa bi storili kaznivo dejanje, pa bi jih strpali direktno v policijski pripor.

maurice

Pripravnik
30. apr 2008
867
2
18
ksz...

Nič ni z navijači narobe, oni so se ga napil in delajo pizdarijo.
Narobe je to, da so dobili karto zastonj, pa prevoz zastonj in narobe je to, da nimamo zakonov, s katerimi bi vsakega, ki ima 0,5 promila v sebi, dali za 1 leto v zapor in mu pobrali vse premoženje.
Tle ni potrebne nobene vzgoje in pametovanja - samo velike kazni in sankcije in seveda batine.
Policist bi lahko z enim udarcem onesposobil razgrajača, potem bi ga pa zaradi kamer vlačili po sodišču. Zato pa raje od daleč gleda oziroma se obrne stran.

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Citat:
Uporabnik maurice pravi:
ksz...

Nič ni z navijači narobe, oni so se ga napil in delajo pizdarijo.
Narobe je to, da so dobili karto zastonj, pa prevoz zastonj in narobe je to, da nimamo zakonov, s katerimi bi vsakega, ki ima 0,5 promila v sebi, dali za 1 leto v zapor in mu pobrali vse premoženje.
Tle ni potrebne nobene vzgoje in pametovanja - samo velike kazni in sankcije in seveda batine.

...

Hehe... Saudijci ti ploskajo, ker si jim pripoznal metode
grin1.gif