a pa je to varno, milim da ti skenarji ne sevajo, da bi dobil raka?na šipo katera je za B stebričkom na voznikovi strani.
ker,
ko te DARSovc prehiteva, da lahko odčita podatke iz lista! (prehitevanje po desni je prepovedano).
a pa je to varno, milim da ti skenarji ne sevajo, da bi dobil raka?na šipo katera je za B stebričkom na voznikovi strani.
ker,
ko te DARSovc prehiteva, da lahko odčita podatke iz lista! (prehitevanje po desni je prepovedano).
To moraš v temi o Covid-19 vprašat, tam so dr. znanosti...a pa je to varno, milim da ti skenarji ne sevajo, da bi dobil raka?
Ker nisi ljubitelj audija me zanima kdaj ga bos prodal za ceno vinjete.jaz sem danes kupil na Porše Verovškova, letna vinjeta, zraven sem dobil nov Audi A6. se splača, ti povem.
Naivnež, daj malo trg poglej, prodal ga bo za 10.000€/m2Ker nisi ljubitelj audija me zanima kdaj ga bos prodal za ceno vinjete.
Pri AMZS, če si član, dobiš 5€ popusta, če pa plačaš z AMZS Diners kartico, ti pa naložijo še 6€ popusta pri naslednji članarini.kje se najbolj splača kupiti vinjeto ? Cena je povsod enaka, ampak ali kje dobiš še kaj za povrh ? Npr. pri Molu in Petrolu dobiš 3x točke + kavo, s tem da pri Petrolu sodeluješ še v neki nagradni igri, ... ?