Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Ja ampak bananar je pa tudi podjeten.
Želi 1,5 za fuzbal, luki da pa 1,4mio letno (če sem si prav zapomnil cifre iz tv).
Ko ravno Krko omenjaš: poglej na spisek sponzorjev, malo ugotovi s kom ta podjetja poslujejo in od kod so.Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Citat:
Uporabnik KKK pravi:
mah, lahko bi pa Rastoder zahteval rabat, pa bi bilo ok, a ne? Pač ga malo zateguje.
Kaj ima Luka Koper za sponzorirat NK Koper, bi se lahko vprašali?
Kaj ima Krka za sponzorirat KK Krko, bi se lahko vprašali.
http://www.24ur.com/zahteva-cetrt-milijona-letno-ali-pa-odpelje-banane-drugam.htmlCitat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Brisal
Napačne podatke sem imel v glavi
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Ko ravno Krko omenjaš: poglej na spisek sponzorjev, malo ugotovi s kom ta podjetja poslujejo in od kod so.Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Citat:
Uporabnik KKK pravi:
mah, lahko bi pa Rastoder zahteval rabat, pa bi bilo ok, a ne? Pač ga malo zateguje.
Kaj ima Luka Koper za sponzorirat NK Koper, bi se lahko vprašali?
Kaj ima Krka za sponzorirat KK Krko, bi se lahko vprašali.
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Promet 2012:
Luka Koper - 147mioEUR
Rastoder - 130 mioEUR
Ravno majhen ni, kajne?
Jp. Sploh glede na to, da so mu tako na Reki kot v Trstu ponudili boljše pogoje.Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Promet 2012:
Luka Koper - 147mioEUR
Rastoder - 130 mioEUR
Ravno majhen ni, kajne?
Nisem pisal o tem, da je majhen, saj je globalni trgovec. Kot sem nekje prebral, so njegove banane pod oznako Derby, če pa pogledaš v trgovinah, je tam še nebroj banan z drugimi oznakami, ki jih verjetno lifrajo drugi trgovci. Po moje bolj on rabi Luko, kot Luka njega, seveda je pa izguba posla za Luko kratkoročno jeba.
Citat:
Uporabnik jolko pravi:
Še Mazzinijev komentar: http://www.siol.net/priloge/kolumne/miha_mazzini/2014/01/kdo_nam_je_vse_to_serviral.aspx
Citat:
Zaradi zgodovinskih vzrokov nismo razvili precej vlog. Recimo državniške, kar bi lahko bilo usodno.
Kar je cifra, za katero se v vsaki normalni firmi držiš z vsemi štirimi.Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Predstavlja 1% prometa Luke Koper.