Lepote multikulturnosti 4

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.307
16.597
113
Kaj misliš, kdo je bil? Ali pa dajmo raje takole - ali je več možnosti, da gre za Ahmeda ali za Hansa?

Zaenkrat je o storilcu znano to, da gre za 40 letnega državljana Nemčije, bolj podrobne informacije pa še niso znane (beri - jih še skrbno skrivajo) ali pa jih jaz s hitrim iskanjem enostavno še nisem našel. To plus vedenje v kakšnih primerih so v preteklosti spuščali v javnost tako skope informacije v kombinaciji s povprečjem kdo je običajno povzročitelj takšnih (z avtom) ali drugačnih (z nožem) napadov ti pa lahko da vedeti, da sodeč po preteklih poročanjih v podobnih primerih najverjetneje ne gre za dejanskega Nemca (Hansa/domorodca) saj bi bilo v takem primeru javnosti znanih več podatkov.

• Všeč mi je
Reactions: uncle_sam in 8888

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.307
16.597
113
Mimogrede - število smrtnih žrtev tega najnovejšega napada je zdaj naraslo na 2:
The interior minister of the Baden-Württemberg state, Thomas Strobl, has just confirmed that two people died after a car was driven into a crowd in Mannheim. He also said that “several others are also injured.”
The interior minister of the state of Baden-Württemberg, Thomas Strobl, has told the German press agency dpa that the suspect was a 40-year-old German citizen from the neighbouring state of Rhineland-Palatinate. No further details have been released at this stage.

• Všeč mi je
Reactions: 8888