Vici, takšni in drugačni (3)

darkstar66

Guru
1. apr 2013
1.235
756
113

Opis oglasa​

POzdravljeni,

imam samo 2 srečki. Žal moram eno prodati za plačilo stroškov (hrana za živali, računi, zdravstveno zavarovanje,...). Cena srečke je 1600 evrov. Potem je 100 % vaša. Druga možnost je cena 1000 evrov in se notarsko overi pogodba, da se ob morebitnem dobitku nagrada deli na pol. Stroški notarja se plačajo v razmerju pol kupec pol prodajalec. Razdelitev dobitka velja le v primeru, da je nagrada večja od 250 Evrov. Torej za zlato, stanovanja in mesečno rento 10 let).

Za dodatnih 200 evrov pa se lako zavežem tudi da se polovica dovitka druge srečke deli kupcu prve srečke.

Še 2 leti nazaj sem imel in zlato in hišo in bitcoin, sedaj sem pa že leto dni brezdomec. Ljubezen je pač slepa. In osel gre enkrat na led jaz grem pač tisočkrat. Tako je če gledaš na vse razen nase ne. lp in srečno

Vir : bolha.com

böc

Majstr
1. avg 2007
2.436
484
83

Opis oglasa​

POzdravljeni,

imam samo 2 srečki. Žal moram eno prodati za plačilo stroškov (hrana za živali, računi, zdravstveno zavarovanje,...). Cena srečke je 1600 evrov. Potem je 100 % vaša. Druga možnost je cena 1000 evrov in se notarsko overi pogodba, da se ob morebitnem dobitku nagrada deli na pol. Stroški notarja se plačajo v razmerju pol kupec pol prodajalec. Razdelitev dobitka velja le v primeru, da je nagrada večja od 250 Evrov. Torej za zlato, stanovanja in mesečno rento 10 let).

Za dodatnih 200 evrov pa se lako zavežem tudi da se polovica dovitka druge srečke deli kupcu prve srečke.

Še 2 leti nazaj sem imel in zlato in hišo in bitcoin, sedaj sem pa že leto dni brezdomec. Ljubezen je pač slepa. In osel gre enkrat na led jaz grem pač tisočkrat. Tako je če gledaš na vse razen nase ne. lp in srečno

Vir : bolha.com
Poceni: https://www.delo.si/novice/slovenija/srecke-novoletnega-lota-se-prodajajo-po-10-000-evrov

• Wow
Reactions: kajn

raners

Guru
4. mar 2008
3.003
552
113
1765896405596.png

• Haha
Reactions: jendomen

böc

Majstr
1. avg 2007
2.436
484
83
Zgodba o odvetnici, ki je prisegla, da ne bo nikoli lagala.

Odvetnica, mati osmih otrok, je vedno znova doživljala zavrnitve pri iskanju stanovanja, ker je imela 8 otrok.

Nekega dne je rekla možu, naj gre z 7 otroki na sprehod na pokopališče, sama pa se je z osmim odpravila iskat stanovanje.
Ko jo je lastnik hiše vprašal, ali ima še kakšne otroke, je odvetnica (ki nikoli ne sme lagati) odgovorila: »Še sedem jih je, na pokopališču so z očetom.«
Tako je odvetnica dobila stanovanje. Nato je rekla svoji hčerki:
»Vidiš, ni treba lagati – treba je le uporabiti prave besede. Bistvo je v formulaciji sporočila.«
Hči je kasneje postala… političarka!

• Všeč mi je
Reactions: Gonzo