Vi nimate za burek!

jello

Guru
22. sep 2008
10.360
3.934
113
Pa dobr, kaj hočte rečt. Da so pa diplome ostalega družboslovja atomska fizika? Oziroma da ste sami za diplomo skonstruirali najmanj spaceshutle? Kaj če so dvojni presledki? a se da o bureku še kaj več napisat? 3/4 diplom iz ekonomije so copy/paste navodil in pravilnikov firm pri katerih delajo študentje. Tisto bo pa super poglobljen izdelek, ker nikjer ne bo omenjen ne burek, ne bmw, ne youtube.

In v čem naj bi bila diplomska več kot malo bolj obsežna seminarska, razen v številu strani? za zajebancijo sem enkrat naredil seminarsko o financiranju hitlerjeveg vzpona...tako, spotoma ker me je tema takrat zanimala.....pa je rekel prfoks da je še mal vire za navest in je to lahko diploma.

Jaz bi ji dal 10. Je vsaj dokazala da so diplome večinoma res en burek. Mojo je prfoks pogledal 2x, spotoma kar na hodiku, tako da je kazalo pogledal. Na zagovoru so pa trije v komisiji zehali, nobenemu se pa sanjalo ni kaj govorim. In vse kar bi blo več kot po liniji najmanjšega odpora bi bilo metanja časa in denarja stran. Aja, bila je to ekonomija v lj., takratni "elitni" oddelek.
bonk.gif

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Ne vem kako zgledajo ostale družboslovne diplome... ampak na ff so dejansko atomska fizika v primerjavi s tem. FF je po mojem daleč od družboslovja iz katerega se norčujemo, tako po znanju kot kakovosti. Jih je pa preveč in jih nihče ne rabi
smile-1.gif

FDV se pa dokazuje.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.738
113
Citat:
Uporabnik FuriousG pravi:
Še ena dobra... Kdo je Lumpi?

Ta ima grafe in tabele not.... to je čist drugač
hysterical-1.gif

Ta prvo pa na facebooku poglejte.... mene je pošteno streslo
cry12bpy.gif

Nazadnje urejeno:

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Pol se vprašaš "A tale ima formalno isti nivo izobrazbe kot jaz?????"

Pa nedavno sem sam pri enem: "A tale bo imel doktorat????"

Ne veš, a bi sam tudi naredil doktorat, ali raje ne, ker itak ima že vsak pritepenec....

Nazadnje urejeno:

maremm

Pripravnik
26. dec 2010
357
0
16
Je vsaj dokazala, da se da narediti tudi bolj preprosto. Nikoli nisem zastopil ljudi ki skoraj izpustijo dušo pri nekem delu in potem k*rcajo druge ki so to stvar opravili mnogo hitreje in preprosteje. (Sindrom starih kmetov, nekaj veljaš če se mučiš.) Diplomo pa le ma, jaz jo še nimam in če ima delo je zame sposobna. Ne vem, jaz zmeraj gledam da je stvar zame opravljena hitro in kvalitetno. Lahko pa bi tudi kdo na ekonomiji naredil npr. seminarsko o gibanju cen bureka ki bi verjetno pokazala bolj realno inflacijo za normalne ljudi kot izračuni nekih inštitutov.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
ne vem zakaj se vsi tako razburjate, da ne bo dobila dela...

v vsaki burekđinici se bodo tepli za njo...

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik maremm pravi:
Je vsaj dokazala, da se da narediti tudi bolj preprosto. Nikoli nisem zastopil ljudi ki skoraj izpustijo dušo pri nekem delu in potem k*rcajo druge ki so to stvar opravili mnogo hitreje in preprosteje. (Sindrom starih kmetov, nekaj veljaš če se mučiš.) Diplomo pa le ma, jaz jo še nimam in če ima delo je zame sposobna. Ne vem, jaz zmeraj gledam da je stvar zame opravljena hitro in kvalitetno. Lahko pa bi tudi kdo na ekonomiji naredil npr. seminarsko o gibanju cen bureka ki bi verjetno pokazala bolj realno inflacijo za normalne ljudi kot izračuni nekih inštitutov.

V tole diplomo je bilo vloženo približno toliko dela, kot ga je potrebno vložiti v predmet "Tehnična dokumentacija" v 1. semestru strojništva

Diplomo pa seveda ima, znanja, predvsem uporabnega, pa bore malo - razen če v znanje ne šteješ floskul o socialnem kapitalu in podobnih traparijah...

Ta še bureka ne zna narediti...

Torque

Pripravnik
22. jul 2007
845
23
18
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
V tole diplomo je bilo vloženo približno toliko dela, kot ga je potrebno vložiti v predmet "Tehnična dokumentacija" v 1. semestru strojništva.

Hej hej, projekt pri tem predmetu sem ročno risal. Sestavno na A2, delavniške pa na tri A3 liste.
jezen.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik maremm pravi:

V tole diplomo je bilo vloženo približno toliko dela, kot ga je potrebno vložiti v predmet "Tehnična dokumentacija" v 1. semestru strojništva

Diplomo pa seveda ima, znanja, predvsem uporabnega, pa bore malo - razen če v znanje ne šteješ floskul o socialnem kapitalu in podobnih traparijah...

Ta še bureka ne zna narediti...

Ko že omenjaš strojništvo.

V SŠ boš dalj časa delal izračun in risbo npr. reduktorja...

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
FAKULTETA ZA PODIPLOMSKI ŠTUDIJ

Nimamo smeri določene. Lahko bluzite o čem 'čete...
cheer.gif

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.753
435
83
Goriška
www.avtopro.si
To ni za nič čudnega za univerzo v Novi Gorici. Že srednje šole (razen gimnazij) šepajo, univerza je pa totalen poden. Pač politika univerzo v vsako vas, samo da nas čimveč zasluži ob tem.
smirk-1.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.738
113
Mene je jebal en ljubljanski samo zato, ker sem citiral s strani enega "samooklicanega" strokovnjaka, ki verjetno še služi s tistim, kar zna.

Da ni strokovni članek.
bonk.gif

Še zdej nisem naredu....
hysterical-1.gif