Vesoljske raziskave v Planici - Plačilo?

Matej

Fizikalc
24. jul 2007
1.992
2
38
Če je kdo gledal prispevek ali pa ve iz glave - kaksno placilo dobijo ti studentje da jih tam "testirajo"....?

lp
M

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Kako bomo živeli na Luni ali Marsu, je vprašanje, na katerega iščejo odgovore tudi v naši Planici. Prostovoljci , stari od 20 do 40 let, že nekaj mesecev živijo v posebnih, izoliranih sobah, kakršne naj bi bile tudi v vesolju.

Nazadnje urejeno:

nadi

Pripravnik
2. avg 2007
906
0
16
z enim uhom sem poslušala pa sem slišala ko je tip rekel, da mu je čisto kul tam ležat in bit plačan za to..tako, da ne pametuj
smirk-1.gif

Nazadnje urejeno:

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Ja sem zdaj pogledal posnetek na

http://24ur.com/novice/slovenija/vesoljske-raziskave-v-planici.html

in mislim da je napaka v naslovu, v naslovu piše prostovoljci, v prispevku pa jih imenujejo preiskovanci
smile-1.gif

Sam mislim da tu ni nekega hudega plačila, že testiranja zdravil niso nevem kolk plačana glede na "vloženo" (beri zbadanje žil vsakih 5-10min, odvajanje na "ukaz", nonstop pod nadzorom....). Pa še ena zdravila moraš jesti, tile fantje tam pa malo potelovadijo pa tako.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Citat:
Uporabnik nadi pravi:
z enim uhom sem poslušala pa sem slišala ko je tip rekel, da mu je čisto kul tam ležat in bit plačan za to..tako, da ne pametuj
smirk-1.gif

Ne pametujem to je s 24ur, piše prostovoljci. C/P
Ja in?
So se pač prostovoljno javili, da jih tam preiskujejo, za to pa dobijo plačano. So tako prostovoljci, kot preiskovanci, pa plačani tudi.

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Beseda prostovoljec se navadno uporablja za osebe, ki nekaj počnejo po svoji volji in brez plačila.
Upam da se strinjaš, ker potem smo vsi ljudje v službah prostovoljci saj smo se sami prijavili na delovno mesto.

LP

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
nisem glih tele gore list..pa nisem glih toporišič

sam prostovoljec nekak ne pomen..brez plačila.

recimo
prostovoljci gredo an teste zdravil..po vseh neprostovoljnih svinjah in miškah..in dobijo denar.
prostovoljec gre v vojno..pa tut umre..

in ja..prostovoljno smo v službi. eni bolj, drugi manj srečni..a prostovoljno.

frisk

Pripravnik
25. sep 2007
735
18
18
Domžale
Citat:
Uporabnik Tenforest pravi:
Če je tako kot je bilo v Valdortri 1500€ konc meseca nič več.
Za študenta čist fajn.

To je blo tisto stalno ležanje, ko niti za na wc niso smeli vstat?

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.461
7.592
113
mal si se zatipkal... so ZE skoraj leto in pol notri in jim manjka se cca 6 tednov.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik msenjur pravi: In pravijo, da se jim že pozna na psihi.
Čudno, a ne - leto pa pol si konstantno zaprt s parimi ljudmi v malem prostoru, skozi z istimi, nimaš stika z zunanjostjo - res ne rabijo "pravit".

Meni se že en mesec terena fuzla, čeprav sem na luftu, pa grem vsak vikend domov. Leto pa pol? - no way!

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
sej - to sem napisal za tiste, k pravijo da je mačji kašelj bit na takem testiranju!

mihec2008

Zelenc'
23. nov 2011
12
0
1
sam sem bil na teh raziskavah, bili smo tudi na 24ur, Preverjeno... Plačan si za 3x po 16 dni, od tega 10 dni non-stop ležanja, 2300€
Veliko premalo zato, kar delajo steboj... =) Ravno pred nekaj minutami sem brskal po e-študentu, ponovno potrebujejo nekaj ljudi za drugo leto, vsakemu odvsetujem!!

mihec2008

Zelenc'
23. nov 2011
12
0
1
Tako je. 10 dni, 24/dan ležanja. Se pravi, tuširanje, velika, mala potreba v leže. Če se ne motim, oz., če niso spremenil plana, je drugo leto planirano 21 dni ležanja. jeba =)