visek_izobrazbe
Guru
tud pod janšo si lahk šel čez mejo po fasungo tko da....je bla svoboda že prej pred SvobodoV nekih drugih časih nisi kar tako mogel čez mejo, še manj pa po nakupih.
Sedaj pa lahko. Če ni to svoboda z veliko začetnico!
tud pod janšo si lahk šel čez mejo po fasungo tko da....je bla svoboda že prej pred SvobodoV nekih drugih časih nisi kar tako mogel čez mejo, še manj pa po nakupih.
Sedaj pa lahko. Če ni to svoboda z veliko začetnico!
Meni je zanimivo, da praktično nikoli ne protestiramo zaposleni v gospodarstvu. Mi (recimo temu srednji razred) smo tisti, ki nosimo največja davčna bremena, ki poskrbimo za dvig produktivnosti in standarda, da so lastniki podjetij lahko še naprej bogati in da država dobi svoj kos pogače.
Kdaj bo protestiral srednji razred iz gospodarstva?
Katero mejo? Občinsko?tud pod janšo si lahk šel čez mejo po fasungo tko da....je bla svoboda že prej pred Svobodo
Vika te ker vas je več pod enim nickom.....ali pa ker gre pri tebi za multiplo osebnost!Pa ni me treba vikat, nisem še tako star.
Alex
Jaz bom pa vesel, če mi pr opozicije razloži, kako je vlada kriva za cenovno politiko privat trgovskih verig.Čakam, da nam Svobodnjak Alex predstavi razloge za nižje cene v Italiji.
Tako, da so lep čas v tranziciji ovirali dostop konkurenci tako levi kot desni in to kar imamo sedaj je pa rezultat 20 letnega dela.Jaz bom pa vesel, če mi pr opozicije razloži, kako je vlada kriva za cenovno politiko privat trgovskih verig.
Verjetno je problem v tem, da srednji razred zaposlen v gospodarstvu zaradi službe enostavno nima časa za proteste. Prosti čas pa raje porabijo za druge stvari, ki jih veselijo, da imajo vsaj nekaj od življenja.
Ni velikih igralcev Nemški Rewe, Tesco...
Slab izgovor. Tudi če bi kaj ovirali, je 20+ let trg popolnoma odprt.Tako, da so lep čas v tranziciji ovirali dostop konkurenci tako levi kot desni in to kar imamo sedaj je pa rezultat 20 letnega dela.
Hm, mogoče takrat ko bo imel razlog za to. Ko ne bo imel kaj izgubit. Ampak takrat ne bo več srednji razred, zato je tvoje vprašanje bistroumni nesmisel. Za začetek si lahko sam odgovoriš kar s tem kar si napisal. Zakaj bi protestiral najbolj sposoben, najbolj učinkovit, tisti, ki lahko preživlja tudi ostale, ki tega ne zmorejo? Zakaj bi protestiral če si na toplem? A zato da boš na toplem pri odprtih oknih? A zato da boš imel namesto treh pet avtomobilov? A zato ker znese samo še za umag, ne pa tudi za smučanje?Kdaj bo protestiral srednji razred iz gospodarstva?
Ne bom komentiral, ker bom dobil ban za vedno... No, malo, oni ne rabijo mamil, imajo "boga"...Poglej priponko 63295
Otroc, ne jest mamil
A mamile so za tiste ki nimajo "boga"?Ne bom komentiral, ker bom dobil ban za vedno... No, malo, oni ne rabijo mamil, imajo "boga"...
Nikoli se ne ve...A mamile so za tiste ki nimajo "boga"?