Veselica na Trgu

jest5

Guru
18. avg 2007
25.959
-8.674
113
Če nebi podpiral, bi tolkel čez svobodo predvsem pa čez goloba
Kot prvo, da te spomnem. Musoliniju je lizala rit cerkev.

Kot drugo pa, zakaj bi tolkel po njem? To je tvoje delo, ker se itak ne znaš izražati drugače, kot da tolčeš in serješ po vsem, kar ni v kontekstu tvoje ozkoglednosti in zaplankanosti.
To da se ne strinjam z marsičem, sem že povedal. Ti pač to preskočiš, da lahko neovirano serješ in podtikaš-dej povej, a se redno spoveš za te laži?

• Všeč mi je
Reactions: bizi in cvetka2

Svobodnjak

Fizikalc
9. sep 2022
477
-3.215
28
Aja kr take fore? Torej ni šlo za enkraten dogodek z eno na videz dokaj neuravnovešeno starejšo žensko (video spodaj), ki se ga zdaj malo posplošuje ampak je to tako pogosta stvar, da se že piše o folklori?

Hm, nisem vedel, da se je ta neljubi dogodek okarakteriziral in zminimiziral na enkraten, s strani neuravnovešene osebe povzročen dogodek?
Verjetno imaš kakšen link do tega opisa dogodka, kjer je to bilo ugotovljeno s strani kompetentnih oseb?
Ali je pa to spet samo tvoje laično dognanje, kot že nekajkrat doslej, ko so bile javne politične osebe, ki so naredile domnevne "prekrške v obnašanju", deležne tvojega psihološkega in osebnostnega orisa..:fredi:;)

Alex

B81

22. jul 2007
37.001
10.533
113
Hm, nisem vedel, da se je ta neljubi dogodek okarakteriziral in zminimiziral na enkraten, s strani neuravnovešene osebe povzročen dogodek?
Verjetno imaš kakšen link do tega opisa dogodka, kjer je to bilo ugotovljeno s strani kompetentnih oseb?
Ali je pa to spet samo tvoje laično dognanje, kot že nekajkrat doslej, ko so bile javne politične osebe, ki so naredile domnevne "prekrške v obnašanju", deležne tvojega psihološkega in osebnostnega orisa..:fredi:;)

Alex
A potem mlatenje z zastavo po tleh ni folklora? Malo nejasno je vse skupaj.

Najprej napišeš, da je to folklora, potem pa napišeš, da nisi vedel, da je to (na kratko) enkraten dogodek.

Zdaj se odloči ali pa vprašaj vodstvo, da ti pove, kako ti misliš, da je.

Svobodnjak

Fizikalc
9. sep 2022
477
-3.215
28
Še enkrat pazljivo preberi moj odgovor-če ne bo šlo, ti lahko še enkrat razložim, to pot bolj po "kmečko".

Alex

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.769
15.823
113

Alex
Huh, očitno sem spet prezakompliciral zadevo. Dovoli mi, da poenostavim - se je to mlatenje z zastavo zgodilo samo enkrat ali se dejansko dogaja tako pogosto, da je upravičeno reči, da gre za folkloro? In ne gre za opis nobenega mojega dognanja ampak gre - kot je razvidno zaradi vprašaja na koncu - za (dokaj enostavno) vprašanje. Upam, da bo zdaj šlo čez in sodeč po postu na katerega sem repliciral veš kaj je na stvari.

• Všeč mi je
Reactions: visek_izobrazbe
2. okt 2007
3.803
2.283
113
pa ko vidim Ruparja, začnem verjetni, da je zbor namenjen enim, da si dvignejo publiciteto. Rupar še vseemo mora nekaj počet, ima rosnih 62 let.

• Všeč mi je
Reactions: Matey

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.769
15.823
113
pa ko vidim Ruparja, začnem verjetni, da je zbor namenjen enim, da si dvignejo publiciteto. Rupar še vseemo mora nekaj počet, ima rosnih 62 let.
Meni deluje tole nekako podoben bullshit kot vsi "spontani" protesti z Jenullom v ospredju in levimi politiki v ozadju od nekaj časa nazaj, samo drugi talenti so v akciji.

mistique

Guru
16. jun 2009
13.778
1.594
113
Emona / Carnium
Rupar fuša. Jaz bi mu napisal kazen za predrznost. Razen, če je bil ravno v Maxiju...al kdaj so upokojenski popusti (ki jih NAJBRŽ veselo zlorablja kot je tudi občinski proračun)?

Jaz rabim podnapise...
1. Koga predstavljajo ti ljudje na trgu?
2. Zaradi česa so se zbrali? Po transparentih in izpadih sodeč je napadena Slovenija...
2. Komu, poleg kamermana, je tista gospa je*ala mater? Ko reče: "Je*em VAM mater", misli koga? A je to mama od kakega Alter forumaša (naj se javi na ZS)?

B81

22. jul 2007
37.001
10.533
113
Ksz

Jebiga, sta le dve stranki na "napacnem polu". Tudi levica bi lahko organizirala, pa noce.

Ted

Guru
8. sep 2007
1.712
588
113
Rupar fuša. Jaz bi mu napisal kazen za predrznost. Razen, če je bil ravno v Maxiju...al kdaj so upokojenski popusti (ki jih NAJBRŽ veselo zlorablja kot je tudi občinski proračun)?

Jaz rabim podnapise...
1. Koga predstavljajo ti ljudje na trgu?
2. Zaradi česa so se zbrali? Po transparentih in izpadih sodeč je napadena Slovenija...
2. Komu, poleg kamermana, je tista gospa je*ala mater? Ko reče: "Je*em VAM mater", misli koga? A je to mama od kakega Alter forumaša (naj se javi na ZS)?
1. Upokojence - nezadovoljne z vlado in mnenja, da imajo prenizke penzije.
2. Ker so bili povabljeni na protest? Ker jih moti vlada, ker so (nekatere) penzije prenizke za dostojno življenje?
3. Vladi oz. oblasti?

Meni je zanimivo, da praktično nikoli ne protestiramo zaposleni v gospodarstvu. Mi (recimo temu srednji razred) smo tisti, ki nosimo največja davčna bremena, ki poskrbimo za dvig produktivnosti in standarda, da so lastniki podjetij lahko še naprej bogati in da država dobi svoj kos pogače.

Kdaj bo protestiral srednji razred iz gospodarstva?

• Všeč mi je
Reactions: B81

erikson

Guru
25. avg 2007
22.365
6.151
113
Običajno je ob dogodkih na Trgu republike to cel dan naslovna tema. Danes pa je glavna tema, kako je drago je vse pod Svobodo in kako drago plačana primerjava cen ne prinaša rezultatov.

7fed163be16dcbf0c44a_62898000.jpg

Čakam, da nam Svobodnjak Alex predstavi razloge za nižje cene v Italiji. Pri teh cenah verjetno tudi Golob za vikende nakupuje v Italiji.

piagolo

Guru
22. nov 2009
7.029
3.729
113
Običajno je ob dogodkih na Trgu republike to cel dan naslovna tema. Danes pa je glavna tema, kako je drago je vse pod Svobodo in kako drago plačana primerjava cen ne prinaša rezultatov.

Čakam, da nam Svobodnjak Alex predstavi razloge za nižje cene v Italiji. Pri teh cenah verjetno tudi Golob za vikende nakupuje v Italiji.
V nekih drugih časih nisi kar tako mogel čez mejo, še manj pa po nakupih.
Sedaj pa lahko. Če ni to svoboda z veliko začetnico!

BTW vsi v bližini meje nakupujemo tam čez..pa ni samo cena tudi marsikateri artikel je boljše kvalitete (vzhodni, zahodni trg), ko so znižanja so konkretna znižanja, tako da.....

super primerjava, nimam kaj dodat