A so predstavniki vlade prišli na protest? Tko kot so se šli pogovoriti z Jenulom pri protestih za zdravje. Ali si ne upajo?
Kok je pa tole krneki. S takšnimi "forami" kot skupina izgubljajo še tisto kredibilnost, ki jo premorejo. Enako kot pri protestih leve scene in jugoslovanskimi zastavami ter podobnimi debilnimi rekviziti.
Kot prvo, da te spomnem. Musoliniju je lizala rit cerkev.Če nebi podpiral, bi tolkel čez svobodo predvsem pa čez goloba
Hm, nisem vedel, da se je ta neljubi dogodek okarakteriziral in zminimiziral na enkraten, s strani neuravnovešene osebe povzročen dogodek?Aja kr take fore? Torej ni šlo za enkraten dogodek z eno na videz dokaj neuravnovešeno starejšo žensko (video spodaj), ki se ga zdaj malo posplošuje ampak je to tako pogosta stvar, da se že piše o folklori?
A potem mlatenje z zastavo po tleh ni folklora? Malo nejasno je vse skupaj.Hm, nisem vedel, da se je ta neljubi dogodek okarakteriziral in zminimiziral na enkraten, s strani neuravnovešene osebe povzročen dogodek?
Verjetno imaš kakšen link do tega opisa dogodka, kjer je to bilo ugotovljeno s strani kompetentnih oseb?
Ali je pa to spet samo tvoje laično dognanje, kot že nekajkrat doslej, ko so bile javne politične osebe, ki so naredile domnevne "prekrške v obnašanju", deležne tvojega psihološkega in osebnostnega orisa..
Alex
Huh, očitno sem spet prezakompliciral zadevo. Dovoli mi, da poenostavim - se je to mlatenje z zastavo zgodilo samo enkrat ali se dejansko dogaja tako pogosto, da je upravičeno reči, da gre za folkloro? In ne gre za opis nobenega mojega dognanja ampak gre - kot je razvidno zaradi vprašaja na koncu - za (dokaj enostavno) vprašanje. Upam, da bo zdaj šlo čez in sodeč po postu na katerega sem repliciral veš kaj je na stvari.Hm, nisem vedel, da se je ta neljubi dogodek okarakteriziral in zminimiziral na enkraten, s strani neuravnovešene osebe povzročen dogodek?
Verjetno imaš kakšen link do tega opisa dogodka, kjer je to bilo ugotovljeno s strani kompetentnih oseb?
Ali je pa to spet samo tvoje laično dognanje, kot že nekajkrat doslej, ko so bile javne politične osebe, ki so naredile domnevne "prekrške v obnašanju", deležne tvojega psihološkega in osebnostnega orisa..
Alex
Meni deluje tole nekako podoben bullshit kot vsi "spontani" protesti z Jenullom v ospredju in levimi politiki v ozadju od nekaj časa nazaj, samo drugi talenti so v akciji.pa ko vidim Ruparja, začnem verjetni, da je zbor namenjen enim, da si dvignejo publiciteto. Rupar še vseemo mora nekaj počet, ima rosnih 62 let.
ti protestniki niso napadali, pljuvali policajeNe vem, kaj po tvoje Golob čaka, vem pa, koga bi morali preganjati za zmanjšanje penzij v okviru ZUJFA, ne pa, da še delajo junaka iz njega.
Poglej priponko 63278
1. Upokojence - nezadovoljne z vlado in mnenja, da imajo prenizke penzije.Rupar fuša. Jaz bi mu napisal kazen za predrznost. Razen, če je bil ravno v Maxiju...al kdaj so upokojenski popusti (ki jih NAJBRŽ veselo zlorablja kot je tudi občinski proračun)?
Jaz rabim podnapise...
1. Koga predstavljajo ti ljudje na trgu?
2. Zaradi česa so se zbrali? Po transparentih in izpadih sodeč je napadena Slovenija...
2. Komu, poleg kamermana, je tista gospa je*ala mater? Ko reče: "Je*em VAM mater", misli koga? A je to mama od kakega Alter forumaša (naj se javi na ZS)?
Pa ne samo to. Vse je klical, naj pridejo.JJ-ju se že spet toži po oblasti in pošilja voluharja Ruparja v prve vrste.
V nekih drugih časih nisi kar tako mogel čez mejo, še manj pa po nakupih.Običajno je ob dogodkih na Trgu republike to cel dan naslovna tema. Danes pa je glavna tema, kako je drago je vse pod Svobodo in kako drago plačana primerjava cen ne prinaša rezultatov.
Novogoriška družina z nakupovanjem čez mejo prihrani do 100 evrov na mesec | 24ur.com
Slovenci čedalje pogosteje po nakupih odhajajo k zahodnim sosedom. Ena novogoriških družin se zaradi vse višjih stroškov zadnje mesece po nakupe odpravlja le še čez mejo, saj tako na mesec lahko prihranijo tudi do 100 evrov. Kakšna je razlika v cenah, je preverila tudi ekipa oddaje Svet in...www.24ur.com
Čakam, da nam Svobodnjak Alex predstavi razloge za nižje cene v Italiji. Pri teh cenah verjetno tudi Golob za vikende nakupuje v Italiji.
Običajno je ob dogodkih na Trgu republike to cel dan naslovna tema. Danes pa je glavna tema, kako je drago je vse pod Svobodo in kako drago plačana primerjava cen ne prinaša rezultatov.
Novogoriška družina z nakupovanjem čez mejo prihrani do 100 evrov na mesec | 24ur.com
Slovenci čedalje pogosteje po nakupih odhajajo k zahodnim sosedom. Ena novogoriških družin se zaradi vse višjih stroškov zadnje mesece po nakupe odpravlja le še čez mejo, saj tako na mesec lahko prihranijo tudi do 100 evrov. Kakšna je razlika v cenah, je preverila tudi ekipa oddaje Svet in...www.24ur.com
Čakam, da nam Svobodnjak Alex predstavi razloge za nižje cene v Italiji. Pri teh cenah verjetno tudi Golob za vikende nakupuje v Italiji.