vem da se čuje noro

Drifter

Fizikalc
22. jul 2007
1.167
14
38
ampak danes sem jedu jagode, ki so dejansko imele okus po jagodah
shocked-1.gif

domače iz vrta seveda
smile-1.gif

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Pri nas so tudi že, ampak jih še nisem natrgal.
Zakaj pa se ti to zdi tako čudno? Poglej na koledar, smo že krepko v juniju.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Ne zdi se mu čudno, samo hvalit se je htel
wink-1.gif

Če se že ven mečemo - mi jih jemo že 2 tedna, pa hitro jih je treba jest, ker jih imajo polži še raje kot mi
grin1.gif

Drifter

Fizikalc
22. jul 2007
1.167
14
38
že par let nisem jedu jagod, ki bi mele po čemerkol okus...da ne govorim o lubenicah, vsako leto slabše
uf-1.gif

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Kaj imate prvo leto doma jagode?

Drugače pa jem lubenico z okusom vsako leto v Dalmaciji. Pa najboljše mandarine na svetu, so postali pravi strokovnjaki za mandarine v zadnjih letih. Kolikor vem so se v dolini Neretve v neko združenje spravili in obnovili kar nekaj zapuščenih parcel.

Greš v Trogir na tržnico, doživiš marsikaj zanimivega - paradižnik s okusom, sočne pomaranče, česen z okusom, nektarine ki niso mehke kot marmelada pa so vseeno sladke, lubenice iz katerih teče ven ko jo prerežeš, čebulo ki v kleti zdrži do naslednjega poletja... Čeprav se lahko tudi tam naserješ s kako uvoženo robo.

olfa

Majstr
4. sep 2007
2.384
172
63
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Kaj imate prvo leto doma jagode?

Drugače pa jem lubenico z okusom vsako leto v Dalmaciji. Pa najboljše mandarine na svetu, so postali pravi strokovnjaki za mandarine v zadnjih letih. Kolikor vem so se v dolini Neretve v neko združenje spravili in obnovili kar nekaj zapuščenih parcel.

Greš v Trogir na tržnico, doživiš marsikaj zanimivega - paradižnik s okusom sočne pomaranče, česen z okusom nektarine, ki ni mehk kot marmelada, lubenice iz katerih teče ven ko čebula ki v kleti zdrži do naslednjega poletja... Čeprav se lahko tudi tam naserješ s kako uvoženo robo.

A ni tko bolš?
hysterical-1.gif

ghibli

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
18. sep 2007
2.132
1
38
Citat:
Uporabnik Drifter pravi:
ampak danes sem jedu jagode, ki so dejansko imele okus po jagodah
shocked-1.gif

domače iz vrta seveda
smile-1.gif

pred 14imi dnevi sredi Gorskega Kotarja 10kn/1kg

_jolly_

Fizikalc
3. sep 2007
2.141
2
38
V zacetku maja sm si v lloret de mar kupil banjico jagod, ki so imele okus po takih pravih domacih jagodah(majke mi). Sicer pa mi rastejo doma 1m od terase prave domace.
evil.gif

Nazadnje urejeno:

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Greš v Trogir na tržnico, doživiš marsikaj zanimivega - paradižnik s okusom, sočne pomaranče, česen z okusom, nektarine ki niso mehke kot marmelada pa so vseeno sladke, lubenice iz katerih teče ven ko jo prerežeš, čebulo ki v kleti zdrži do naslednjega poletja... Čeprav se lahko tudi tam naserješ s kako uvoženo robo.
Razen lubenic (pa še te so v planu za vzrejo) in pomaranč imam vse našteto vsako leto na domačem vrtu. Zakaj bi potem hodil v Trogir?
confused-1.gif

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Saj ne 'greš v Trogir', na morju smo vsako leto blizu in se nažremo v tem času sadja in zelenjave, da nam vitamini skoz ušesa hodijo + domov prinesemo poln avto vsega možnega.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Jaz sem lani jedel domač paradajz (14 sort vsega skupaj - celo oranžnega) od julija do konca oktobra. Pravzaprav v tem času druge solate sploh nisem jedel, razen v kaki gostilni. Tako da če vam tiste par kil zelenjave z morja zadostuje za celo leto, blagor vam.
evil.gif