Velik Renault

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.381
1.246
113
www.adriamedia.si
Hja, kak kilometer sem naredil. Kaj naj rečem, nekatere stvari anrejene lepo, nekatere ne. Večina materialov OK, pa ne vsi. Velina stvari narejena logično, ne pa vse.
V bistvu bi bil čisto OK, je pa kup malenkosti, ki motijo.
Smo ga imeli na testu, samo še ni bil objavljen ... Zdaj enkrat bo (avgust ali september) ...

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.462
2.453
113
Pa kaj ti naj rečem, glede na to da je v cenovnem rangu Škode Superb bi se jaz vseeno raje odločil za to kot pa za Superba čeprav je Superb najbrž bolj dovršen in bolj zanesljiv. Še vedno pa tisti Škoda priokus...

der_Alte

Fizikalc
21. jul 2007
2.063
10
38
Zemlja
alte.aufbix.org
Akhem. Zato sem sploh odprl tole temo. Latitude je po zunanjih merah sicer velik. Daljši je skoraj 10cm od moje krave. Problem je notranjost. Se zdi, da je eno številko manjši. Sploh zadaj, kar nekako ne sovpada z neko limuzino. Superb je zame boljša izbira. Bolj uporaben avto.

Tale novi SM7 me je pa od strani spomnil na liniji Safrana in Renaulta 30.
d055.gif

sad

Guru
24. avg 2007
21.194
9.834
113
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Pa kaj ti naj rečem, glede na to da je v cenovnem rangu Škode Superb bi se jaz vseeno raje odločil za to kot pa za Superba čeprav je Superb najbrž bolj dovršen in bolj zanesljiv. Še vedno pa tisti Škoda priokus...
Kaksen pa je ta priokus? Vzhodnjaski?

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
korejski? haha, ne me hecat.

latitude je pač korejec, in daleč od renoja, čeprav že reno ni ne vem kaj.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.381
1.246
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik der_Alte pravi:
Akhem. Zato sem sploh odprl tole temo. Latitude je po zunanjih merah sicer velik. Daljši je skoraj 10cm od moje krave. Problem je notranjost. Se zdi, da je eno številko manjši. Sploh zadaj, kar nekako ne sovpada z neko limuzino. Superb je zame boljša izbira. Bolj uporaben avto.

Tale novi SM7 me je pa od strani spomnil na liniji Safrana in Renaulta 30.
d055.gif

Ja, zadnji sedeži so največja razlika v primerjavi s superbom. Tu sploh ni primerjave. Je pa res, da se s superbom težko primerja katerikoli drug avto te velikosti.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.012
1.911
113
ja v očeh kakega janeza, ki nima za audija pa se tolaži s tem ko kupi škodilaka da je to itak prepakiran audi
hysterical-1.gif

drugače pa ima škoda jasno izdelano ciljno publiko. večinoma racionalni kupci, ki iščejo največ za vložen denar, katerim ni prioriteta blink blink in zadnji krik tehnologije

lenovo

Pripravnik
17. avg 2009
193
0
16
aha, ko pa sm gledal octavio, je pa na vsaki drugi stvari 0000 ali vw znak, tko da nebi dost kdo koga nateg...
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
ja v očeh kakega janeza, ki nima za audija pa se tolaži s tem ko kupi škodilaka da je to itak prepakiran audi
hysterical-1.gif

drugače pa ima škoda jasno izdelano ciljno publiko. večinoma racionalni kupci, ki iščejo največ za vložen denar, katerim ni prioriteta blink blink in zadnji krik tehnologije

sad

Guru
24. avg 2007
21.194
9.834
113
Citat:
Uporabnik lenovo pravi:
aha, ko pa sm gledal octavio, je pa na vsaki drugi stvari 0000 ali vw znak, tko da nebi dost kdo koga nateg...
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
To sicer drži glede določenih stvari tehnike, ampak notranjost, materiali, kvaliteta obdelave in kot že omenjeno ciljna publika, da jasno vedet kam sodi Škoda in kam Audi. Sicer pa, že to, da jo nekateri omenjate skupaj z Audijem je jasno znamenje, da so avti odlični, vendar seveda ne s tako kvalitetnimi materiali in zadnjimi tehničnimi novostmi.

Aja, pa še to. Marsikateri Audi in VW imate že precej Škodinih delov v sebi
evil.gif
, so namreč identični, pa kar cenejši, tako da se potem ob servisih material nabavlja na Škodi.