Vegrad - to bo še zelo veselo

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
Hilda je bla glavna tajnica SKD.
Ena glavnih zagovornikov združitve s SLS. Žlahtna desničarka torej.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik PIC pravi:
Niso tako glupi, da bi pri postavki "ropanje in plenjenje" gledali na leve in desne. Ta razkol je samo za butasto rajo dober.

LP,
PIC

Zakaj pa potem etiketiraš?
smile-1.gif
ali si but... ra..

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Citat:
Uporabnik PIC pravi:
Ali po domače: kako je slovenski kleptomanski udbo-komunistični politični drhali v 2 mesecih uspelo spumpati 16 mio na lepše
smile-1.gif
.
Sicer je poleti 2007 Janša še krepko vladal, ampak imaš prav in si tudi njegovo kamarilo opisal zelo dobro.
zmaga.gif

Nazadnje urejeno:

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.343
7.094
113
pri taščici
me prav zanima koliko Panamcev je slišalo za to podjetje ki je v mesecu naredil 400% dobiček, ob tem da je imelo prejšnje leto 200 EVROV PROMETA . Nisem pozabil nul pripisat.
Se pravi danes ustanovim podjetje in v 2011 kupim zadevo za 5,5 mio, čez en mesec pa prodam za 22 mio
Direktorji takih firm naj gredo za učitelje ekomomije(kot je šel kordež na EF), bo celemu svetu v momentu lepo....

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
pri tovšakovih so se vozili z A8 poprej pa z 607... ce je to privat bilo pa nevem

uncle_sam

broker
25. sep 2007
3.267
1.772
113
40
http://24ur.com/novice/slovenija/za-eno-kuro-gres-v-zapor-za-miljone-pa-nic.html

Ok, da se greš Robina Hooda in pajsneš banki par jurjev..OK. Da pa si tak podlež, pa že moraš bit posebne rase!

Res se čudim, da še ni enmu Bosancu film poču...vseno pa tu nekaj smrdi. Kako banke ves ta čas niso obvestile delavcev-kreditojemalcev, da jim pač manjka njihov obrok...in bi potem lahko ti ljudje malo preverli na firmi kaj se dogaja z njihovimi odtegljaji. Zdaj, ko pa pride državni keš na njihove račune pa hop na juriš.
Na kozlanje mi gre!!
10.gif

xcape

Pripravnik
14. feb 2009
320
0
16
Vodilni vegradovci lepo uživajo in se smejijo naši državi, ker jim pač to dopušča.

Konec

Guru
Izključen uporabnik
22. avg 2007
1.924
753
113
GO rica
V Nemciji takoj zasegli tovarno danes in vse premozenje ker so v njihovih krmilih dobili strup in drzava pricakuje odskodninske tozbe.
Pri nas se Borat smeji v kamere in oponasa klovne,narod pa placuje vse mafijsko-politikanske biznise....Oni drugi pa se smeji, prepeva in lepobesedi v mikrofone...
Kdaj ze enkrat gremo pod Avstrijsko upravo ?

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik poldo pravi:
V Nemciji takoj zasegli tovarno danes in vse premozenje ker so v njihovih krmilih dobili strup in drzava pricakuje odskodninske tozbe.
Koliko odškodnine pa misliš da bodo dobili od tovarne, ki nima premoženja? (je že saseženo)

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.468
2.450
113
Citat:
Uporabnik poldo pravi:
Kdaj ze enkrat gremo pod Avstrijsko upravo ?

Zakaj se mučiš in čakaš? Spakiraš in kjerkoli v Sloveniji živiš si v urci, urci in pol v Avstriji
zmaga.gif

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
zanimivo je pač to, da je to edini resni argument zakaj ostati v slo, ker pač ni enostavno vse tukaj pustit in oditi
wink-1.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.468
2.450
113
Se strinjam pa tudi če bi bilo enostavno, v Avstriji sigurno ne bi živel. Res da je urejeno ampak zategnjen narod pa še grde ženske.

ozze

Majstr
24. jul 2009
2.143
321
83
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Se strinjam pa tudi če bi bilo enostavno, v Avstriji sigurno ne bi živel. Res da je urejeno ampak zategnjen narod pa še grde ženske.
To tudi južni sosedje pravijo za nas. Slišal na lastna ušesa.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.468
2.450
113
Kaj pravijo Hrvati? Da smo zategnjen narod in da imamo grde ženske? Ja no, oni so butast narod, Hrvatice pa so super
wink-1.gif
Sicer pa drži da bolj kot gre južno manj je narod zategnjen... Sicer pa jaz poznam enih par pa bi takoj prišli sem živet če bi imeli možnost...

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.521
5.702
113
Citat:
Uporabnik ozze pravi:
To tudi južni sosedje pravijo za nas. Slišal na lastna ušesa.

Lej mene pa moti ravno njihova odprtos........po enem pivu si že njihov dober prijatelj....pa nevem kaj še vse......sej ni panike tud jaz plačam pijačo..vrnem rundo.....sam čist usakmu *urcu k ga poznam 5-10 min pa tud ne....

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.461
7.592
113
Sej ni problem v rundah... Problem je da si kao ful frend, pol pride pa do resnih zadev si pasamo znanec... ta dvolicnost je bedna... Jaz sem marsikoga sprejel za dobrega frenda po 2 pirih... pac ce je clovek na mestu in ga ocenim kot super si valda zelim bit njegov prijatelj... in ga bom na vseh podrocjih tko obravnavu. Ce pa mi ni mu pa ne bompo 2 pirih govoru da smo najboljsi kolegi =)

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
zanimivo je pač to, da je to edini resni argument zakaj ostati v slo, ker pač ni enostavno vse tukaj pustit in oditi
wink-1.gif
Tudi če bi bilo enostavno ,ko ne grem! , ker ne bom od doma bežal in tujcem prepuščal ,kar so generacije naših prednikov gradile.
Še vse preveč Slovencev se je bilo prisiljeno izselit skozi zgodovino ,danes pa........