Vegrad - to bo še zelo veselo

Car

POSTman
4. avg 2007
8.582
1.922
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Jaz sem enkrat nesel flašo viljamovke na gradbišče vodji gradbišča za rojstni dan, ker je bil res fejst dec (včasih sem ga na gradbiščih vozil okoli), pa me je po nekaj minutah pogovora vprašal, po kaj sem prišel... Če rabim delavce, bager itd. Ko sem mu rekel, da sem ga prišel samo pozdravit za rojstni dan, so se mu kar oči orosile, ni mogel verjeti...

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.682
2.420
113
Pomurje
Citat:
Uporabnik torek pravi:
Dokler večina slovenceljnov razmišlja po principu "jaz bi tudi, če bi lahko", se ne bo spremenilo nič - vsaj ne na bolje.

kje na Z pa misliš, da je drugače? Prav tako se na veliko krade, razlika je le v tem, da nekoga polovijo in zaprejo, pri nas pa še tega trenutno niso sposobni.

Dokler bo ljudem tekla kri pod kožo, se bo vedno našel nekdo, ki bo pripravljen na korupcijo.

zakon

Guru
16. maj 2008
8.836
855
113
toti Maribor
Najbolj žalostno je, da so vpleteni tudi tisti, ki bi morali kontrolirati ali je vse po zakonu. Tu imam predvsem v mislih glavnega inšpektorja za delo, ki je tudi neuradno bil zraven. *ebeš tako državo. Počasi bomo prekašali vse države bivše yuge, Ruse itd.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik North_face pravi:

OK, pa ti poskusj sam žleb dol odšraufat ... za to je potrebno timsko delo.

Saj žlebov ne šraufajo dol. Gor fukne nekakšno sidro, zapne za kombi in potegne.

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
Citat:
Dokler večina slovenceljnov razmišlja po principu "jaz bi tudi, če bi lahko", se ne bo spremenilo nič - vsaj ne na bolje.
Tisti čisto tazadnji uspe izmaknit eno opeko, oni na vrhu celo hišo. Sta pa oba enaka.

To se ne ureja z razmišljanjem ljudstva, ampak z izvajanjem zakona..... Spremenilo se ne bo nič, dokler en ne bo šel zdet za 10 let in več in bo dejansko moral dokazati izvor denarja.......

Naša država je raj za pralce keša, ker tega pojava kljub dragemu statističnemu uradu preprečevanja pranja denarja ne poznamo...

en pravnomočne obsodbe nimajo...

escada66

Fizikalc
5. sep 2007
1.114
34
48
Evo, uvodna špica...v nedeljsko kosilo

še bolje bi bilo če bi ta zadeva z Vegradom dobila epilog....arestantski

Če je že blo....bo pač še enkrat
cool-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik zakon pravi:
Najbolj žalostno je, da so vpleteni tudi tisti, ki bi morali kontrolirati ali je vse po zakonu. Tu imam predvsem v mislih glavnega inšpektorja za delo, ki je tudi neuradno bil zraven. *ebeš tako državo. Počasi bomo prekašali vse države bivše yuge, Ruse itd.

počasi prekašali..mi smo jih že zdavnaj.

in v tej državi s enimah komu pritožit in kaj čakat. smao sranje

I

Izbrisan uporabnik #488

To bo NigelM znal postavit diagnozo.

Tudi Tovšakova ima "Dimičev sindrom".

Včeraj je butnila v Pogledih Slovenije: "sem čisto preprost in skromen človek s tem kar imam..."

Tudi Telebajska ne "pozna", saj je to le uslužbenec na Mobitelu, jao jao.

http://tvslo.si/predvajaj/pogledi-slovenije/ava2.86109033/
okoli 16. minute

Nazadnje uredil moderator:
I

Izbrisan uporabnik #488

goliotok.jpg

Tule bi z Zidarjem in še kakšnim lahko pokazala svoje znanje iz gradbeništva... Telebajsek (Pogorevc) pa bi bil zadolžen za gradbišče, za varnost, da ne bi kdo kaj pokradel.

asko

Fizikalc
22. jul 2007
2.565
3
38
Bi res moral tole najet od HR....pomoje bi bile kar hitro popolnjne kapacitete...pa naj tam kradejo, pa delajo prevzeme ipd.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.521
5.702
113
Mislim da zgornji link ni taprav......povsod se ti pa tud ne more religija prikazovat
tongue-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Ne, v drugi temi maš ko sem pisal prisiljenih porokah pa se je link pomešal.