jst zase sicer ne bom rekla,da sem vegi, ker občasno (predvsem na morju) še vedno pojem kakšno ribo al pa lignje, preostalega mesa pa ne jem. Enako velja za vse druge izdelke iz mesa. In ne, tut pršuta ne jem
Mi grejo pa na živce vegiji, ki neprestano prepričujejo ostale, naj ne jedo mesa in nažalost se moram strinjat z nekaterimi komentarji, da je precej vegijev nekako mlačnih. Ravno o tem sva pred časom debatirale s frendico, ko sva šle na kosilo v vegedrom, da je precej tamkašnjih gostov mlačnih, otopelih....kar sploh ne bi mogli reči za naju, pa čeprav tako ena kot druga razen rib ne jeva mesa.
Men je čist vseeno, kaj drugi jedo, sam naj pustijo pri miru mene. Vsak posameznik ima možnost izbire in če si jaz izberem, da ne bom jedla mesa, naj to tudi drugi spoštujejo in naj se ne vtikajo v to, kaj jaz jem, sploh pa ne prenašam večno ponavljajočih se neumnih pripomb oz. vprašanj ala 'a res ne bi mal mesa' al pa 'ti boš pa zbolela, če ne boš jedla mesa' ipd. Tut ne kompliciram, ko grem kam drugam jest-če vem, da nekdo ne pozna vegi prehrane, si prinesem kaj s sabo, pa je zadeva rešena.
Če se jaz tako dobro počutim (športam veliko več kot v časih, ko sem jedla meso, težav z želodcem nimam več, bolna nisem praktično nikoli...), ne vem, zakaj bi karkoli spreminjala.
Pa še sam naslov teme...dej...grow up! Da sovražiš nekoga zaradi tega, kar je...precej nedoraslo, če mene vprašaš..