Meni je vseeno kako mi pripravi vecerjo. Samo, da jo.ker ravno spada v to temo... imaste biftek raje na prepečencu ali na toastu?
samo usnjeni čevlji......
Tako se dela s tistimi kateri vstopajo na tujo zemljo ali delajo škodo
ker ravno spada v to temo... imaste biftek raje na prepečencu ali na toastu?
Zato, ker bi jim le te žuželk požrle še tist ubog plevel, ki zraste naravno!...1 milijarda ljudi ja 1 milijarda ne 1 milijon vsakodnevno je kot glavno hrano žuželke. ..
Vegani so proti pridelavi in predelavi mleka. Ta je za teličke in ne za ljudi.Ne podpiram mučenja živali pred zakolom, če je pa hitro pa humano je pa meni ok.
Zdaj pa k akciji kaj pa če naslednji kmet ne bo toliko prijazen in kdo pomotoma pade na vile ali kaj podobnega ko jih bo podil venKdo bo kriv? kmet ker jih ni zavaroval ali tisti, ki je vdrl na zasebno zemljišče? A je potem to vlom?
Kaj pa če ima krave za pridelava mleka?
1 milijarda ljudi ja 1 milijarda ne 1 milijon vsakodnevno je kot glavno hrano žuželke. V katero katero kategorijo pa spada ta milijarda?
ker ravno spada v to temo... imaste biftek raje na prepečencu ali na toastu?
No jaz upam, da tile nebodijihtreba niso okuzili kaksne zivali v hlevu, to se lahko hitro prenese, ce te nicvredne barabe hodijo po hlevih.Matej Glivar, dve leti vegan, zdej se gre pa tole. On prav, da to ni nasilje. To je pasivno nasilje, najbolj hinavska oblika. Tokrat je šel predaleč in upam, da ga lastnik kmetije stoži do gat na riti.
In kako proti neznanim? Kaj jih ni policija popisala?