Meni smesno glih ni. Meso rabis za zivet, to je jasno, ampak vseeno moras ostat clovek.
Ne obsojam in ne posiljujem nikogar. Zgolj poskušam podat pogled z druge strani, ker je ta rubrika več kot očitno namenjena zasmehovanju in obsojanju veganov.
Zdej a one dva pri vajinem povabilu ne jesta mesa?.... Ko midva z ženo jeva meso, ne delata cirkusa, ne protestirata, itd... Ko pa gremo vsi štirje v vegansko restavracijo (vsaj 2 x na mesec), pa midva seveda ne naročava mesa in ne preklinjava, ....
Zdej a one dva pri vajinem povabilu ne jesta mesa?
A vidva pri njunem povabilu ne jesta mesa?
Ko ju midva povabiva k nama domov, narediva brez mesa, zaradi njiju... - pa sta že rekla, da ni treba...
Ko naju ona dva povabita k sebi domov, dasta na mizo tudi meso, zaradi naju... - pa sem že reku, da ni treba...
Ko gremo v restavracijo, pa je odvisno od restavracije, kaj nudi... Jemo vsi brez mesa, ali pa midva meso, pa ona dva ne, vseeno...
Stvar je preprosta - noben nobenega ne žali zaradi hrane, ki jo ta je in smo vsi veseli in zadovoljni... A je to narobe?
Edit: še malo dodatno...
Super če bi bili vsi taki potem ta tema sploh ne bi bila odprta. Ampak veš da nekateri vegani ne bi šli s tabo na kosilo samo zato ker ješ meso. Ali pa da bi z reke raje rešili psa kot tebe ker si ne zaslužiš, ali pa da s tabo nimajo kaj pogovarjat ker si mesojedec.
meni se zdi da imata vaju za prijatelja samo zato da lahko jesta meso in se delata da sta vegana...Ko ju midva povabiva k nama domov, narediva brez mesa, zaradi njiju... - pa sta že rekla, da ni treba...
Ko naju ona dva povabita k sebi domov, dasta na mizo tudi meso, zaradi naju... - pa sem že reku, da ni treba...
Ko gremo v restavracijo, pa je odvisno od restavracije, kaj nudi... Jemo vsi brez mesa, ali pa midva meso, pa ona dva ne, vseeno...
Stvar je preprosta - noben nobenega ne žali zaradi hrane, ki jo ta je in smo vsi veseli in zadovoljni... A je to narobe?
Edit: še malo dodatno...
Ne obsojam in ne posiljujem nikogar. Tudi sam sem včasih čudno gledal na vegane. In se še zgodi, da kdaj pojem kakšen kos mesa, ker ni druge opcije (ampak nikoli ne dam denarja za to (obiski, srečanja, pogostitve).
Zgolj poskušam podat pogled z druge strani, ker je ta rubrika več kot očitno namenjena zasmehovanju in obsojanju veganov.
meni se zdi da imata vaju za prijatelja samo zato da lahko jesta meso in se delata da sta vegana...