Vegani zopet v akciji

jello

Guru
22. sep 2008
10.173
3.885
113
Hinavec. Potem povej zakaj se večinoma vegi hindujci razmnožujejo nenormalno? Tolkli bi čez belce, tolčte čez aziate, temne...oni delajo dandanes škodo temu planetu. Kolk kitajci zmečjo plastike?

Vosu. Še včeraj si se hvalil koliko telet in prašičev vsako jesen nabašeš v skrinje mene pa zmerjaš s hinavcem ker sem napisal da jem meso. Resno, wtf?

Nazadnje urejeno:

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.548
3.896
113
Ljubljana
hmpg.net
devojka-veganka.jpg

Spajky

Guru
7. jun 2017
2.749
667
113
Obala
...aaaa... dobra :cheer: ... ma to v zvezi s palminovim oljem je čisto politična s strani "ekofašistov", saj je to eno najboljših olj. Zdaj je prišlo celo tako daleč. da je moda povsod dajati oznako - NE vsebuje palminega olja.

Tudi na zadeve, kjer bi moral še slepec ugotovit, da ta oznaka nima kaj tam delat. Npr. na soku etc.
Evo podlegam doli v podpisu tudi jest tej modi :evil: :valjamse:
-----------------------------
"Ta post in moj kompjuter ne vsebujeta palminega olja !" (rekel in ostal še živ ) ...

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.971
6.589
113
To je tako kot 20 let nazaj ko je na vsakem soncnicnem olju pisalo, da ne vsebuje holesterola...

• Všeč mi je
Reactions: Gonzo

Rambo013

Majstr
30. jan 2010
1.807
388
83
Vipavska dolina
KSZ

nisem bral vsega, niti ne bom.
Mene vegani ne motijo, vsak ima svoje prepričanje, le mir naj mi dajo. Sam imam manjšo kmetijo, gojim živali zase, torej žival ki je pri meni (ne psi in mačke, insekti ali glodalci, da smo si na jasnem, pač govedo, prašiči, perutnina) je namenjena da nekoč konča v loncu. Zdaj na kakšen način je odvisno od mesarja oz. klavnice.
Če pa koga to toliko moti, jaz opustim kmetijo, oni pa naj pridejo potem jest travo, da ne bo še bolj zaraščeno kot je.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.785
6.179
113
blizu močvirne prestolnice
Poglej kakšne reke imajo, poglej kako se puščava širi v Sahel. Kaj misliš da smo vse mi krivi? Daleč od tega, večinoma so sami krivi. Zakaj ti kot vegi ne protestiraš proti mujotom, ker koljejo vse živali kar počez? Ni jajc, tako kot feministke nimajo jajčnikov glede kršenja ženskih pravic v tistem svetu.

ozze

Majstr
24. jul 2009
2.137
314
83
Take reke imajo zato, ker tam ni 'ekofašistov', ter dovolijo da tam gradijo multinacionalke tovarne pod minimalnimi standardi, da se lahko roba prodaja v razvitem svetu z maximalnimi dobički.

jello

Guru
22. sep 2008
10.173
3.885
113
Saj nisem pisal da si vegi temveč ker takoj zagovarjaš tiste kateri res uničujejo planet.

Koga zagovarjam in kje? Hinavščina je to da za vsako težavo najdeš krivca pri vseh ostalih, nikoli pa ne bi začel pri sebi. In v tem tile vegani iz trgovine nič ne zaostajajo za tabo.

zaseka

Guru
5. dec 2015
3.502
1.816
113
Hello Jello, namesto, da se brezpredmetno kregas, udari debato! Veganka lahko pogoltne spermo ali je to proti nacelom?

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Danes pa bi res lahko vegani cvilili okoli đamije ko se halal kolje ovce.

• Všeč mi je
Reactions: 8888

zaseka

Guru
5. dec 2015
3.502
1.816
113
Prov provociraš endvatri. A za marakeški dogovor, sporazum nisi slišal? Na kratko, v feminiziranih deželah evropske unije se ne sme poročati nič slabega o muslimanih! Udrihati je treba po pravih dedcih kolikor nas je še osalo, po rdečih, po kučanu, po janši, specialci na mejah itak preverjajo samo nas, navadne državljane, medtem, ko politika deluje tako, da opice načrtno uvažajo. Jeba bo, ko pridejo tahudi iz podsaharske afrike.