Vegani zopet v akciji

ozze

Majstr
24. jul 2009
2.137
314
83
Iz ust si mi vzel, jaz bi vzel najvecji kos pecenice in cevape. Se usedel na tla in jih poslusal. Morda bi protagonista tega hudega filmcka celo vprasal kje se vclanim.

a tkole
15nuysd9bng11.png

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.973
6.589
113
kalbo
Kako da ne... Sebe res ne rihtajo hin ampak razmnožujejo se pa ne. Vsaj slovenski ne. Ker ne morejo otroku privoščiti tega, kar (naj) bi si zaslužil. Ali imajo enega, ki ga komaj sfolgajo. Eni se sicer se, pa eni celo kot dojenčki umrejo. Cepili se tudi ne bi. Naj na tem mestu povem, da ga ni zdravila na trgu, da ne bi bil preiskusen na živalih, vse se na koncu hin rihta - obvezno, tako da lahko nehajo tudi s tem. V imenu zdravega življenja in ozaveščenosti intelektualnih malomescanov. Saj narava poskrbi, pač ali nas bo zdrava pamet srečala ali bomo pa na obroke pocrkal. V celotni sliki mala žrtev...

• Všeč mi je
Reactions: bizi

PHOBiA

Guru
11. jul 2013
4.229
1.367
113
Vegani... ce boste nekoc dobili odtroka in vasa zena ne bo imela mleka.. s cim boste hranili dojencka? Z orehovimi listi, travo, orhidejami? Umetno mleko je izpeljanka iz cesa? A potem bi pa bilo vse ok.. seveda bi bilo. Ampak za osnovo tega mleka bi ena krava nekje morala biti podojena. Ups, posiljena lol. Hinavci!

Pa a se vi zavedate, da ne gre samo za naziranje z mesom, ampak clovek dejansko potrebuje zivalske beljakovine za zdrav razvoj? Dajte malo te zadeve brat. Zakaj ima folk v bolnici al pa domovih vcasih prav predpisano minimalno kolicino beljakovin? Zaradi lepsega. Da spodbuja proizvodnjo ane? Zdaj samo cakam, da kdo pove, da tudi testenine pa sadje vsebujejo beljakovine lol.

Pa koliko od veganov ima doma domace zivali.. ergo macka, psa? Kaj jedo te njihove zivali? Se pasejo? Ker brikete in konzerve so kaj? In tudi za to hrano je moral nekdo crknit. Umreti, ce zelite.

Zivali trpijo, so izkoriscane in posiljene. Zalostno. Lol. Seveda sem zelo proti onim slikam na prejsnjih straneh.

Sprasujem vse vegane.. tako zelp branite zivali. Sploh kaj premisljujete, ko kupujete kratko majico za 7eur? Japonke za 9eur? Apple telefone pa Samsung telefone? Prakticno karkoli? Amazon? Ker tu so pa izkoriscani in posiljeni ljudje. Ampak who cares.

Mah. Bodite vegani. Nimam nic proti, se vas prijatelj sem lahko. Vendar ko pa bedaki stojijo z zalepljenimi usti in transparenti pred prodajo mesa, se pa nekako konca. Bedaki. Tile namrec, ki tam protestirajo.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
klali prašiče, živali, ker je to zabavno (v podtonu zaslediš), za zmanjšanje populacije tudi prvo na pomislite na pobijanje in samomore...c c c. Klasika.

Jaz sem pisal samo o redukciji.

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.973
6.589
113
Malo bi rad skarikiral, da je vse črno belo. Če ješ meso, potem bi kar malo pobijal...

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
pa si prebrala poste orto mesojedcev v tej temi...češ jaz bom jedel in kaj jaz hočem, mene nebo noben jebo. Pa če vse pobijejo. ;)

jaz pišem o zmanjšanju , torej sivo. Pa članek na rtv slo preberi...tako za ob kavi.

zaseka

Guru
5. dec 2015
3.502
1.816
113
A komunajzar pa nisem?

:sprasujemse: bom se premislil. Lej nisem tako dobesedno mislil, hecamo se malo. Upam, da tudi ostali in ne jemljete vsega prevec zares. So pa kekci v trgovini smesni ja.

Saj jem surovo meso, tatarski bifek, rare burger... govedina ni problema, aviacijo je treba dobro prekuhati, prepeci zaradi salmonele, pujsa pa zaradi e coli bakterije.

Eno vprasanje, ker nisem se imel veganke punce. Moje punce mi pac pecejo zrezke in malo lahko tudi one dobijo. V glavnem, a lahko veganka pogoltne spermo ali je to proti njeni religiji? Resno sprasujem. Za prijatla. :valjamse:

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.973
6.589
113
To sem sicer imela prvo napisano, samo sem na telefonu pa se mi je vse zbrisal, pa se mi ni dalo še enkrat. Tisti ki misli, da je basanje z dvojno porcijo iz inata dialog, je seveda na drugemu spektru maloumnezov.

PS
Seveda nisem šla vsega brati... Saj cajt bi se našla, volje zmanjka. Prebrala sem zadnjih par postov

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.719
9.494
113
klali prašiče, živali, ker je to zabavno (v podtonu zaslediš), za zmanjšanje populacije tudi prvo na pomislite na pobijanje in samomore...c c c. Klasika.

Jaz sem pisal samo o redukciji.

V podtonu je slišat? Kako lahko pa v pisani besedi slišiš podton? Sereš in to na veliko. Koline so vse prej kot zabavna stvar, samo če želiš jest meso, morajo bit in sam svojih otrok ne vlačim stran takrat ko pujs pade, ker se mi zdi prav, da se ve od kje meso in da je meso na krožniku treba spoštovat. Prej si nekoga spraševal, če je že zaklal žival za svoje meso, ker jaz sem in ni prijetno. Si ti? Baje ješ meso.
Ja, raznorazni FDVjevci nabijajo o zmanjšanju populacije v svojih 20tih 30tih, ko jim je dolgčas in ne vedo, kam bi se dal, ker imajo polne riti vsega, sam vseeno se vsi nekak zaplodijo nekje do 40tega. Pol pa večanje populacije kar naenkrat ni več težava.

Pol pa svojo FDV zdolgočasenost usmerijo v poveličevanje svojih mulcev, borbo proti cepljenju in podobne neumnosti.

Nazadnje urejeno:

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.719
9.494
113
Pa vsi teli mesni nadomestki so po večini narejeni iz gensko spremenjene soje. Mal je treba pogledat, kdo vse mora crknit, da dobijo vegani burgerje. Sam to ni važno. Tud v prispevku Trebušak ni bil ravno pripravljen. Bi mogel temu veganu kako konkretno vprašanje postavit, bi hitro zmrznil.

• Všeč mi je
Reactions: PHOBiA

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
kalbo
nisem klal prav za hrano, bil sem poleg, ne ni prijetno. Zato tudi zagovarjam, da se zmanjša vnos mesa na minimum. Je to res tako moteče in nenormalno, nelogično?

Dalje, men se zdi logično da bo svetovna populacija morala nekaj naredit na sebi, če ne bo gotovo - še več revščine, bede, še več lakote, še več nasilja.
Al ti misliš, da gre svet v pravo smer?