Prašiču vratnih žil najbrž ne režeš-
Katere pa? Petne?
Prašiču vratnih žil najbrž ne režeš-
še enkrat, kolikrat si zaklal kravo?
Tudi za vegane. Nič ne misliote, da boste izpuščeni.Bo, zagotovo, pride ura plačila. Žal. Še vedno je.
tale komentar zmaga:
The clitoris has more than eight thousand nerve endings and still isn't as sensitive as a vegan on the internet.
Da mi je enkrat doživeti tak protest....
Z veselje kupim par govejih zrezkov pa mal faširanga in jim ga nabijem na go.bc. Pa da vidim reakcijo. Ampak potem bom pa jaz nasilen....
Se pa z veseljem pridružim protestu na odelku zelenjave!
Kako misliš nič nočejo? Hočejo vsilit svoje veganske ideje večini prebivalstva. Vegani nej pač jejo travo če hočejo ostali bomo pa jedli kralja živali in ostale mesnate dobroteNe vem no, jaz vidim tukaj da se alterjevci še bolj vžigate kot tile vegani ki nikomur nič nočejo. A harekrišnovcem tudi težite ko svirajo z zvončki sred ceste? Al si mislite jao kaki papki in greste dalje.
kure še doma lisice polovijo ne pa na prostem...
Moje mazohistične kure gredo ob mraku same v arest.
Da mi je enkrat doživeti tak protest....
Z veselje kupim par govejih zrezkov pa mal faširanga in jim ga nabijem na go.bc. Pa da vidim reakcijo. Ampak potem bom pa jaz nasilen....
Se pa z veseljem pridružim protestu na odelku zelenjave!
Ne vem no, jaz vidim tukaj da se alterjevci še bolj vžigate kot tile vegani ki nikomur nič nočejo. A harekrišnovcem tudi težite ko svirajo z zvončki sred ceste? Al si mislite jao kaki papki in greste dalje.