Vegani zopet v akciji

piagolo

Guru
22. nov 2009
7.031
3.733
113
Srce naj bi še vsaj nekaj utripov delalo in pomagalo pri izkrvavitvi.
Vratnih žil ne režeš, preparaš mu aorto.

Nazadnje urejeno:

zaseka

Guru
5. dec 2015
3.502
1.816
113
A gremo enkrat mi protestirat na oddelek sadje zelenjava? Se oblecemo v klobase in salame. Ce se gremo take vrste dialekt, mora obstajati tudi antiteza. Me zanima ali jih napravimo togotne kot se za zagovornike fotosinteze spodobi ali jih razpizdimo do konca. V tem primeru nam teli 50kg fantki itak ne bodo kos.

Mislim rad bi videl tale ubrisan obraz se enkrat, tokrat tri razrede bolj razpizdenega in debilnega za stiri.

Car

POSTman
4. avg 2007
8.508
1.673
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Da mi je enkrat doživeti tak protest....
Z veselje kupim par govejih zrezkov pa mal faširanga in jim ga nabijem na go.bc. Pa da vidim reakcijo. Ampak potem bom pa jaz nasilen....
Se pa z veseljem pridružim protestu na odelku zelenjave!

jello

Guru
22. sep 2008
10.173
3.885
113
:valjamse::valjamse: tale komentar zmaga:

The clitoris has more than eight thousand nerve endings and still isn't as sensitive as a vegan on the internet.

Ne vem no, jaz vidim tukaj da se alterjevci še bolj vžigate kot tile vegani ki nikomur nič nočejo. A harekrišnovcem tudi težite ko svirajo z zvončki sred ceste? Al si mislite jao kaki papki in greste dalje.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.773
15.836
113
:valjamse:

In pol uleti jello, ki se kot vedno po celem Alterju vžiga čez tiste, ki se vžigajo zaradi stvari, ki jih vžigajo. Potejto - potato oz. isto sranje torej. Zabavno :aplauz:

• Všeč mi je
Reactions: tomazpog in 8888

komar89

Fizikalc
22. apr 2008
777
195
43
Ne vem no, jaz vidim tukaj da se alterjevci še bolj vžigate kot tile vegani ki nikomur nič nočejo. A harekrišnovcem tudi težite ko svirajo z zvončki sred ceste? Al si mislite jao kaki papki in greste dalje.
Kako misliš nič nočejo? Hočejo vsilit svoje veganske ideje večini prebivalstva. Vegani nej pač jejo travo če hočejo ostali bomo pa jedli kralja živali in ostale mesnate dobrote

• Všeč mi je
Reactions: tomazpog in 8888

zaseka

Guru
5. dec 2015
3.502
1.816
113
Da mi je enkrat doživeti tak protest....
Z veselje kupim par govejih zrezkov pa mal faširanga in jim ga nabijem na go.bc. Pa da vidim reakcijo. Ampak potem bom pa jaz nasilen....
Se pa z veseljem pridružim protestu na odelku zelenjave!

Iz ust si mi vzel, jaz bi vzel najvecji kos pecenice in cevape. Se usedel na tla in jih poslusal. Morda bi protagonista tega hudega filmcka celo vprasal kje se vclanim.

zaseka

Guru
5. dec 2015
3.502
1.816
113

Saj ne vzigamo cez njih. A ne vidis, da gre za dialog? Oni so izpostavili problem, ne mi. In mi odgovarjamo. Si zamesal osnovne pojme komunikacije? Kje so tebe socializirali? S klobaso za vratom, da se je vsaj pes s tabo igral in sedaj si zaprisezen vegan? :sprasujemse: