več kart na eno kartico ?

ajvanho

Pripravnik
3. sep 2007
463
6
18
Za Severno Ameriko imam več kart (vsaka se imenuje gmapsupp.img in so odklenjene). Ker bi jih glede velikosti fajla lahko 5 spravil na 2 GB SD kartico, me zanima, če je to sploh možno, da bi jih potem na Garminu samo preklapljal glede na to, katero bi trenutno potreboval. Kako bi se to dalo izvesti, če sploh ??? Ali pa potrebujem 5 SD kartic ?

Nazadnje urejeno:

ajvanho

Pripravnik
3. sep 2007
463
6
18
ups, vidim, da je že ena podobna tema gor
bonk.gif
, vseeno pa se ne bi branil pomoči, če se to sploh da.

Nazadnje urejeno:

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

(moja varianta) Če imaš microSD kartico, je varianta, da kartico vzameš ven iz GPSa in jo vstaviš v telefon, kjer ustrezno spremeniš ime datoteke in tako preklopiš med kartami.

Še lažje je, če jih združiš v en IMG file (GMapTool) in potem na sami napravi obkljukaš tisto, ki jo želiš, ostale so pa na OFF.

Seveda lahko tudi nabaviš še 4 SD kartice, ampak glede na zgoraj napisano to nekako ni potrebno ;-) .

ajvanho

Pripravnik
3. sep 2007
463
6
18
Jernej, sem na hitro preletel zgornjo temo, kjer je ravno to omenjeno (samo preimenuješ vse mape, tisto, katero pa potrebuješ, pač mora biti gmapsupp.img ). To pa je res simple, da bolj ne more biti.
Edino, do PCja moraš priti nekako, da zadevo preimenuješ, ko potrebuješ druge mapo.

BTW: A v MapSourceu se da združiti več gmapsupp.img map ? najbolj me moti to, kako lahko uvažaš mape s popolnoma enakim imenom (gmapsupp.img) in jih potem združiš v eno ???

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Če prav razumem, ti izhajaš iz situacije, ko imaš 5 IMG datotek in ničesar v Map Source-u. Potem ne moreš nič združevat v Mapsource-u. Rabis GMapTool in s tem narediš združitev.

Pač boš preimenoval mape v 00000001.img, 00000002.img itd. in jih združil. V napravi boš potem itak videl pravilno ime zemljevida, ko boš izbiral, kater naj bo aktiven.