Ve kdo zakaj abramovič ni jedel?

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik Blackjack pravi:
najavljen je bil tik pred zdajci, zato pa je tudi placal za "izpraznitev".

Če maš "muda" rečeš v smislu: "Jebat ga, smo zasedeni, nobene mize ni fraj, lokala pa nemislimo praznit, nismo mi mekdonalds
smile-1.gif

Si naredis večjo reklamo kot pa kaj bi poaksiral tistih 10k ki jih taka restavracija itak spravi not v treh mesecih, s tako reklamo
pa še prej
smile-1.gif

Al pa greš na vse ali nič: 10k mi ponujate? Mi za 50k nismo spraznili priljubljene mize lokalnemu mafijcu, ne da bi za 10k
celo kafano nekemu rusu.
evil.gif

Mogoče pukne mio, mogoče pa niti €
smile-1.gif
Pomoje je pa boljša reklama, če rečeš pri nas je pa jedel Abramovič, pa še 10K spraviš v žep.

Al pa igraš na karto da se modelu sprezobrne pa ponudi miljon. Model ki da 4k napitnine je vsega zmožen.

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.198
3.562
113
Marlbor
10.000€ ni plačal za izpraznitev lokala, ampak jim je fuknil na mizo za hrano, čeprav ni v resnici koštalo niti 100€. Maribor, pa niti cela Slovenija, ne premore hotela s katerim bi Ambramoič bil zadovoljen. Si predstavljate kako sramoto si ded nared, da ga kolegi v Rusiji vprašajo kak je bilo v Sloveniji in potem tip pove, da se spal v sobi za 500€/noč in jedel celi dan za 30€. Ga takoj začnejo vsi zasmehovati, v kakem nizkocenocnem hotelu in fastfood pajzlu se je to vrtel ...

Takšnemu človeku je treba nabiti cene in igrati eksluzivnost, sicer bo odšel, ker je prepoceni zanj. Če prideš z polnimi žepi dnara, to morajo dnari letet na vse strani, ne pa da te dnar tišči v žepih cele dneve.

tin01

Pripravnik
31. okt 2007
420
17
18
Samo za info ::: bil je v Novem svetu in ni jedel popolnoma nic. Pa se to : baje sploh ni hotel na stadion, ampak si je hotel tekmo ogledati kar iz gostilne - ampak tam ni Tvja... Potem je cela skupinica sla pes do LV.

tin

erikson

Guru
25. avg 2007
22.726
6.501
113
Citat:
Pomoje je pa boljša reklama, če rečeš pri nas je pa jedel Abramovič, pa še 10K spraviš v žep.
Ampak pravzaprav je bilo takole: ko je Abramovič videl njihovo ponudbo, jim je plačal 10K, samo da mu ni bilo treba jesti pri njih.

hooger

Fizikalc
5. sep 2007
1.987
17
38
Bled
Če mu daš zrezek za 20€, ga bo skritiziral. Če pa mu daš isti zrezek za 1500€, bo pa najhujši kos mesa do sedaj....

PrePro

Pripravnik
1. nov 2007
414
0
16
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Citat:
Ampak pravzaprav je bilo takole: ko je Abramovič videl njihovo ponudbo, jim je plačal 10K, samo da mu ni bilo treba jesti pri njih.

Če se je navadil na angleške pomije, bi mu morala slovenska hrana predstavljati višek svetovne kulinarike.

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
ma jebeštrga ga gleda, naj zre tisti svoj dnar. preserator. na gobec bi ga blo treba parkrat, da bi si zapomnil I feel sLOVEvenia.

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
10.000€ ni plačal za izpraznitev lokala, ampak jim je fuknil na mizo za hrano, čeprav ni v resnici koštalo niti 100€. Maribor, pa niti cela Slovenija, ne premore hotela s katerim bi Ambramoič bil zadovoljen. Si predstavljate kako sramoto si ded nared, da ga kolegi v Rusiji vprašajo kak je bilo v Sloveniji in potem tip pove, da se spal v sobi za 500€/noč in jedel celi dan za 30€. Ga takoj začnejo vsi zasmehovati, v kakem nizkocenocnem hotelu in fastfood pajzlu se je to vrtel ...

Takšnemu človeku je treba nabiti cene in igrati eksluzivnost, sicer bo odšel, ker je prepoceni zanj. Če prideš z polnimi žepi dnara, to morajo dnari letet na vse strani, ne pa da te dnar tišči v žepih cele dneve.

Roman se je rodil kot revez, tako da mu soba za 500EUR ni v posmeh.

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.198
3.562
113
Marlbor
Se mi zdi, da smo se vsi rodili reveži ... lačni, goli in bosi. Kaj kdo zna iz življenja narediti, je pa druga stvar.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.164
6.976
113
pri taščici
LAhko da se je rodil kot revež, samo sedaj pa sem prepričan da si misli.
Dovolj dolgo sem bil revež, sedaj nočem biti niti pod razno...

Car

POSTman
4. avg 2007
8.572
1.821
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Kakor sem jaz nekje prebral (najbrž na 24ur.com), je bil v restavraciji zmenjen za intervju za njihovo televizijo. Do tega pa ni prišlo, ker so Viole napadle to ekipo, ker so snemali njihov napad na neke druge, miroljubne navijače in jim nasilno odvzeli kaseto...

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.135
14
38
S cim se eni obremenjujete? Pa kaj ce ni jedel, ce bi bil lacen oz. ko bo bo jedel. To, da bi moral pa spilat kdo dunajskega decka, ker je prisel en kvazi preserator pa tudi ni potrebe.

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.617
2.406
113
Pomurje
Vem da si je Medvedjev vzel hrano iz hotela Radin v Radencih s sabo na letalo!

Tak, da je za državnike očitno dovolj dobro tudi v Sloveniji.

Kuhal mu je kolega, kateri je imel stalni nadzor, nato pride poizkuševalec, vse osebno poizkusi, da pod mikroskop, kjer je vse migljalo, mu reče kaj je sedaj to, kolega otrpne, oni se smeji in mu reče, da je dobro ker miglja drugeče je zastrupljeno.
Zloži v posodo in adijo.

Lp

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Nobenega ne skrbi kolk miljonov rusov tist dan ni imelokaj za jest , samo zaradi takileh tajkunov, ki se preseravajo od samega dolgcajta. Pfuj strela jasna bando pokvarjeno.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.012
1.912
113
zanimivo da taki preseratorji še ne 20 let nazaj, niso imeli za burek. dobesedno. kako so abramovič in podobni prišli do premoženja in kako so živeli prej, pa je lepo opisano v knjigi ane politkovskaje - putinova rusija
zmaga.gif

zmerni_radikalec

Fizikalc
5. apr 2008
1.302
34
48
41
Nekje v naši ljubi kokoški
Biti reven se hitro pozabi. Se mi zdi da malokdo bolj spoštuje denar oz. pomankanje le tega ker je bil nekoč reven. Če že kaj potem tile ex-reveži postanejo največji frajerji in se okoli šopirijo.

Tale Abramovič pa mora imeti neke ultra pomembne veze...
13.gif