Ve kdo zakaj abramovič ni jedel?

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
kot z naslova, bojda je zavrnil kompletno "karto", poravnal flaširano vodo in zapustil gl. trg.

Ve kdo kaj več?
confused-1.gif

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Verjetno v celem Mariboru ne premorete normalne gostilne, kjer bi se človek najedel brez strahu za svoje zdravje
grin1.gif

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
placal je 10.000 EUR da so zanj ispraznili lokal, narocil je hrano ki mu ni bila vsec, placal in odsel.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
tisto v nahrbtniku ej bila kaviar..sej ves kaj je to.

drgač pašalo na stran.
a si predstavljap, da abramovič pride na kosilo, kjer ga postreže stajerski slavcek, mu zapoje itd.
lastnik bi abramotu lokal prodal za mio €€€, pol maribora pa se obesl zarad fovsije.

tko da..sve u svemu..pametno, da se je pobral.

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Citat:
Uporabnik Blackjack pravi:
placal je 10.000 EUR da so zanj ispraznili lokal, narocil je hrano ki mu ni bila vsec, placal in odsel.
Ja, saj - to sem rekel: v celem Mariboru ni normalne gostilne, kjer bi bili sposobni postreči z eno normalno hrano zanj.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik SoulMan pravi:
Zakaj v treh dneh? A ni bil samo nekaj ur v MB?

Nevem, ker nič ni blo rečeno, vsak govori posvoje,...

skratka jest je šel, pol pa ni jedel...

ta o 10k za spraznitev lokala je lovska, nenazadnje samo rečejo "abramovič pride" in lokal je tisti dan zaprt za javnost
brez da bi kdo kaj plačeval.

Pol pa tudi, kaj je čakal na hrano jo dobil in zavrnil?

a nima kakih "izvidnikov" ki gredo čekirat hrano zanj kak dan prej recimo?

nevem zakaj bi nekam prisel pol pa nebi jedel,...

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Clovek se je pac nakljucno odpravil v restavracijo, ni bilo nobenega govora o "abramovic pride".

Kar pa se Peca tice, tako nizko abramovic ne rabi, da bi v neki vukojebini jedel hrano iz Metrojevih konzerv.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
najavljen je bil tik pred zdajci, zato pa je tudi placal za "izpraznitev".

Če maš "muda" rečeš v smislu: "Jebat ga, smo zasedeni, nobene mize ni fraj, lokala pa nemislimo praznit, nismo mi mekdonalds
smile-1.gif

Si naredis večjo reklamo kot pa kaj bi poaksiral tistih 10k ki jih taka restavracija itak spravi not v treh mesecih, s tako reklamo
pa še prej
smile-1.gif

Al pa greš na vse ali nič: 10k mi ponujate? Mi za 50k nismo spraznili priljubljene mize lokalnemu mafijcu, ne da bi za 10k
celo kafano nekemu rusu.
evil.gif

Mogoče pukne mio, mogoče pa niti €
smile-1.gif

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
najavljen je bil tik pred zdajci, zato pa je tudi placal za "izpraznitev".

Če maš "muda" rečeš v smislu: "Jebat ga, smo zasedeni, nobene mize ni fraj, lokala pa nemislimo praznit, nismo mi mekdonalds
smile-1.gif

Si naredis večjo reklamo kot pa kaj bi poaksiral tistih 10k ki jih taka restavracija itak spravi not v treh mesecih, s tako reklamo
pa še prej
smile-1.gif

Al pa greš na vse ali nič: 10k mi ponujate? Mi za 50k nismo spraznili priljubljene mize lokalnemu mafijcu, ne da bi za 10k
celo kafano nekemu rusu.
evil.gif

Mogoče pukne mio, mogoče pa niti €
smile-1.gif
Pomoje je pa boljša reklama, če rečeš pri nas je pa jedel Abramovič, pa še 10K spraviš v žep.