kot z naslova, bojda je zavrnil kompletno "karto", poravnal flaširano vodo in zapustil gl. trg.
Ve kdo kaj več?
Ve kdo kaj več?
Ja, saj - to sem rekel: v celem Mariboru ni normalne gostilne, kjer bi bili sposobni postreči z eno normalno hrano zanj.Citat:
Uporabnik Blackjack pravi:
placal je 10.000 EUR da so zanj ispraznili lokal, narocil je hrano ki mu ni bila vsec, placal in odsel.
Citat:
Uporabnik SoulMan pravi:
Zakaj v treh dneh? A ni bil samo nekaj ur v MB?
Citat:
Uporabnik Madafaka pravi:
Ja, saj - to sem rekel: v celem Mariboru ni normalne gostilne, kjer bi bili sposobni postreči z eno normalno hrano zanj.Citat:
placal je 10.000 EUR da so zanj ispraznili lokal, narocil je hrano ki mu ni bila vsec, placal in odsel.
Citat:
Uporabnik softi pravi:
tisto v nahrbtniku ej bila kaviar..sej ves kaj je to.
Citat:
najavljen je bil tik pred zdajci, zato pa je tudi placal za "izpraznitev".
Pomoje je pa boljša reklama, če rečeš pri nas je pa jedel Abramovič, pa še 10K spraviš v žep.Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
najavljen je bil tik pred zdajci, zato pa je tudi placal za "izpraznitev".
Če maš "muda" rečeš v smislu: "Jebat ga, smo zasedeni, nobene mize ni fraj, lokala pa nemislimo praznit, nismo mi mekdonalds
Si naredis večjo reklamo kot pa kaj bi poaksiral tistih 10k ki jih taka restavracija itak spravi not v treh mesecih, s tako reklamo
pa še prej
Al pa greš na vse ali nič: 10k mi ponujate? Mi za 50k nismo spraznili priljubljene mize lokalnemu mafijcu, ne da bi za 10k
celo kafano nekemu rusu.
Mogoče pukne mio, mogoče pa niti €