Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Ščitnica ščitnica....je najbolj prikladen izgovor.
Citat:
Uporabnik Mont pravi:
Saj je velikokrat res.
Samo enim vseka na debelo, drugim pa na suho.
Postavo.
Jaz nimam preveč kg, samo premajhen sem....Citat:
Uporabnik INKVIZITOR pravi:
Citat:
Uporabnik Car pravi:
175/115
[cenzura], sem mislu da sem jest debu...
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
vidiš fadil ti lahko poješ ornk krožnik golaža s kruhom pa se ti ne bo kaj dosti poznalo drug bo pa pojedel mali lonček pa bo takoj dobil kg gor.
je pa res, da se ljudje redimo zaradi tega ker preveč pojemo. samo nadzor je težaven. je pa bila nekje ena raziskava, da imajo debeli nek gen iz pradavnine, kateri skrbi za to, da se čimveč hrane akumulira za težke čase (ker takrat pač ni bilo supermarketov)...
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
vidiš fadil ti lahko poješ ornk krožnik golaža s kruhom pa se ti ne bo kaj dosti poznalo drug bo pa pojedel mali lonček pa bo takoj dobil kg gor.
je pa res, da se ljudje redimo zaradi tega ker preveč pojemo. samo nadzor je težaven. je pa bila nekje ena raziskava, da imajo debeli nek gen iz pradavnine, kateri skrbi za to, da se čimveč hrane akumulira za težke čase (ker takrat pač ni bilo supermarketov)...
Mislim da tukaj ni potrebno filozofiranje.
Po tvoji teoriji naj bi potem imeli debeluhi podben gen kot medved, ki se nažre pred zimskim spanjem?
Čebellica ne izmikaj se. Kile bodo kar prave, samo žal nisi pričakovala takšem odziv, nas kritikov
Debel ženske niso prijetne za oko. Delujejo zanemarjeno, in bog ne daj da še smrdijo po švicu in da imajo mastne lase. Fuj.
Prej, ko se mi je višina bolje ujemala s težo, je bilo več nemoralnih žensk!Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
Za tisto z nizko moralo nisi