Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Ta teden je bila akcija pripni se
http://www.radiokrka.com/poglej_clanek.asp?ID_clanka=166883
no potem pa povej ali bi tukaj dajal kazni ali ne?Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
moj reply je bil na tvoj populizem o 50 mio EUR. Sej to ves samo se zdej izmikas.
. Ce pa ne tam ni intervencijska pot ampak samo privat zemlja pa ne.
Citat:
Uporabnik novaa pravi:
Sedem v avto, dam kontakt in medtem ko se avto "pripravi" se privežem, po vezanju pa že kurblam.
Kako naj bi vedel policaj, da rabiš očala, mora biti to kje zabeleženo? Recimo v vozniškem dovoljenju? Čist resno sprašujem.Citat:
Uporabnik upiwaly pravi:
KSZ,
Je nekdo omenil tudi da je bil predpogoj za opozorilo tudi pihanje. No, sem tudi sam pihal, samo že po tem, ko mi je rekel za pas. Seveda 0,0.
Mi je pa bilo zanimivo, da se nobeden ni vtaknil v to, da nisem imel očal - no, imel sem sicer sončna z dioptrijo, ampak me ni niti vprašal, ali so z dioptrijo ali ne.
Seveda pise - koda je cisto spodaj na zadnji strani. Pa ce te preveri preko evidenc mu tam pise da vozis z ocali in bodo polciistu to tudi povedali. Fora je, da ima tok folka lece, da se redko kdo ukvarja s tem.Citat:
Uporabnik tincelj pravi:
na ta novih ne piše nič. in tudi ni obvezno, da je slika z očali (če jih nosiš). na ta staremu je bila obvezna.
Predpogoj za opozorilo je, da gre za manjsi prekrsek, da skodljiva posledica se ni nastala in da policist oceni, da bo opozorilo zadosten ukrep. Ce ti pred tem napihas potem je mal dvomljivo da bo opozorilo zadosten ukrep ce si ze itak v prekrsku (ce napihas cez mejo seveda). Ce pa pihnes 0,1 pa ni logike zakaj te ne bi opozoril. Sej nisi v prekrsku, v sloveniji je meja 0,24 in ne vem zakaj bi si nekdo jemal pravico in pricakoval da bos mel ti 0,00 ceprav zakon tega ne predpisuje.Citat:
Uporabnik upiwaly pravi:
KSZ,
Je nekdo omenil tudi da je bil predpogoj za opozorilo tudi pihanje. No, sem tudi sam pihal, samo že po tem, ko mi je rekel za pas. Seveda 0,0.
Mi je pa bilo zanimivo, da se nobeden ni vtaknil v to, da nisem imel očal - no, imel sem sicer sončna z dioptrijo, ampak me ni niti vprašal, ali so z dioptrijo ali ne.