Vabilo: Debela Peč (Blejska koča) - 29.3.2008

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
KSZ

Pozdravljeni !

Odgovornost pri izpeljevi izleta prelagam na drugo osebo.
Namreč, poslavljam se od foruma Alter.si iz osebnih razlogov.

Ker ne želim, da gre moj trud glede izleta v nič in vem, da ste nekateri še vedno pripravljeni za tak izlet (hkrati se želim zahvaliti uporabniku JERNEJ za vso podporo in razumevanje), bom organizacijo prepustil "VL prijatelju", prav tako prijavljencu izleta. Za koga gre, boste razbrali iz posta, hkrati pa vam bo poslal PM-je.

Hvala za razumevanje, lepo je bilo sodelovati z vami !

Vsakršne replike bodo, žal, ostale brez odgovora !

Hvala še enkrat vsem !

Noker
roza.gif

Nazadnje urejeno:

Car

POSTman
4. avg 2007
8.508
1.673
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik noker pravi:
KSZ

Pozdravljeni !

Odgovornost pri izpeljevi izleta prelagam na drugo osebo.
Namreč, poslavljam se od foruma Alter.si iz osebnih razlogov.

Ker ne želim, da gre moj trud glede izleta v nič in vem, da ste nekateri še vedno pripravljeni za tak izlet (hkrati se želim zahvaliti uporabniku JERNEJ za vso podporo in razumevanje), bom organizacijo prepustil "VL prijatelju", prav tako prijavljencu izleta. Za koga gre, boste razbrali iz posta, hkrati pa vam bo poslal PM-je.

Hvala za razumevanje, lepo je bilo sodelovati z vami !

Vsakršne replike bodo, žal, ostale brez odgovora !

Hvala še enkrat vsem !

Noker
roza.gif
"VL prijatelj" pa je alter nick?
evil.gif

rainbow

Pripravnik
18. avg 2007
607
9
18
Škoda.
Upam, da so osebni razlogi dobri (malo sumim zarad pobrisanega posta) in ne, da je razlog spet kakšna kregarija.

Izlet upam da še vedno bo, z alterji, alter nicki, lahko pa tud alter egi.

JZoxbow

Zelenc'
19. jul 2007
20
0
1
E 50 No Kia
Hehe, nene, njegov (oziroma moj alter) je bil NF ... tolko o tem ... na Nokerja boš pa še moral mal počakat (se mi zdi, ne vem???)

BTW: tudi jaz bi šel v hribe, če se še lahko prijavim? Kdaj pa bi šli? In kdo bo zdej organiziral?
Tamara?
cheer.gif

Sandrca

hudičkica
29. okt 2007
785
0
16
lol, iz teh hribov za moje pojme res nič ne bo :D pa še nokarjevo menjanje nickov me spominja na Kafkino Preobazbo

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Ej, attention..., nisi zanimiv, pa, tudi, če se s štirimi alterji sam s seboj pogovarjaš, pa še "hribovsko kredibilnost" si izbijaš.

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.424
535
113
43
Še vedno Rdeči revirji
Glede vremena upam da nimaš prav. Na žalost pa kaže, da je to samo moje upanje
frown-1.gif

Drugače pa menda boš že našla en lep da in en hrib nad 1000m, da ne boste alterke potem matrale svojih župnikov s svojimi grehi
grims-1.gif

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Hvala, Tamara ...

Pozdravljeni !

Nekateri prav nočete razumet, da izleta ni prav enostavno organizirat v razmerah, kakršne so (še) danes, ampak ..
Glede na to, da je med nami precej provokatorjev, češ, izleta ne bo, pa čeprav vem, da se ravno ti izleta zagotovo ne bodo udeležili, prav zato predlagam, da se izlet (ne glede na snežne razmere) izvede na predlagan datum v soboto 19.aprila 2008. In ker zanimanja za Veliko Planino ni bilo veliko, gremo na predlagan prvi cilj, na Debelo peč !
V primeru, da je še vedno zasneženo, gremo na Mrežce. Na Mrežcah tudi nevarnosti plazov praktično ni !
Če klopi na Blejski koči še niso očiščene, bomo šli v kočo, saj je v koči prostora več kot dovolj.
Manjka še podatek o odhodu: (bom kar fiksno določil)sobota, zbirališče pred hotelom Astoria na Bledu ob 9.00 uri !
Pot do hotela je opisana spodaj (poleg ostalega opisa poti):

Citat:
Uporabnik noker pravi:
... Za tiste, ki ne veste, kje je izhodišče, bom napisal nekaj smernic, da se v prihodnje ne izgubite
cheer.gif

Zdaj nisem povsem prepričan, a menda vozimo kakih 10 km, predno na vrhu klanca, nekaj metrov za odcepom, kjer lahko levo zavijmo proti Šport hotelu, ter pred ravnino (zelooo dolgo ravnino), zavijemo desno na makadamsko pot (tu je označeno, da zavijamo proti Blejski koči !)...
Višina izhodiščne točke je 1347 m/nm.
Najprej sledi en manjši vzpon v dolžini cca. 500 m, kjer se poti združita z drugo izhodiščno točko, ki je kak kilometer prej.
Nato počasi, a vztrajno lezemo proti Blejski koči na Lipanci, koči 1.kategorije, ki se nahaja na 1633 m/nm (naslov je Krnica 98.Do tja pridemo v cca.30 minutah. Pri koči se usmerimo desno proti Debeli peči na 2014 m/nm. ....

ŠE OPISANA POT PROTI MREŽCAM, za vsak slučaj:
Usmeril sem se levo, proti Mrežci, za katero v normalnih razmerah porabimo okrog 45 minut hoje (označeno je sicer 1 ura), gremo pa lahko tudi proti Rudnemu polju (1,30 ure) ali celo proti Viševniku (za kar pa bi potrebovali malo več, kot 2 uri). No, jaz sem šel proti Mrežcam na 1965 m/nm MREŽCE .
-v nahrbtniku so obvezne rokavice, kapa ter oblačila za preobleč
-zelo (!!!) priporočljiva so sončna očala, tudi v malo bolj oblačnem vremenu
-seveda je obvezna tudi hrana v tekoči obliki
evil.gif

-in na koncu, priporočljive so palice (recimo smučarske)
Noker

Kandidati ste bili takrat sledeči:

1.Škorpy
2.Sandrca
3.Tamara
4.Rainbow
5.Babette
6.Keber
7.Sass
8.Tis
9.Dekca
10.Futuristic
11.Slovenet
12.Notranjc
13.Novaa
14.Jernej
15.Noker

Ste omenjeni še kandidati? Je kaj novih kandidatov?

POMEMBNO: izlet bo odpovedan le v primeru dežja ! Ostali dejavniki so vzeti v zakup ! Ne hodite v hribe brez osnovne opreme, brez dodatnih oblačil, pijače in seveda ustreznih (če se le da dobro impregniranih) čevljev ! Superge ODPADEJO (upam, da je to jasno, saj nismo sredi poletja, pa še takrat je hoja v hribe s supergami nepriporočljiva).

Povzetek: 19.april 2008, zbirališče pred hotelom Astoria, Bled, ob 9.00 uri zjutraj, cilj Debela Peč /Mrežce, vmesna postaja Blejska koča !

Lep pozdrav, se vidimo v soboto !

Noker

Nazadnje urejeno: