Vabilo: Debela Peč (Blejska koča) - 29.3.2008

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
To pa ziher nase ciljaš, pokvarjenec ... sonček, ha !

hysterical-1.gif

Noker

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
43
vedno korak pred tabo
Madona Slovenet....ti čist vsako priliko izkoristiš za potrditev svoje titule. Ni kaj, si predan sebi
hysterical-1.gif

Pa ne kliči hudiča s tem vremenom. Drug vikend gremo, pa če bodo ošpičene prekle padale
aplauz.gif

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Torej, danes poteče rok za prijave.
Menda so sedaj vpisani naslednji kandidati: Tamara
cheer.gif
)
Prosim vas, da kdor to temo pač še bere, naj me opomni, da sem ga pozabil vpisat ali pa sporoči morebitne popravke (kandidatov, posta).
Zaenkrat naj bo dovolj !

torej: sobota 29.3. se zberemo na bencinski v Kamnku (Petrol, desna stran iz LJ, kamniška obvoznica, ob 9.00 uri). Cilj: Velika Planina !!! Bo to v redu?

Noker

Nazadnje urejeno:

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
za enkrat lahko rečem, da grem tudi jaz zraven. Upam, da ne bom imela kakšnih težav, ki bi mi preprečile prihod na pohod
grin1.gif

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
za enkrat lahko rečem, da grem tudi jaz zraven. Upam, da ne bom imela kakšnih težav, ki bi mi preprečile prihod na pohod
grin1.gif

Si že nazaj
evil.gif

Ne, je v redu, si zelo vabljena, samo da mi ne bi spet kaj očitala, še posebno sedaj, ko sneži, kot noro. Na celjskem je menda že 30 cm snega !!! Mater, če bo šlo tako naprej, bomo šli edina lahko na sprehod ... po obali
jezen.gif

Noker

p.s. sobota je še daaaaaaleč ...

p.s.2 <Novaa> kaj si pa pričakoval? 3000 Alterjevcev na vrhu VP? To pa bi bil dogodek !!!
hysterical-1.gif

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Pozdravljeni,

z žalostjo vam sporočam, da je izlet 29.3.2008 na Veliko Planino ODPOVEDAN !

Razlogi so več kot očitni (kdor se jih ne zaveda, naj pogleda skozi okno, ne velja seveda za tiste, ki živite v Afriki ali Avstraliji
evil.gif
).

Resnično mi je žal, ker nam jo je vreme takole zagodlo. Morda je bilo pričakovano, a žal ...

Zato ( s pomočjo "sodelavke"
cheer.gif
) predlagava, da se izlet prestavi na 19.april 2008 !

Do takrat pa upam, da se bo vreme ustalilo !

Toliko zaenkrat. In še enkrat se vam opravičujem za nastalo zmedo pri organizaciji pohoda ...

Noker
crazy1.gif

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
a sm kje bla, da me sprašuješ, če sm že nazaj?

Ne, ne, leti na provokacije o podobnem postu, kot je zgoraj. A kaj morem, če nam vreme ni naklonjeno ...

Noker

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
43
vedno korak pred tabo
Upam, da si se dobro uskladil s tole "sodelavko", da ne bo potem odpovedano, ker ne bo dovolj vlažno
hysterical-1.gif

Ok, grem popravt opomnik. Mislm, jaz pa že nardila celo organizacijo, prevoz že organiziran, stuširala sem se že, psa peljala k frizerju.....
grin1.gif

rainbow

Pripravnik
18. avg 2007
607
9
18
Se strinjam s prestavitvijo.

Zdej pa: da ne bo preveč enostavno - a gremo 19-tega na Veliko planino ali ponovno določamo cilj
rolleyes-1.gif
?

Ali počakamo na vreme, stopnjo vlage ter druge faktorje
evil.gif
)?

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
revčki..pa pejte na Jošta, če vam ne bo prehudo..mislim- je 4 mesece vpitja, pa nič
hysterical-1.gif

bom kolega extra prosil, da vam zlošči asfalt
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Ok, ok, torej smo za ... iheiqgič ... čakajte malo ..... dfiuhgeiu.... nekaj je narobe .. aja !
Peni*s mi nagaja ! Oni, tam zgoraj !
evil.gif

Torej, zaradi mene lahko cilj za prvič ostane kar isti, da me ne bo kdo ope*nisal, da še cilja ne znamo določit.

Noker