V zadnjih 8 mesecih shujšal 33kg

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.464
2.449
113
Pa ti si podhranjen! Ti bi moral glede na višino imeti vsaj 70kg. Jaz sem npr. visok dobrih 190 centi in imam 95 kar je že malo preveč, tam 87-88 idealka
wink-1.gif

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.103
464
83
45
dolenska
Prblizem tak je moj vsakdan le, da se meni krepko spreminja. Pa dodaj kak pir in spricer vec pa cips crtaj. Mam na 172 83 kg ze lep cas. Je pa res da dost lovim svojga otroka okol bajte.

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.177
493
83
čizburgerji, pice, pa take fore odpadejo, ker živim na vasi, stran od "modernega" sveta. Mogoč je problem pri meni, da spim do 10-ih, in potem nikoli nisem lačen, ter prvič jem ob 12. nato kosilo ob 15,16, vmes še kaj manjšega, zvečer pa imam ponavadi pozno večerjo (od 21-23h). Piva pa tega ne pijem glih vsak dan (kaj pa bojo rekli ljudje na vasi, da ga 18 letnik takle žloka, pa sej je ja pijanec), kaki deci pa pade pri kosilu.
Pozimi npr. ne hodim glih ven, saj ne smučam, pa se mi pri kilaži vseeno nič ne pozna. Sedaj pa kaki basket ruknem, pa mogoč 1krat na tedn na kolo skočim.

masterr

Fizikalc
14. apr 2010
1.502
0
36
ok. Cerkno
Citat:
Uporabnik Madafaka pravi:
Ni problema - za zajtrk 1/2 kg kruha, premazanega z 20 dag zaseke, potem za malico 3 čizburgerje, ki jim dodaš tavelik pomfri in zaliješ s tavelko kokakolo, za kosilo pečenko in tenstan krompir, za popoldansko malico 1/4 kg kruha in tavelko mesno pašteto, za večerjo (čim kasneje, recimo ob 22:00) pa 2 jajca na oko, pečena na maslu, pomažeš s tremi rezinami kruha. Vmes čez dan piješ velike količine piva, ne delaš nič, in medtem, ko čakaš na večerjo, zmažeš še tri vreče čipsa. Če te vmes kaj zlakotni, greš na pico ali pohan sir.

Ne morš falit, v dveh tednih maš + 30kg.
cheer.gif

Tako sem se jaz zredil. ne v dveh tednih, ampak v 2 letih.
Zdaj mi je uspelo to v 8 mesecih spravit na idealno težo.

Nazadnje urejeno:

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Uff, na vasi si, potem si še na boljšem.
evil.gif

Zvečer jej suho salamo, kakšne pečene klobase ali še najboljše kar čisti špeh, zraven pa kaki trije kosi belega kruha pa bo. Samo potem boš imel suhe in švoh okončine, okoli pasa boš pa nosil velik vamp.
smile-1.gif

Jebemo, na vasi si pa tako živiš?? Začni malo delat. Spanje do desetih? Bi bili vaščani o tem bolj zgroženi kot pa če bi se vsak večer napil. Nema ležanja. Ob osmih max auf, potem pa razporediti obroke skozi cel dan in poskušati čim več migati. Okoli bajte imaš dovolj za delat, bi rekel, da imate zraven še kakšen sadovnjak, vinograd ... dela polna glava. Ne bit tko ščmarjen, no, to ti dolgoročno ne bo prineslo nič koristnega pa še dvomim, da si s takšnim načinom tudi sam zadovoljen.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Da se še jaz pohvalim - v 4 mesecih 15kg dol (1.3. do 1.7.). Do ''idealne'' teže mi manjka še 5 kg, ampak vem, da bo teh 5kg šlo hudičevo počasi dol.

Jedm podobno kot masterr - veliko ''pustega'' mesa: ribji file, morski sadeži, perutnina, včasih kaj goveji steak. Zraven pa veliko sveže zelenjave, ki si jo pripravljam v voku na 100 in 1 način, da ni monotono.

OH nič ne jem, kakšen okus ima kruh sploh več ne vem - ampak ga ne pogrešam, tudi testenin ne.

Nobenih sladkarij, enih 2x tedensko si edino kupim piksno coca-cole, ker preprosto ne morem brez. Tako kot so eni zasvojeni s čokolado sem jaz s coca-colo.

Od telovadbe pa vsak dan 15 km šprinta z biciklom (35 min razgibanega terena) in to je to.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.732
9.939
113
40
MB
kaj pa če mu nebi takih pizdarij pisali, bo še kdo resno vzel pa začet jest svinjarijo
smile-1.gif
pridobit težo (kakovostno) je bistveno težje kot jo zgubit, in če nočeš bit debel je edina možnost da pridobiš z mišicami, za te pa vemo kak rastejo ...

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
čestitke za uspeh in predvsem premik v glavi - ta je ponavadi najtežji. Sicer na oko je mogoče šlo tole malo prehitro če mene prašaš, pazi se da se ti ne vrnejo...probi zdržat vsaj kako leto na tej teži pa si zmagal. Včasih je uspeh že to da obdržiš težo.

Jst se še trenutno prepričujem, da naredim predzadnji korak in zbijem še zadnjih 10kg pa mi zdajle nekako ne rata (največje težave mi dela sladoled
redface-1.gif
), zadnji korak je pa itak definicija.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.464
2.449
113
SouthPark vse lepo in prav, takšna dieta ni tako težka, meni tudi ni problema jest pustega mesa in zelenjave ker sem nor na meso ampak vem da to dolgoročno ni rešitev ker bo prišel ta dan, tudi zate, ko boš začel jest kruh, testenine, krompir, riž itd. Torej začel boš vnašati v telo OH. Kaj pa bo takrat? Torej bolj interesantne so mi diete kjer imaš vso to sranje vključeno.

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Začel bom počasi, dokler ne bom našel meje, pri kateri mi bo teža pričela naraščat.

Če bo to kos kruha na dan, bo to kos kruha. Sicer pa ko bom želeno težo dosegel, bom lahko malce povečal vnos kalorij, ker teže ne bom želel več nižat ampak obdržat. Poleg tega pa ne bom začel kar s kruhom in testeninami, ampak počasi z rižem, fižolom, koruzo... Dobro vem, da bo telo potrebno navadit tudi na OH, ker ne morem kar celo življenje jest meso in zelenjavo.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.732
9.939
113
40
MB
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
SouthPark vse lepo in prav, takšna dieta ni tako težka, meni tudi ni problema jest pustega mesa in zelenjave ker sem nor na meso ampak vem da to dolgoročno ni rešitev ker bo prišel ta dan, tudi zate, ko boš začel jest kruh, testenine, krompir, riž itd. Torej začel boš vnašati v telo OH. Kaj pa bo takrat? Torej bolj interesantne so mi diete kjer imaš vso to sranje vključeno.

popolna izključitev dolgoročno ni rešitev, čeprav meni brez kruha ni problema, medtem ko riža pa itak pojem ogromno že skoz, tudi med hujšanjem sem ga, pac rjavega, isto polnozrnate testenine .. ni panike, samo pač obroke z več oh je pametno umestit v tisti del dneva, ko maš trening ...

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Še to - najprej sem probal ločevalno dieto, ki vsebuje vse, šel sem skozi njo 3x, vsakokrat shujšal okoli 7-8kg in jih precej hitro dobil nazaj po koncu, čeprav sem zelo pazil kaj in koliko jem. Poleg tega sem bil pri ločevalni dieti lačen vse dni razen takrat, ko so bili na jedilniku proteini. Zaradi tega sem s takšno dieto tudi nadaljeval, ker sem videl, da očitno mojemu telesu paše. Sestra je recimo sprobala enako dieto lani, pa ni zdržala, ker ne mara mesa, od zelenjave pa samo par stvari, medtem ko imam jaz rad praktično vse in mi jedilniki niso monotoni.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Ja nevem no. Kot izkušen lažnivec ti ne vrjamem.

Fukni sliko trebuha. Ker na oni sliki na stopnicah si taki pravi vaški pubec, mišelinko
smile-1.gif
Od oka 100kg.
Torej jih imaš zdaj 70. Torej moraš menjat 80% garderobe.

Če bi ti moral menjat 80% garderobe, bi brali temo "Kak trgovci s tekstilom pretiravajo s cenami".

Ajd sliko bajsi, da vidimo če si res 30 dol vrgel. Sicer nevem kak ti je to usleplo če si pred dvema mesecema
pisal da si se zredil za 10kg. Da nisi ti ko hondaši, rediš se ampak hujšaš vizuelno, ko honda, tudi če jo
prehitiš je hitrejša od tvojega avta.

Če daš sliko trebuha (z napisom alter), dam sliko mojih jajc z napisom alter. Prisežem.

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Če daš sliko trebuha (z napisom alter), dam sliko mojih jajc z napisom alter. Prisežem.

K bi se sle uporabnice take stave bi pa zmagal.
grin1.gif

masterr

Fizikalc
14. apr 2010
1.502
0
36
ok. Cerkno
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Ja nevem no. Kot izkušen lažnivec ti ne vrjamem.

Fukni sliko trebuha. Ker na oni sliki na stopnicah si taki pravi vaški pubec, mišelinko
smile-1.gif
Od oka 100kg.
Torej jih imaš zdaj 70. Torej moraš menjat 80% garderobe.

Če bi ti moral menjat 80% garderobe, bi brali temo "Kak trgovci s tekstilom pretiravajo s cenami".

Ajd sliko bajsi, da vidimo če si res 30 dol vrgel. Sicer nevem kak ti je to usleplo če si pred dvema mesecema
pisal da si se zredil za 10kg. Da nisi ti ko hondaši, rediš se ampak hujšaš vizuelno, ko honda, tudi če jo
prehitiš je hitrejša od tvojega avta.

Teb se pa res dogaja.
Pri tej teži, ki jo imam bo še vedno trebuh, imel pa sem jih celo 115kg, ampak sem jih par spravil že pred začetkom hujšanja dol.
33kg sem jih res spravil jih bom pa sigurno še kakšnih 10kg, ker mi hitro padajo dol.

Pojasnilo glede tistih 10kg.
10kg v smislu nad idelano težo, hotel sem zvedet nekaj novega, ampak ste pisali take reči, ki so mi znane.

Nazadnje urejeno:

masterr

Fizikalc
14. apr 2010
1.502
0
36
ok. Cerkno
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:

1. Fukni sliko trebuha.
2. Od oka 100kg.
3. Torej jih imaš zdaj 70.
4. Torej moraš menjat 80% garderobe.
5. Sicer nevem kak ti je to usleplo

1.Trebuh bo zadnja stvar pri hujšanju, da bo plosk
2. Ne bilo jih je 110, seveda jih bom izgubil še sigurno 10kg, nato ne morem več vplivat glede na prehrano in glede na delo, rekreacijo...
3.pod 80kg
4. Ne sprašuje, vse sem moral menjat, še obutev mi ni bila več prav
5. Z močno voljo, disciplino, nasvetih drugih, odrekanje v začetku hujšanja, kasneje nisem imel nobene želje več po tistem, kar sem se na začetku odrekel. Pa seveda jedel skoraj samo nepredelano hrano in zdravo in gibal se veliko.

Nazadnje urejeno: