Citat:
Uporabnik Madafaka pravi:
Ni problema - za zajtrk 1/2 kg kruha, premazanega z 20 dag zaseke, potem za malico 3 čizburgerje, ki jim dodaš tavelik pomfri in zaliješ s tavelko kokakolo, za kosilo pečenko in tenstan krompir, za popoldansko malico 1/4 kg kruha in tavelko mesno pašteto, za večerjo (čim kasneje, recimo ob 22:00) pa 2 jajca na oko, pečena na maslu, pomažeš s tremi rezinami kruha. Vmes čez dan piješ velike količine piva, ne delaš nič, in medtem, ko čakaš na večerjo, zmažeš še tri vreče čipsa. Če te vmes kaj zlakotni, greš na pico ali pohan sir.
Ne morš falit, v dveh tednih maš + 30kg.
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
SouthPark vse lepo in prav, takšna dieta ni tako težka, meni tudi ni problema jest pustega mesa in zelenjave ker sem nor na meso ampak vem da to dolgoročno ni rešitev ker bo prišel ta dan, tudi zate, ko boš začel jest kruh, testenine, krompir, riž itd. Torej začel boš vnašati v telo OH. Kaj pa bo takrat? Torej bolj interesantne so mi diete kjer imaš vso to sranje vključeno.
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Če daš sliko trebuha (z napisom alter), dam sliko mojih jajc z napisom alter. Prisežem.
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Ja nevem no. Kot izkušen lažnivec ti ne vrjamem.
Fukni sliko trebuha. Ker na oni sliki na stopnicah si taki pravi vaški pubec, mišelinkoOd oka 100kg.
Torej jih imaš zdaj 70. Torej moraš menjat 80% garderobe.
Če bi ti moral menjat 80% garderobe, bi brali temo "Kak trgovci s tekstilom pretiravajo s cenami".
Ajd sliko bajsi, da vidimo če si res 30 dol vrgel. Sicer nevem kak ti je to usleplo če si pred dvema mesecema
pisal da si se zredil za 10kg. Da nisi ti ko hondaši, rediš se ampak hujšaš vizuelno, ko honda, tudi če jo
prehitiš je hitrejša od tvojega avta.
Če daš sliko trebuha (z napisom alter), dam sliko mojih jajc z napisom alter. Prisežem.
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
1. Fukni sliko trebuha.
2. Od oka 100kg.
3. Torej jih imaš zdaj 70.
4. Torej moraš menjat 80% garderobe.
5. Sicer nevem kak ti je to usleplo