V zadnjih 8 mesecih shujšal 33kg

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Čestitam za uspeh.

Tudi jaz sem se znebila 10kg v zadnjih 3 mesecih, še malo me čaka ampak bo. Se pa ne odpovedujem testeninam in kruhu, jem vse ampak po pameti, tudi kavo pijem s cukrom, tudi cocacolo pijem ker jo imam rada pa tudi kakšna žlica nutelle še vedno pade.

masterr

Fizikalc
14. apr 2010
1.502
0
36
ok. Cerkno
Saj se tudi jaz nisem lotil dieta zelo strogo, kruh sem ravno tako jedel, toda res samo do 100g/dan, testenine, riž tega pa skoraj nič, ker mi ni dobr.
Pa tud vsak dan popil cca 8dcl polnomastnega mleka, smetano sem odstranil, ker je maščoba, vse ostalo pa je bilo urejeno tako, kot mora bit.

Sadja skoraj ni bilo, edino banane, sedaj sem dodal še nektarine, ker so mi dobre.

Zastavil pa sem si tud življenjski cilj, prehranjevat se zdravo do konca življenja, ...gibat se obvezno 5x/teden, v poletnem času pa vsako Nedeljo nekam v gore, naslednja destinacija je Triglav, v Avgustu pa še enkrat, to bo mala malica glede na to, da imam za seboj že dnevne ture po 20km in več, kot 1500 m višinske.

Nazadnje urejeno:

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik masterr pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:

1. Fukni sliko trebuha.
2. Od oka 100kg.
3. Torej jih imaš zdaj 70.
4. Torej moraš menjat 80% garderobe.
5. Sicer nevem kak ti je to usleplo

1.Trebuh bo zadnja stvar pri hujšanju, da bo plosk
2. Ne bilo jih je 110, seveda jih bom izgubil še sigurno 10kg, nato ne morem več vplivat glede na prehrano in glede na delo, rekreacijo...
3.pod 80kg
4. Ne sprašuje, vse sem moral menjat, še obutev mi ni bila več prav
5. Z močno voljo, disciplino, nasvetih drugih, odrekanje v začetku hujšanja, kasneje nisem imel nobene želje več po tistem, kar sem se na začetku odrekel. Pa seveda jedel skoraj samo nepredelano hrano in zdravo in gibal se veliko.

Kak pa komentiraš to, da si pred časom pisal, da si se čez zimo zredil za 10kg?

Ker nevem kak ti rata se zredit za 10kg pa ob enem shujšat za 30kg, pa kok se spomnim, pred osmimi meseci ni blo ne duha
ne sluha o tvoji zdravi hrani.

Priznaj, nisi shujšal 33kg. Sicer pa daj eno sliko od prej in eno od zdaj.

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Citat:
Uporabnik Maci pravi:
Čestitam za uspeh.

Tudi jaz sem se znebila 10kg v zadnjih 3 mesecih, še malo me čaka ampak bo. Se pa ne odpovedujem testeninam in kruhu, jem vse ampak po pameti, tudi kavo pijem s cukrom, tudi cocacolo pijem ker jo imam rada pa tudi kakšna žlica nutelle še vedno pade.

Tako je prav.
smile-1.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.611
1.138
113
Titograd
Zmanjšal sem količino alkohola, manj pojem tudi sladkarij in čipsa, pa sem v mescu dni zgubil 5 kg, gibal sem se še vedno zelo malo, zdaj ko laufam skoraj vsak dan bi bilo zanimivo na vago stopiti. Zmernost je čisto dovolj, ne rabim še neke diete
smile-1.gif

cbb

Chef
6. avg 2007
3.337
2
38
51
Nč več u Jesenicama... Zdej Horjul
Citat:
Uporabnik masterr pravi:
cheer.gif

Kako ?
Zdrava prehrana + veliko kardia, prehodil/pretekel krepko, čez 1000km.
ITM pred hujšanjem 36, trenutni pod 25 in s tem padel v razred normalne telesne teže. Dieto, ki sem jo imel, jo bom še naprej imel, le kakšen dan si bom le privoščil, kako kepico sladoleda, ki si jo v teh 8 mesecih nisem.
Počutje je
cheer.gif

EDIT:
Mogoče bi bilo dobro, da objavim, kaj vse sem jedel.
Beljakovine pusta govedina, piščančji file, puranji file, ribe, tuna, jajca, pusto skuto sicer je zelo OK, ampak jo nisem maral brez sladkorja, sladkor pa je v času diete za ČLOVEKA STRUP.
Pekel sem na teflonu brez olj, v mešane solate dajal olivno olje, kis in sol. Kis znižuje OH.
OH zelo ok je riž, testenine, ampak jaz sem tega bolj malo jedel. Maščobe zelo dober vir olivno olje in oreščki.
Zelo sem se izogibal predelani hrani, sladkim zadevam, fast food v teh 8 mesecih še povahl nisem.

Lahko me vprašate kaj v zvezi z zdravo prehrano, kardio, ...

Čestitke. Sam sem podoben podvig naredil ene 5 let nazaj, samo da za kakšen kilogram manj. Danes jih imam ponovno ravno toliko in dam roko cv ogenj, da jih boš imel tudi ti, če se ne boš držal tega, kar si se do sedaj. Takoj, ko stopiš na stara pota je zadeva ista. Spremeniti je treba življenski slog.,

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik cbb pravi:
Spremeniti je treba življenski slog.,

To je pa izredno težko. Sploh nam, ko si naročim morsko pico s trojnim česnom, pojem dva kebapa,
si doma za malico pripravim čevape na pravem žaru, zraven zradiram dvajst dek kajmaka, seveda
pa zvečer po večerji na sprehod pa tri kepice sladoleda v mestu.

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik cbb pravi:
Spremeniti je treba življenski slog.,

To je pa izredno težko. Sploh nam, ko si naročim morsko pico s trojnim česnom, pojem dva kebapa,
si doma za malico pripravim čevape na pravem žaru, zraven zradiram dvajst dek kajmaka, seveda
pa zvečer po večerji na sprehod pa tri kepice sladoleda v mestu.

Vsak dan se tudi ne moreš tako "nažirat" če si pa 1x na teden privoščiš takšno pojedino pa ni nič narobe.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik Maci pravi:
Čestitam za uspeh.

No, zdej nam je pa jasno, zakaj 'vidva' prideta skozi mesec s samo 100 evri za hrano...

masterr

Fizikalc
14. apr 2010
1.502
0
36
ok. Cerkno
malcomX

Res sem shujšal 33kg in ja kilogrami bodo še padali.

Moja večerja je zgledala takole

200g pišč.file, pečeno na teflonu
3 manjše paradižnike + mlada čebula + kis kupljen pri pridelovalcu + kvalitetno olivno olje, ne najcenejše, preverjena kvaliteta.
In to je to

Nazadnje urejeno:

masterr

Fizikalc
14. apr 2010
1.502
0
36
ok. Cerkno
Citat:
Uporabnik cbb pravi:
Citat:
Uporabnik masterr pravi:
cheer.gif

Kako ?
Zdrava prehrana + veliko kardia, prehodil/pretekel krepko, čez 1000km.
ITM pred hujšanjem 36, trenutni pod 25 in s tem padel v razred normalne telesne teže. Dieto, ki sem jo imel, jo bom še naprej imel, le kakšen dan si bom le privoščil, kako kepico sladoleda, ki si jo v teh 8 mesecih nisem.
Počutje je
cheer.gif

EDIT:
Mogoče bi bilo dobro, da objavim, kaj vse sem jedel.
Beljakovine pusta govedina, piščančji file, puranji file, ribe, tuna, jajca, pusto skuto sicer je zelo OK, ampak jo nisem maral brez sladkorja, sladkor pa je v času diete za ČLOVEKA STRUP.
Pekel sem na teflonu brez olj, v mešane solate dajal olivno olje, kis in sol. Kis znižuje OH.
OH zelo ok je riž, testenine, ampak jaz sem tega bolj malo jedel. Maščobe zelo dober vir olivno olje in oreščki.
Zelo sem se izogibal predelani hrani, sladkim zadevam, fast food v teh 8 mesecih še povahl nisem.

Lahko me vprašate kaj v zvezi z zdravo prehrano, kardio, ...

Čestitke. Sam sem podoben podvig naredil ene 5 let nazaj, samo da za kakšen kilogram manj. Danes jih imam ponovno ravno toliko in dam roko cv ogenj, da jih boš imel tudi ti, če se ne boš držal tega, kar si se do sedaj. Takoj, ko stopiš na stara pota je zadeva ista. Spremeniti je treba življenski slog.,

Ti kar vrjamem, zato pa pamet v glavo in se zdravo prehranjevat naprej.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Glej stari, pa če mi napišeš da si jedel panirane vinske mušice, dok mi ne daš slike od vrata do pasa ti ne vrjamem,
ker za 33kg dol vzet rabiš smiljan morija da ti sedi na rami.

Sem shujšal 15kg, in če nebi mel trme tako kot jo imam (sem izredno trmasto dete, tud ko vidim da nekaj ni prav
ša kar rinem), in ko sem hujšal sem laufal po štengah dokler nisem bruhal. Kalorije smo šteli že tako daleč da niti
natrena nisem več uporabljal ker tudi natren ima malo več kot eno kalorijo. In piščančje fileje smo pekli strogo na
ognju, brez kake kaplice olja, solata samo s kisom, in če sem že pil alkohol je to bil škropec, deci radenske, par kapli vina za okus.
Iz 89 na 74, pol pa se mi enostavno ni več dalo, ker ni bilo več smisla.

In če si ti fliknil dol 33kg, moraš met vidno deformirano postavo, zato prilimaj jebeno sliko al pa mi da BMI številko.

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Tukaj nisem pameten..... 8 let sem imel samo 72 kil (na 180 višine)...porka svet.....zdaj v 2-eh letih sem s nezdravo preehrano (pice,hamburgerji,kebab,toast,pašta s smetnavo omako) komaj prišel na 77kg.

zmerni_radikalec

Fizikalc
5. apr 2008
1.302
34
48
41
Nekje v naši ljubi kokoški
Shujšal bi lahko tudi z hamburgerji in pomfrijem, pri hujšanju je vedno na prvem mestu količina hrane. Ampak bi ti primanjkovalo vitaminov in mineralov pa še lačen bi bil ker nebi smel dosti pojesti te visoko kalorične hrane.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik kazamurnik pravi:
Tukaj nisem pameten..... 8 let sem imel samo 72 kil (na 180 višine)...porka svet.....zdaj v 2-eh letih sem s nezdravo preehrano (pice,hamburgerji,kebab,toast,pašta s smetnavo omako) komaj prišel na 77kg.

Sej veš, da sem ti fauš a?
crazy1.gif

Najbolj se spomnim učiteljice v OŠ, ki je bila tako suha, da so manekenke debele proti njej. Pa je vsak dan pojedla 2 namazana kosa kruha za malico, še kako šalco kakava preko, pa ni šlo nikamor. Nam je enkrat pred počitnicami rekla, da se pa more zdaj nekak zredit preden gre na morje, ker jo drugače cela plaža zgroženo gleda
tongue-1.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik kazamurnik pravi:

Pa ne no, s takimi stvarmi se samo uničuješ, brez veze.

Raje začni konkretno športat in se pravilno prehranjevat, če bi sploh rad kaj dosegel. Če ti je pa ljubše biti preklasti suhec z vampom, pa kar.
smile-1.gif

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Ma mislim da mi ni potreba športat......sem fizikalec...brez trebuha.....kar se prehrane tiče...ma jem kar mi paše.

Je rekel nekoč en starejši možak zdravniku ,ki mu je predlagal dieto..........raje živim eno leto pa da sem sit kakor da sem 10 let lačen.

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Uporabnik Maci pravi:

ti se boš kmalu vrnila na stare kilograme če boš tako jedla, glede na to da maš težave in si zgleda podvržena temu. Če vsaj malo migaš in se rekreiraš potem ni za skrbet (3-4x tedensko po najmanj pol ure srednje intenzivne aktivnosti - seks ne spada zraven).

Jaz sem se že kakih 10let nazaj navadil pitja vode in to mi predstavlja vsaj 80% zaužite tekočine (ostalo je pa ponavadi kava in juha), se pa zadnje dve leti navajam hrane brez belih stvari (sladkor, moka...), če se le da - ker mi daje taka hrana občutek "zabasanosti" oziroma "zagiftanosti".
Mi pa dejansko največji problem dela samo čokolada in sladoled
redface-1.gif