V zadnjih 8 mesecih shujšal 33kg

masterr

Fizikalc
14. apr 2010
1.502
0
36
ok. Cerkno
cheer.gif

Kako ?
Zdrava prehrana + veliko kardia, prehodil/pretekel krepko, čez 1000km.
ITM pred hujšanjem 36, trenutni pod 25 in s tem padel v razred normalne telesne teže. Dieto, ki sem jo imel, jo bom še naprej imel, le kakšen dan si bom le privoščil, kako kepico sladoleda, ki si jo v teh 8 mesecih nisem.
Počutje je
cheer.gif

EDIT:
Mogoče bi bilo dobro, da objavim, kaj vse sem jedel.
Beljakovine pusta govedina, piščančji file, puranji file, ribe, tuna, jajca, pusto skuto sicer je zelo OK, ampak jo nisem maral brez sladkorja, sladkor pa je v času diete za ČLOVEKA STRUP.
Pekel sem na teflonu brez olj, v mešane solate dajal olivno olje, kis in sol. Kis znižuje OH.
OH zelo ok je riž, testenine, ampak jaz sem tega bolj malo jedel. Maščobe zelo dober vir olivno olje in oreščki.
Zelo sem se izogibal predelani hrani, sladkim zadevam, fast food v teh 8 mesecih še povahl nisem.

Lahko me vprašate kaj v zvezi z zdravo prehrano, kardio, ...

Nazadnje urejeno:

jest5

Guru
18. avg 2007
26.117
-8.788
113
Citat:
Uporabnik masterr pravi:
cheer.gif

Kako ?
Zdrava prehrana + veliko kardia, prehodil/pretekel krepko, čez 1000km.
ITM pred hujšanjem 36, trenutni pod 25 in s tem padel v razred normalne telesne teže. Dieto, ki sem jo imel, jo bom še naprej imel, le kakšen dan si bom le privoščil, kako kepico sladoleda, ki si jo v teh 8 mesecih nisem.
Počutje je
cheer.gif
2 meseca nazaj si pa pisal, da si se čez zimo zredil.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.732
9.939
113
40
MB
bravo
grin1.gif

sam sem lani v nekje 5 mescih podobno dal dol 30 kil, shujšat se da, ko se človek odloči v glavi da bo ...

je pa pol drugi problem, pri hitrem hujšanju trpijo mišice, tak da priporočam da začneš še nekaj na tem delat, jaz sem zimo preživel na fitnesu, nekaj kil je prišlo nazaj ampak so to mišice ne maščoba
grin1.gif

masterr

Fizikalc
14. apr 2010
1.502
0
36
ok. Cerkno
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
bravo
grin1.gif

sam sem lani v nekje 5 mescih podobno dal dol 30 kil, shujšat se da, ko se človek odloči v glavi da bo ...

je pa pol drugi problem, pri hitrem hujšanju trpijo mišice, tak da priporočam da začneš še nekaj na tem delat, jaz sem zimo preživel na fitnesu, nekaj kil je prišlo nazaj ampak so to mišice ne maščoba
grin1.gif

Na tem delam, pot je še dolga. Vse poznano glede pridobivanje mišic, glede "žrtje samega sebe", če pretiravaš, če premalo ješ B, če ne hodiš v fitnes, vrjami mi imam vse potrebno solidno znanje na tem području.
V 8 mesecih vsak dan sam o teh stvareh bral.

Nazadnje urejeno:

tomi

Guru
1. sep 2007
18.732
9.939
113
40
MB
kdor hujša s pomočjo diete je itak boljše da ne dela nič, spremenit moreš življenjski slog, način razmišljanja ...

jest5

Guru
18. avg 2007
26.117
-8.788
113
Žajfa, zakaj se lažeš?
https://www.alter.si/tabla/show...true#Post928135
8 mesecev "hujšaš" a vendar se v tem času rediš za 10 kil?
Citat:
Čez zimo sem pridno pridobil 10 kg viška, sedaj pa bi rad shujšal teh 10 kg, ima kdo izkušnje, kako se znebiti teh 10 kil.

Datum teme 11.05. 2010

Poleg tega, kaj je s tisto obljubo, da kur.. gleda zdravo hrano, da se tega več ne greš?
evil.gif

Nazadnje urejeno:

masterr

Fizikalc
14. apr 2010
1.502
0
36
ok. Cerkno
Citat:
Uporabnik Madafaka pravi:
Če se držiš diete, se dan vleče kot hudič in misliš, da je minil cel teden.
tongue-1.gif

To je samo zdrav način prehranjevanja, je dieta, ker se drugače prehranjuješ, sam meni nič ne manjka, sem vajen jest tako, čeprav je bilo na začetku precej težje se privadit na to dieto, ampak je šlo.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.464
2.449
113
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Jaz pa v zadnih 8 mesecih za 5 kg gor!
cheer.gif

noben ti ne more tega povedat dokler nisi 100 % da boš to naredo ...
wink-1.gif

Že že ampak glej, ko se ti odločiš enkrat nekaj naredit in imaš v glavi poštimano, se moreš tudi lotit zadeve na pravi način. In način da pač nič ne žereš ni tapravi.

B81

22. jul 2007
37.807
11.052
113
Ok, mene pa zanima, kako si se lahko zredil tak hudo, toti recept jaz rabim
grin1.gif

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.177
493
83
Tudi mene bolj zanima, kako se zrediti, brez nekih proteinov, in teh umetnih pizdarij, saj ne morem presečti 60kg (od 57-60kg niha teža), pa tud če nič ne migam in zraven jem, kar mi pride... Imam pa 180cm.

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Ni problema - za zajtrk 1/2 kg kruha, premazanega z 20 dag zaseke, potem za malico 3 čizburgerje, ki jim dodaš tavelik pomfri in zaliješ s tavelko kokakolo, za kosilo pečenko in tenstan krompir, za popoldansko malico 1/4 kg kruha in tavelko mesno pašteto, za večerjo (čim kasneje, recimo ob 22:00) pa 2 jajca na oko, pečena na maslu, pomažeš s tremi rezinami kruha. Vmes čez dan piješ velike količine piva, ne delaš nič, in medtem, ko čakaš na večerjo, zmažeš še tri vreče čipsa. Če te vmes kaj zlakotni, greš na pico ali pohan sir.

Ne morš falit, v dveh tednih maš + 30kg.
cheer.gif