I
Izbrisan uporabnik #9334
Demz, med delovnim časom ne smeš biti na Alterju, ker ti bo upadel bruto produkt.
Ja, v ponedeljek jermen gor dobit, ... Sej pol nekako gre. Ampak da ga gor dobiš ...
Demz, med delovnim časom ne smeš biti na Alterju, ker ti bo upadel bruto produkt.
tole si sam ne moreš naredit, sem zadnjič delal s takšno žago, in je mišin imposible. če ti kdo pomaga je pa druga zgodba. Plus še orng fukjen morš bit.Ni si je porinila, vsaj sama ne. Če si jo je, ni bila pri zavesti ampak do konca zdrogirana ker so dohtarji zaključili da je bil lep, kontroliran rez.
Tule vas je kopica junakov pa se ni še niti eden javil da bi bil to sposoben na sebi narediti. Tale bjonda vas šiša vse . Vaša jajca ne veljajo prav ničesar, verjetno so usmrajena.
Zavarovalniška goljufija torej...Ni si je porinila, vsaj sama ne. Če si jo je, ni bila pri zavesti ampak do konca zdrogirana ker so dohtarji zaključili da je bil lep, kontroliran rez.
Prepricani ljudje in ljudje v stiski so asposobni marsikaj narediti. V miru tudi noben si ne zna zamislt da b soseda zaklal...
Demz, marsikaj je mozno. Tudi to da je toliko zmanipulirana da si je roko odrezala. A ves da ene noro lepe zenske jedo iztrebke svojih dedcev ki jih po vrhu vsega se mlatijo one pa uzivajo? Marsikaj delajo ljudje iz strasti ali zwlje po denarju
Nenenenene, to pač ne more biti res, ker on tega ne bi naredil in ker ne pozna nobenega takšnega primera pa pika. zAVarOVaLniŠKi kONstRuKt!!!!!!!
Vedno, ko eno takole fletno naložiš, dobim občutek, da si to nekje prebral.Ja, morda. Ob tem sem se spomnil ene punce ki je delala pri nas. Njen fant je bil motorist in so partija šli na Madžarsko na F1. Potem je pripovedoval, kako sta tja k njim prišli dve kjurbi in ponujali storitve za 200 mark.
- " Dvesto mark! DVESTO MARK, si lahko misliš !!! - No ja... ne bi rekla če bi jih bilo 2 tavžent, toda DVEEESTO mark?"
Sem rekel, - "Lej, punca, vsaka stvar na tem svetu ima svojo ceno, tudi tebi bo cena padla "
Dol padeš.
Vedno, ko eno takole fletno naložiš, dobim občutek, da si to nekje prebral.
Nenenene, Demz tako naklada, da ni druge kot da to izvaja s temle: