Polo? WTF? AndrejEneju pritiče najmanj BMW 3 / ostalo je absolutno pod nivojem. Halo.
Jaz ga v 3jki sicer vidim....ampak bi mu Audi nekak bolj pristajal! 1.2TSi pa MT.....klima naj bo pa avtomatska (vsaj neki)
Polo? WTF? AndrejEneju pritiče najmanj BMW 3 / ostalo je absolutno pod nivojem. Halo.
Hcerka je spremenila izjava kok je bla ura ko ga je videla doma...
A ni pri navadnih slehernih državljanih tako, da ko enkrat plačaš, pomeni da si načeloma priznal terjatev?Višji sodniki razveljavili sodbo v zadevi odrezana roka | 24ur.com
Višje sodišče naj bi razveljavilo obsodilno sodbo v zadevi "odrezana roka", v kateri sta bila na prvostopenjskem sodišču obsojena Julija Adlešič in Sebastien Abramov. Kot je takrat ugotovilo sodišče, sta se dogovorila, da si bo Adlešičeva odrezala roko zato, da bi prejela visoko odškodnino pri...www.24ur.com
Me prav zanima kaj so sedaj zgruntali. Upam da pravilno. Pravilno je pa, da naj zavarovalnica plača kar ji gre, šele potem naj dvomi in toži po svojih kosmatih beticah. Tako kot sicer velja za slehernega državljana.
Prav želim si, da bo zavarovalnica izgubila. Ker je zadeva do neba izrojena. In to iz smeri zavarovalnice in pravosodja.
Tebi še vedno ni nič jasno in izgubljeno je vsako upanje, da ti kdaj bo.Višji sodniki razveljavili sodbo v zadevi odrezana roka | 24ur.com
Višje sodišče naj bi razveljavilo obsodilno sodbo v zadevi "odrezana roka", v kateri sta bila na prvostopenjskem sodišču obsojena Julija Adlešič in Sebastien Abramov. Kot je takrat ugotovilo sodišče, sta se dogovorila, da si bo Adlešičeva odrezala roko zato, da bi prejela visoko odškodnino pri...www.24ur.com
Me prav zanima kaj so sedaj zgruntali. Upam da pravilno. Pravilno je pa, da naj zavarovalnica plača kar ji gre, šele potem naj dvomi in toži po svojih kosmatih beticah. Tako kot sicer velja za slehernega državljana.
Prav želim si, da bo zavarovalnica izgubila. Ker je zadeva do neba izrojena. In to iz smeri zavarovalnice in pravosodja.
Tebi še vedno ni nič jasno in izgubljeno je vsako upanje, da ti kdaj bo.
Me prav zanima kaj so sedaj zgruntali. Upam da pravilno. Pravilno je pa, da naj zavarovalnica plača kar ji gre, šele potem naj dvomi in toži po svojih kosmatih beticah.
Zakaj se moraš praktično ob vsakem večjem škodnem primeru tožariti z zavarovalnico ??? Če si pa podpisal in plačal škodno pravico?
Citiram:Zakaj sta bla sploh obsojena oz. kako so lahko dokazali, da je šlo za njuno krivdo?
Vse podrobne obrazložitve v tej temi + v medijih so "bob ob steno". Po njegovo so zavarovalnice tiste ta grde že "po defaultu" in se vse dogaja zgolj zato, da ne rabijo izplačat odškodnine tako kot je po njegovo v vsakem primeru večjih odškodnin, brez tožbe praktično ne gre. Model živi v neki svoji dimenziji in ne dojame, da ga kiksa na polno pa da j3besh.Tebi še vedno ni nič jasno in izgubljeno je vsako upanje, da ti kdaj bo.
Vse podrobne obrazložitve v tej temi + v medijih so "bob ob steno". Po njegovo so zavarovalnice tiste ta grde že "po defaultu" in se vse dogaja zgolj zato, da ne rabijo izplačat odškodnine tako kot je po njegovo v vsakem primeru večjih odškodnin, brez tožbe praktično ne gre. Model živi v neki svoji dimenziji in ne dojame, da ga kiksa na polno pa da j3besh.
Kot pa se velikokrat dogaja pri našem sodstvu pa je obramba teh dveh goljufov očitno izbrskala nekaj takšnega, da je prišlo do razveljavitve in gre vse skupaj v ponovno sojenje. Če oziroma ko se ponovno pride do istega zaključka - torej da je šlo za zavarovalniško goljufijo - bi jaz obema nabil dvojno dosedanjo kazen.
Demz - iskreno, bmk za tvoj primer, ker NITI PRIBLIŽNO ne gre za identično zadevo kot navajaš. In ja, zadeva res ne štima. Ne štima pa tako da niti pod razno ne more biti ob vseh podrobnostih dogajanja to dejansko nesreča, kot to želita prikazati goljufa. Zakaj in kako pa ti res ne mislim še enkrat pisat, sem si v tej temi vzel že dovolj časa, da sem ti v podrobnosti obrazložil vsako točko dogajanja posebej pa ti še vedno ne potegne. In ne, sodišče ni kar prikimalo, a ti sploh spremljaš dogajanje ali ti pade mrak na oči takoj, ko slišiš, da je zraven zavarovalnica in se potem peniš okoli ust?
Zdaj bom samo še prekopiral kaj že obrazloženega, se smejal tvojim nebulozam pa hvala ti za to, smeh je namreč pol zdravja in zdravja ni pa nikoli preveč.