V trgovino samo z listkom

erikson

Guru
25. avg 2007
22.798
6.565
113
Zdaj vemo, zakaj se kolesa vozičkov v eni od trgovskih verig tako rada "zatikajo".
crazy1.gif

Da je kruh ponavadi najbolj oddaljen od blagajn pa že vemo.
grin1.gif

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Tega je ogromno - najdražji izdelki v višini oči, poceni izdelki zgoraj in spodaj - drugačna glasba dopoldan kot popoldan...

Ampak mi je pa dobra fora napis "Največ 3 pločevinke na kupca"

I

Izbrisan uporabnik #488

Jaz sem ga videl zaprtega v posodah, ni bilo razlito.
Bolj nevarni so kupci, ki z bacili in ostalim okužijo ostale kupce ter šlatajo po hrani.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.798
6.565
113
Citat:
Uporabnik jansatovaurska pravi:
Ko pa vidiš v lidlu zraven prehrambenih izdelkov še motorno olje...te pa itak vse mine
Tega pa nisem opazil, v "mojem" Lidlu je motorno olje nasproti čistil in praškov.

I

Izbrisan uporabnik #488

Drugače pa listek v krizi niti ni pomemben
smile-1.gif
ker itak kupiš to kar rabiš in kolikor imaš denarja.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.798
6.565
113
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Tega je ogromno - najdražji izdelki v višini oči, poceni izdelki zgoraj in spodaj - drugačna glasba dopoldan kot popoldan...
To Leclerc pogosto uporablja - "nakup dovoljen v količinah za gospodinjstvo - največ 6 kosov".

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Po moje sem zato zadnjič v Leclercu vzel vseh šest pakelcev pistacij (sem mahnjen nanje), čeprav bi jih lahko tudi manj.
grin1.gif

Saj ko sem prečital članek, se mi zdi, da je ravno Leclerc še najbolj podoben tem Američanom. Mercator je na tem področju ravno malenkost višje od Albanije.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.464
7.598
113
tipicno je tudi pakiranje izdelkov za revne kupce. Ok, naredis naprimer sbudget in se zavestno odlocis da bos imel tu manjse dobicke. velikokrat gre za robo ki je enaka obicajni, kako sedaj folku ki ima denar za nakup obicajnega, prepreciti nakup sbudgeta? Preprosto, naredis neprivlacno embalazo. To je tud ena takih for... Doma mam ene par knjig na to temo in so te zadeve precej dobro razlozene

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
eh... sbudget in ostalo podobno sranj.e prinese ravno toliko dobička kot ostale zadeve. itak vedno proizvajalec nasrka, in more on dat po nižji ceni!

flip

Fizikalc
30. avg 2007
1.659
40
48
V Nemčiji, v Kauflandu sem videl blagajne za starše z otroki - ni bilo zraven nobenih čokoladic pa čigumijev. Se mi je zdelo kar v redu, jst dostkrat tam še kako reč vržem na blagajno ko čakam v vrsti.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
tipicno je tudi pakiranje izdelkov za revne kupce. Ok, naredis naprimer sbudget in se zavestno odlocis da bos imel tu manjse dobicke. velikokrat gre za robo ki je enaka obicajni, kako sedaj folku ki ima denar za nakup obicajnega, prepreciti nakup sbudgeta? Preprosto, naredis neprivlacno embalazo. To je tud ena takih for... Doma mam ene par knjig na to temo in so te zadeve precej dobro razlozene

Ne bom trdil za vse izdelke sbudget, večina jih je dejansko zanič, poskusi pa boš videl. Skret papir je pa dober.

Commodore

Fizikalc
14. jul 2008
1.980
40
48
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Drugače pa listek v krizi niti ni pomemben
smile-1.gif
ker itak kupiš to kar rabiš in kolikor imaš denarja.

Listek rabis v vsakem primeru, ker si doma zacahnas oz. zapisujes, kaj (dejansko) moras kupiti, da se potem ne ukvarjas in obremenjujes s tem, ampak gres samo od tiste police do tiste police, kjer so stvari, ki jih rabis in so zapisane na listku, z ostalimi neumnostmi se pa ne obremenjujes (razen tega, da vcasih lovis kaksno prodajalko, ker se ti ne da iskati zadev, ali pa bentis nad (z vidika kupca, ki ve, kaj hoce) nelogicnostjo in neracionalnostjo razporeda dolocenih artiklov).
Jaz pa ocitno ne bom nikoli stekal folka, ki se pelje med policami in nabira stvari, kot bi nepoznavalci nabirali gobe v gozdu, ce jih rabi ali pa ne. Pravzaprav ne vem, ce tak folk dejansko obstaja ali pa je samo fikcija iz tovrstnih medijskih "legend"...
smirk-1.gif

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Ja ne vem a si ne morete 10 artiklov zapomniti iz glave? Jaz nikoli ne pišem listkov, ker dobro vem kaj potrebujem in tisto kupim, brez balasta. Če gre pa za večji nakup je pa žena vsa vesela z listki, jaz se pa smejem
grin1.gif