V streljanju ranjen policist. Strelec ubit.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.417
5.653
113
Citat:
Uporabnik yahel pravi:

In res kako je bil lahko nek amater toliko hitrejši od petih profesionalcev, da je ustrelil psa in policista še preden so ga prerešetali.

Ker je rafal toliko hitrejši od pištole ki jih spušča enega po enega....

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.381
1.247
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Na sosede je nehal streljat. Sel je domov. Prisli so frontalno nanj in on je prisel ven. In zacel streljat. Ce bi hotel masaker bi streljal iz objekta. Ocitno je bil moten, besen, brez nadzora nad sabo.

Je tak vreden hitrega sojenja? Brez odvetnikov, nepristevnosti?

Ja, pa če je bil prišteven ali ne. Njegov problem. Itak si je sodil sam, policisti so samo naredili tisto, kar mora biti njihovo vodilo: rešit situacijo brez ogrožanja drugih (njihovih in okolice) življenj.

pregoni po cesti so tudi ok? Pac se preganjani ubije, sej je itak to iskal.
Vsi mi nekaj iscemo.

Ja.

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.102
458
83
45
dolenska
Softi, so nate že kdaj metal metke iz puške/pištole? Name ne, vsaj ne da bi vedel. Si se mogel kdaj v življenju odločit v tisočinki po zakonu in predpisih? Ja že , večkrat, zaradi službe. Do sedaj sem te imel za normalnega, sedaj pa ne več. Ker kolk pa tlele serješ.....sumim celo, da si moj šef, ker ravno on govori, da se mormo odločit takoj, po zakonu in pravilno. Če vse to nardiš, te sprašuje zakaj nisi druge možnosti ali tretje izbral. Seveda se nisem, ker me je takrat tako peljal, jebemuboga. Pol pa nahebemo k budale in razlagamo in tulmačimo k ene budale, čeprav je vse po pravilih. To je to k se ljudje spotikajo ob stvari, o katerih nimajo pojma, kaj da bi kdaj delal na takih delovnih mestih.
Ti folk asfaltiraš, če ti sam narobe poblenda, kaj pa na to praviš?

Nazadnje urejeno:

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Ne vem no, sploh ne bi spraševal o detajlih. Zame je logično, da je naprosil tisti šus. Ne streljaš na človeka za karsigabodi, čeprav v službi
rolleyes-1.gif

Morda bi se izšlo, če bi ga pustili do zjutraj, da bi se ohladil. Vendar bi bila tu zelo visoka verjetnost, da bi padalo po familiji - tako da, žal
tongue-1.gif
.

Škoda je življenja, ampak vzrok je že moral biti dovolj močan. Treba slišati obe zgodbi.

Kateri familiji?

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
Za razliko od baterij...
Edino pravilno, da so ga počili. Tako je potrebno delati.

I

Izbrisan uporabnik #9334

Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Ne vem no, sploh ne bi spraševal o detajlih. Zame je logično, da je naprosil tisti šus. Ne streljaš na človeka za karsigabodi, čeprav v službi
rolleyes-1.gif

Morda bi se izšlo, če bi ga pustili do zjutraj, da bi se ohladil. Vendar bi bila tu zelo visoka verjetnost, da bi padalo po familiji - tako da, žal
tongue-1.gif
.

Škoda je življenja, ampak vzrok je že moral biti dovolj močan. Treba slišati obe zgodbi.

Kateri familiji?

Ja - njegovi, ne! Če jo je imel. Kaj pa vem, saj sem rekel da nisem bral cele zgodbe. (me niti ne zanima nevemkoliko)
Vendar je jasno, da tudi če si policaj z nevemkakimi pooblastili, ne streljaš po ljudeh kar tako kot po bolhah.

Možakarju se je odpeljalo in se pač ni hotel umiriti. Ena žalost, klinc!
tongue-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ti domnevaš, da bi strelec pobil svojo družino, če ga ne bi policaji ubili?

jaz sem pa prepričan, da če bi policaji čuvali sosede, oz njega držali v hiši in krogu hiše z razdalje, bi danes bili vsi živi in zdravi.

iz napada na sosede sklepat na poboj lastne družine..to je malce pretirano.

I

Izbrisan uporabnik #9334

Ne vem, ... če se je možakarju snelo, bi bilo verjetno dovolj, če bi žena kaj čivknila nazaj - kar pa oba veva, da zelo rade naredijo.
rolleyes-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #9334

Ja, prav gotovo
rolleyes-1.gif
.
V kotu je čepela in roženkranc molila
tongue-1.gif
.

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
Citat:
jaz sem pa prepričan, da če bi policaji čuvali sosede, oz njega držali v hiši in krogu hiše z razdalje, bi danes bili vsi živi in zdravi.
eni res prsenečate z idejami
ogrožene bi čuvali, namesto da bi nevarnost odstranili....
bonk.gif

torej, če se po mestu sprehaja izpuščen pes, treba mesto izpraznit, ne pa psa odstranit
bonk.gif

sej ti je vse napisal prjatu alterpolicaj.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
odstraniti ni enako likvidirati.

odstraniti seveda, a če ne gre, se ne likvidira na prvo žogo.

da povem drugače
vsak od nas ima priljubljenega politika, ki bi ga odstranil. mal maš slab dan in ga počiš? pa direktorja? pa soseda? pa un v velikih laščah je videl nevarnost v zemljemercu, pa ga je odstranil.

a res postajamo družba likvidatorjev? pač z likvidacijo odstraniš za vse večne čase. ker pokojni tut parkiral več ne bo narobe.

aja..če si oazil imamo urologe na klinikah, ne sam kirurge. pač probajo odstranit težavo, ne sam one.

in spet. ja, ok, so ga počil. prav. strinjam. ampak, a je to res bil najelegantnejši pristop. najboljši? najcenejši? najučinkovitejši?

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
odstraniti ni enako likvidirati.

odstraniti seveda, a če ne gre, se ne likvidira na prvo žogo.

da povem drugače
vsak od nas ima priljubljenega politika, ki bi ga odstranil. mal maš slab dan in ga počiš? pa direktorja? pa soseda? pa un v velikih laščah je videl nevarnost v zemljemercu, pa ga je odstranil.

a res postajamo družba likvidatorjev? pač z likvidacijo odstraniš za vse večne čase. ker pokojni tut parkiral več ne bo narobe.

aja..če si oazil imamo urologe na klinikah, ne sam kirurge. pač probajo odstranit težavo, ne sam one.

in spet. ja, ok, so ga počil. prav. strinjam. ampak, a je to res bil najelegantnejši pristop. najboljši? najcenejši? najučinkovitejši?

Daj, zaplezal si se 8 strani nazaj. Zdaj pa pusti, da tema umre, in jo dodamo na dolg spisek tvojih nebuloz.
priden.gif

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
res si pomešal vse. Nima smisla več.
Dej si dopovej, da je ti streljal in hotel ubiti nekoga. Ta nekdo so bile neke civilne osebe (menda sosedi) kasneje pa še policaji.
Ti je povedal alter policaj, da do nekatere točke se poskuša na miren način, ko pa prekorači, gre pa naslednja točka. Tip je prekoračil. Ubiti je hotel kar nekaj ljudi. Pa kaj teb ni jasno?????
13.gif

I

Izbrisan uporabnik #9334

Saj bo res menda tako.

Bobi se bo pozdravil in šel v pasjo penzijo (niti približno ga ne bodo več dobili v bližino akcije - tudi pes ima svojo pamet
tongue-1.gif
), policaj bo menda tudi pozdravil rano in šel iz terena na malce boljše delovno mesto, ...

... tisti problematični sosed bo sedaj lahko brez problemov užival dovozno pot do parcele, saj bo sedaj nastopilo "Okolje in prostor"
rolleyes-1.gif

Vsa zgodba je pa v bistvu prekletstvo, zaradi katerega je morala teči kri! V starih in "osovraženih" rdečih časih je bilo uzakonjeno, da mora imeti vsaka parcela prost dostop - sicer je ni!
Saj vemo, da je v praksi zadeva precej bolj komplicirana, vendar - vsaj trudilo se je v tej smeri. In jaz trdim, da je ta smer še najbolj pravilna.

Jebiga!
tongue-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
res si pomešal vse. Nima smisla več.
Dej si dopovej, da je ti streljal in hotel ubiti nekoga. Ta nekdo so bile neke civilne osebe (menda sosedi) kasneje pa še policaji.
Ti je povedal alter policaj, da do nekatere točke se poskuša na miren način, ko pa prekorači, gre pa naslednja točka. Tip je prekoračil. Ubiti je hotel kar nekaj ljudi. Pa kaj teb ni jasno?????
13.gif

hotel je ubit. smešen si. model je bil besen in je z avtomatom streljal proti hiši in sosedje so se zatekli v klet.
to je zate hotel ubit?

to je, žal, bes, jeza, neprištevnost.

ubiti. hotel ubiti bi bilo ubil je. model bi stopil v hišo in iskal dokler ne bi našel in ubil koga. to me spominja na sredino 90-tih, ko je na omv na zaloški pokalo kot za stavo. več deset nabojev je romalo v bmw, če s ene motim. in v bmw so vsi preživeli brez ene rane, če se prav spomnim. poskus umora. ne, ustrahovanje.
umor imaš unega iz zupančičeve. čisto, jasno.
umor imaš unega iz vel lašč. model je potegnil in ubil.

ampak ja..nebuloze so dovoljene meni, vi pa razmišljate ravno. model z avtomatom ni zmožen ubit enega soseda, ki ždi v kleti, ampak se mu dosodi poskus umora. če jih je res hotel tako ubiti mu je treba soditi zarad nesposobnosti.
in v nadaljevanju baje pride iz hiše in z rafalom pokosi policaja in psa. rafal..ne one by one. rafal. prej amater z rafalom ne stori žalega sosedu, potem z rafalom strelja na policaje in očitno naključno zadane. ker če je zadel iz znanja, je pol zgodba soseda še bolj čudna. in po rafalu ima municije k rambo..še 1000 komadov in bi pomrl pol vasi.

ja pa jade.