Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Če skupaj prineseta domov vsaj 3, se da normalno živet, brez da gledaš na vsak ojro. Sploh potem, ko so otroci ven iz vrtca in odplačaš kredite.
Ne tako hitro.
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Če skupaj prineseta domov vsaj 3, se da normalno živet, brez da gledaš na vsak ojro. Sploh potem, ko so otroci ven iz vrtca in odplačaš kredite.
Citat:
Uporabnik Jabe pravi:
kaj naj rečem. z zdravstvom pri nas imam dobre izkušnje, tako da ne morem iti z refrenom.
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
O Presneto ce pa znate kaj, pa znate jambrat. Moderator pa itak zmaga.
Problem jambracev tukaj in vsepovsod kamor prides pa je, da so nesrecni zaradi tega kar nimajo, kot pa da bi bili srecni za to kar imajo.
Tudi jaz imam z zdravstvom zelo dobre izkušnje. Seveda moram pripomnit, da jih nikoli nismo nekaj resno rabili.Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik Jabe pravi:
kaj naj rečem. z zdravstvom pri nas imam dobre izkušnje, tako da ne morem iti z refrenom.
Moje izkušnje so pa v večini primerov žal slabe :\
Citat:
Uporabnik Jabe pravi:
Plačuje se en tolk kot se je v mojih cajtih. Sej takrat tudi mi bilo vse čisto zastonj, samo iz našega žepa ni šlo, pa je bilo manj važno. A se res samo jaz spomnim, da je bilo treba ravno tako knjige kupiti, pa delovne zvezke, pa po 4 zvezke na predmet, ki so morali biti taki in taki in zaviti tako in tako, pa nalepka gor točno levo zgoraj in bog ne daj kje drugje. Pa ko smo po nareku pisali v beležke, koliko denarja je treba prinesti za ta izlet pa oni izlet, pa bus pa šolo v naravi,....
Vprašaj svoje otroke koliko stane, pa bo mislil da je še bolj zastonj kot smo mi mislili, ker zdaj niti tega nimajo več da bi sporočila prenašali, vse preko easistenta.
Citat:
Uporabnik sandra pravi:
Mi gre pa na kozlanje ta propaganda kako nam je super, folk je gotof štumf rezerve so porabljene, položnice so vse višje standard pada, vsi gledajo na popuste in cene ko se gre v nabavo.
Citat:
Uporabnik Mr_Wolf pravi:
Kako se norca delajo iz starih ljudi! Gnoji!
Nekega dne...
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
Ampak, ko konec tedna rukneš literco ali dve je v sloveniji dobro živet.