V Sarajevu našli množično grobišče pobitih Srbov

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
So jih pa globoko zakopali:

Citat:
“Danas je nakon tona i tona kubika i smeæa, došlo do potvrde da je informacija bila tačna i pronašli smo ljudske kosti na dubini od 27 metara.

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Najbrž je ciljal na to, da ne gre primerjati števila mrtvih Srbov s številom mrtvih Muslimanov - nekateri (ne pravim, da ti) želijo na takšen način Srbe oprati krivde, češ 'they all did it', kar pa je smešno.

I

Izbrisan uporabnik 474

Mislim, da nobeden noče oprati Srbov krivde. Problem je, ker se Musliji delajo bolj papeške od papeža, ko pa kaj takšnega pride na dan, pa začnejo tulit in kazat s priti na drugi... Isti so kot Židje.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Aja, kakšne pa, samo en stavek sem napisal...verjetno srbi niso napravili samomora ali pač?

1. nasli 2 dve kosti
2. ni znano od koga
3. ni znano od kdaj
4. ni znano iz katerega casa
5. uradno (naj bi danes) zaprosili za zacetek ekshumacije (cesarkoli ze)
6. v bistvu ni znano se nic razen tega da so nasli 2 kosti

Kako iz tega lahko nastane tvoj naslov pa ves samo ti oziroma avtor. Seveda je zagotovo nakljucje da se ta stavek pojavi vseh medijih vzhodne sosede nekaj dni pred pogrebov v Potocarih. Seveda ni na 1000km moc zavohati delo tajnih sluzb vzhodne sosede.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Gargy pravi:
Mislim, da nobeden noče oprati Srbov krivde. Problem je, ker se Musliji delajo bolj papeške od papeža, ko pa kaj takšnega pride na dan, pa začnejo tulit in kazat s priti na drugi... Isti so kot Židje.

Kaj tocno je prislo na dan?

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Aha, torej, tukaj so možne teorije zarot. Ko so "tvoji" na tapeti pa teorija zarote ni možna. Good to know.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Aha, torej, tukaj so možne teorije zarot. Ko so "tvoji" na tapeti pa teorija zarote ni možna. Good to know.

Ja, zarote bi bile za BIA nekaj cisto novega kajne. Verjetno so to kosti ostale v kletkah levoh sarajevskega ZOOja. Ko je prav tako vzhodna soseda sirila neumnosti in podpihovala vojno. Zagotovo pri tem Potocari in Nikolic nimata nobene veze.
crazy1.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Še enkrat. Zakaj je pri Srbih vedno dejstvo, pri tvojih pa velja vse drugo, razen dejstva, to me zanima.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Še enkrat. Zakaj je pri Srbih vedno dejstvo, pri tvojih pa velja vse drugo, razen dejstva, to me zanima.

Kaksno dejstvo? Te 2 kosti so nasli ze pred slabim letom in zaradi nastopa Nikolica trobijo so mediji v Srbiji dobili od BIA navodilo da trobijo o tem. Nihce drug o tem ne pise ali filozofira. Zadeva je bolj ali manj jasna.

Zlocini nad Srbi so bili in tega nihce ni oporekal. Je pa vsaka primerjava .... Najhujsi zlocin (Kazani) je izvrsil Musan Topalovic Caco. Za njega je poskrbela bosanska oblast ze med vojno, zal je pri tem umrlo 9 policistov. Nihce ga ni skrival po vojasnicah, zdravil v bolnicah, skrival po stanovanjih, itd, itd. Tukaj je razlika med "nasimi" in "vasimi".

I

Izbrisan uporabnik 474

Jaz sem preveč prehodil in videl v tej BiH, da bi nasedal kakeršnikoli propagandi. Muslimani se glede grozodejstev lahko komot postavijo ob bok Srbom.

Ampak smešno je, da vsakič, ko kdo sploh namigne v smer, da tudi Muslimani niso ovčke in da v vojni niso imeli le statusa "ubogih napadenih mirovnikov", se muslimanska bratovščina začne dret, kaj dret, kričat, da je vse skupaj podtaknjeno, da je zarota, hitro potegnejo ven Srebrenico (Bratunac), ker to pač "špila" itd. (spet neka vzporednica z Židi)

In "naš" eazy ni nič drugačen. Vedno lepi linke, ki so njemu v pogodu in zavrača linke, ki mu niso. Češ, da niso merodajni in da je zarota. Mogoče mu kdo verjame, ne vem, jaz mu že dolgo ne... Pač še en "nabijač" in žrtveno jagnje. Zeh

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Sej vem, je pa zanimivo, da pri Srbih so dejstva vedno grozna, pri muslimanih pa vedno v "sprejemljivi" obliki in prav vsi zločinci so bili ustrezno kaznovani.
smile-1.gif

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Citat:
Sej vem, je pa zanimivo, da pri Srbih so dejstva vedno grozna, pri muslimanih pa vedno v "sprejemljivi" obliki in prav vsi zločinci so bili ustrezno kaznovani.
smile-1.gif
Zanimiva je tudi tendenca, da morajo biti grozodejstva med sovražnimi stranemi vedno enakovredna, ako je grozodejstva zagrešila stran, ki ti je ideološko bliže: se pravi, ker so Srbi zagrešili Srebrenico, enostavno mora biti nekaj enako groznega na drugi strani.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Kdo piše o enakovrednem? Pišem o tem, da so Srbi vedno krivi by eazy. Srbi so krvi, pika. Če se pa že kaj najde, da morda niso, se takoj zgodi zarota oz dve kosti kot se je poetično izrazil izi.

Najbližji mi je denar, tudi ideološko.