Citat:
Uporabnik GSMobil pravi:
Nič bat, zadeva še ni zaključena. Saj se bodo vsi pritožili, grem stavit da v drugo fašeta (občutno) več...
Citat:
Uporabnik xaxid pravi:
sodniki so očitno ugotovili, da je šlo za delovno nesrečo!
odštejmo prestan "pripor" (hišni pripor), lepo vedenje v zaporu, znižanje kazni, ki ga bo boločilo višje sodišče...leto do dve bosta na Dobu.
Citat:
Uporabnik VAG pravi:
Res pravna država ja, da sta fasala samo po 8 let.Citat:
Uporabnik Shipman pravi:
vmes k se kergate kako je drgje, sta fasala osem let. čudn da oba revčka niso oprostil,ker je enmu en mulc jebal mater,tadrug se je pa mal prešvicu.
Kar v praksi pomeni, da bosta čez 5 let že zunaj spet zganjala piz.darije.
Hja, na to sem pa čisto pozabil, da sta se itak že tolk časa grela na naše stroške.Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Narobe si izračunal. Skoraj 1,5 oz. 0,5 leta sta že odsedela...
A greš stavit, da mu tud lasu ne bodo skrivili?Citat:
Uporabnik VAG pravi:
Pa še neki: Praštalu bi morali tudi sodit zaradi pomoči pri begu, prikrivanju dokazov, dela na črno, ustrahovanja prič...
Njemu bi mogli dat tud ene 5 let.
To itak.Citat:
Uporabnik synthman pravi:
A greš stavit, da mu tud lasu ne bodo skrivili?
Nekateri so pač nedotakljivi.
Citat:
Uporabnik VAG pravi:
Hja, na to sem pa čisto pozabil, da sta se itak že tolk časa grela na naše stroške.Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Narobe si izračunal. Skoraj 1,5 oz. 0,5 leta sta že odsedela...
Pa še neki: Praštalu bi morali tudi sodit zaradi pomoči pri begu, prikrivanju dokazov, dela na črno, ustrahovanja prič...
Njemu bi mogli dat tud ene 5 let.
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Če bi to naredila mojemu otroku bi molil Boga, Alaha, Pahorja itd. da prideta čimprej ven.
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Ja pa bi bil sam na istem potem. Tukaj bi mogla pravna država poskrbeti za višje kazni. Tako visoke da nebi več nikoli dvignil roke nad nikomer. 8 let, ven v 5,6 še okusa domače župe ne pozabiš v tem času.
No no, jaz sem pa mislil da nasprotuješ raznim šeriatskim pravom...Citat:
Uporabnik Ateist pravi:
Najbolje bi pa bilo, da bi upoštevali Hamurabijev zakon. Oko za oko, zob za zob