V pon. bo izrečena sodba morilcema iz Globala...

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
Nič bat, zadeva še ni zaključena. Saj se bodo vsi pritožili, grem stavit da v drugo fašeta (občutno) več...

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik GSMobil pravi:
Nič bat, zadeva še ni zaključena. Saj se bodo vsi pritožili, grem stavit da v drugo fašeta (občutno) več...

si se zatipkal verjetno si hotel napisat še manj! Ne pozabi pri nas je vse mogoče na koncu bosta mogoče še oproščena in dobila še kako odškodnino kot opravičilo od države!
bonk.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik xaxid pravi:
sodniki so očitno ugotovili, da je šlo za delovno nesrečo!
confused-1.gif

odštejmo prestan "pripor" (hišni pripor), lepo vedenje v zaporu, znižanje kazni, ki ga bo boločilo višje sodišče...leto do dve bosta na Dobu.
frown-1.gif

Sodniki so pravilno ugotovili da je slo za povzrocitev posebno huda telesna poškodba, zagrozena kazen je od 1-10 let. V primeru smrti najmanj tri.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Zadnji....

Ok, za starega se strinjam da je 8 let kr ok, prvič je že v letih, drugič pa se ni nikamor skril ipd. kot Suljo.
Tamlademu pa bi tut jaz navrgel 10 let, 8 za zločin in 2 zato ker je pobegnil.
Kak bi jima notri nekaj smestil tako so Trobcu pa prepustim vaši domišliji,...

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik VAG pravi:
Citat:
Uporabnik Shipman pravi:
vmes k se kergate kako je drgje, sta fasala osem let. čudn da oba revčka niso oprostil,ker je enmu en mulc jebal mater,tadrug se je pa mal prešvicu.
stupid-1.gif
Res pravna država ja, da sta fasala samo po 8 let.
bonk.gif

Kar v praksi pomeni, da bosta čez 5 let že zunaj spet zganjala piz.darije.

Narobe si izračunal. Skoraj 1,5 oz. 0,5 leta sta že odsedela...

VAG

Majstr
11. avg 2007
1.748
218
63
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Hja, na to sem pa čisto pozabil, da sta se itak že tolk časa grela na naše stroške.
tongue-1.gif

Pa še neki: Praštalu bi morali tudi sodit zaradi pomoči pri begu, prikrivanju dokazov, dela na črno, ustrahovanja prič...
Njemu bi mogli dat tud ene 5 let.

Shipman

Fizikalc
18. okt 2007
1.561
0
36
pa dej kakšna povzročitev telesne poškodbe neki, model je sam padu, k je zih tko štorast, a ne. gravitacija pa to. isto ko u srebrenici, greš, padeš po nesreč na nož al pa žico in je sranje. res ne vem kaj zganjajajo tak hrup okrog tega.
stupid-1.gif

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik VAG pravi:
Pa še neki: Praštalu bi morali tudi sodit zaradi pomoči pri begu, prikrivanju dokazov, dela na črno, ustrahovanja prič...
A greš stavit, da mu tud lasu ne bodo skrivili?
Nekateri so pač nedotakljivi.

VAG

Majstr
11. avg 2007
1.748
218
63
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
A greš stavit, da mu tud lasu ne bodo skrivili?
Nekateri so pač nedotakljivi.
To itak.
Dokler se bodo nekateri javno hvalili, da lahko z enim telefonskim klicem v pol ure dobijo licenco za novo varnostno službo, do takrat bodo vsi taki Nedotakljivi.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik VAG pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Hja, na to sem pa čisto pozabil, da sta se itak že tolk časa grela na naše stroške.
tongue-1.gif

Če bi to naredila mojemu otroku bi molil Boga, Alaha, Pahorja itd. da prideta čimprej ven.
priden.gif

Floki

Guru
6. sep 2007
10.130
3.185
113
Citat:
Uporabnik patriot pravi:

Če bi to naredila mojemu otroku bi molil Boga, Alaha, Pahorja itd. da prideta čimprej ven.
priden.gif

sploh sodbe nebi dčakala ker bi bila že prej pod rušo...pa še kakšen zraven
10.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Ja pa bi bil sam na istem potem. Tukaj bi mogla pravna država poskrbeti za višje kazni. Tako visoke da nebi več nikoli dvignil roke nad nikomer. 8 let, ven v 5,6 še okusa domače župe ne pozabiš v tem času.

Dosegel bi kaj? Mislis da je kdorkoli od vpletenih vedel kaksna je kazen? Kazen je lahko 10, 20, 30 ali 140 let. Nobene veze nima. V ZDA imajo smrtno kazen pa ni zaradi tega stevilo umorov nic manjse.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik Ateist pravi:
Najbolje bi pa bilo, da bi upoštevali Hamurabijev zakon. Oko za oko, zob za zob
No no, jaz sem pa mislil da nasprotuješ raznim šeriatskim pravom...
Premočan veter ?

Podobne teme

I
Odgovori
63
Ogledi
10.389
Čvek
Izbrisan uporabnik #488
I