V pon. bo izrečena sodba morilcema iz Globala...

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
Citat:
Uporabnik zomirp pravi:
Pa sva enkrat na isti valovni dolžini.

Samo jaz bi ju jaz še malce mučil zraven, v opomin "zemljakom", da tu ne delajo takih stvari, kot jih lahko doma.

Sicer pa bi potrebovali nekaj v stilu Tujske legije, da naredi malo "čistke" in naš narod reši takih tipov.

Spet je pa problem, ker bi se potem pojavili kitajci, ...

cheer.gif

nekdo

Pripravnik
22. jan 2008
949
2
16
Citat:
Uporabnik Ateist pravi:
Kar nekaj časa je bil tale Hamurabijev zakonik, dokler se niso pojavili zaščitniki za človekove pravice.

Dvomim, da je človekova pravica to, da ubije drugega. Pa naj bo naklepno, ali v afektu.
In vsem tem hanžkom želim, da bi jim kdo ubil kakšnega bližnjega družinskega člana. Me prav zanima, če bi tudi v tem slučaju navijali za kazen za morilca v trajanju 2-5 let?

Nazadnje urejeno:

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik medak pravi:Pa tudi če mu je jebal petstrokrat mater ni to nobena olajševalna okoliščina.

To seveda ni res ,ker tudi zakon to uposteva kot olajsevalno okoliscino. Ce bi varnostnik pustil vsakega XYZ da dela/govori karkoli hoce, bi lahko po nekaj minutah domov. On tam ni psiholog, mamica ali teta.

poglej malo po tvju, kako to opravljajo v nemčiji profesionalni varnostniki in redarji, 3 x mu lepo reče, 2 x grdo potem pa ga drži z zvito roko in obrazom na asfaltu dokler ne pridejo policaji in mu nadenejo lisice...

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
Ja tu pa niso bili profesionalci eden je bil čefur z Bosne, drugi pa verjetno nič kaj bolj intelegenten od prvega.

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
Da je bil to moj otrok do sojenja sploh ne bi prišlo. Sodili bi potem samo meni za naklepen umor, in ne bi mi bilo niti malo žal.

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Ma ja zob za zob, pa malo fališ pa mu izbiješ dva, nato on fali in ti izbije osmico itd...
rolleyes-1.gif

Ma linčajte oba, v katranu in perju, bmk. Itak ste tle sami močni in pravični, brez masla na glavi.

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
Samo napisal si, da jim ne bi dal več kot 5 let.

Kaj, če bi bil tvoj otrok žrtev bi jim dal več kot 5 let?

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Odvisno, ali bi bil moj otrok odličnjak v šoli in v takem primeru slučajno mimoidoči ali pa bi bil đanks z nekaj razredi osnovne šole in policijsko kartoteko reda 1m3.

Eni znamo svoje bližnje realno presojat.

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
Ja in kaj je od odličnajka živlenje več vredno kot pa od takišnega, ki nima OŠ?

Kaznivo dejenje je, če nekoga ubiješ in ni važno koga.

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Mar se v ZDA dobi večja kazen če povoziš senatorja kot pa brezdomca?

Pa itak bo kazen določil sodnik; v primeru da bi bil umorjeni sodnikov sin, bi primer dobil DRUG sodnik. V nobenem primeru me kot starša ne bi nihče vprašal NIČ.

Kaj bi ti sploh rad dokazal, kaj bi bila za omenjena tipa zate primerna kazen? Kar zob za zob? V nadzorovanem okolju naj ju pretepejo do smrti?

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Marsikaj.

Grem off. Pa počakajmo na ponedeljkovo razsodbo. Bova videla kdo je z napovedjo bližje, jaz ali ti.

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
V bistvu je življenje pri nas različno vredno. Namreč, KZ predvideva v kolikor ubiješ osebo do 30 let zapora. V kolikor ubiješ predsednika, dosmrtni zapor. Torej razlika je...

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Aja še to, pričakujem da bosta dobila različno in sicer Suljanoviæ precej več kot Bukovc.

Itak bo z mastnimi naslovi na vseh rumenih časopisih objavljeno.

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Marsikdo marsikaj upa...realnost SLO kaznovalne politike je pa pač taka kot je
smirk-1.gif

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
Ja vem imaš prav samo recimo 5 let zapora za umor pa ta ni bil v silobranu je pa malo premalo. Pomoje bojo fasali tam okli 10,12 let.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Benady pravi:

Pa itak bo kazen določil sodnik; v primeru da bi bil umorjeni sodnikov sin, bi primer dobil DRUG sodnik. V nobenem primeru me kot starša ne bi nihče vprašal NIČ.

Ja, kazen bo pa ista kot da bi oče sodil
smile-1.gif

zarota.press

Dobiš avtomacko 50let brez možnosti pogojnega izpusta na izrečeno kazen se lahko pritožiš po 30tih letih.

Pa lahko si vesel da te ne počijo kam v kalifornijo, kak San Quentin State Prison.

Pri nas pa tak hotel.

Podobne teme

I
Odgovori
63
Ogledi
10.388
Čvek
Izbrisan uporabnik #488
I