Pomojem je mislil, da bi mogo preko robnika na notranji pas in potem spet preko robnika na zunanjega. Pač glej enim ni jasno zakaj robnikIn kaj sem po tvoje naredil narobe?
Pomojem je mislil, da bi mogo preko robnika na notranji pas in potem spet preko robnika na zunanjega. Pač glej enim ni jasno zakaj robnikIn kaj sem po tvoje naredil narobe?
Da zapelješ na notranji pas ni treba prek robnika, greš tam, kot gredo tisti iz Šenčurja (na levem pasu) na notranji pas, saj ne vozijo prek robnika.Pomojem je mislil, da bi mogo preko robnika na notranji pas in potem spet preko robnika na zunanjega. Pač glej enim ni jasno zakaj robnik
V turbo kroziscih ni dovoljena menjava pasov ... Saj te crte vodijo, kako moras peljat ...
PO katerem členu v zakonu pa ni dovoljena menjava pasov v krožiščih?V turbo kroziscih ni dovoljena menjava pasov ... Saj te crte vodijo, kako moras peljat ...
⚠️Tako se pravilno vozi v "turbo krožiščih"⚠️ - eCPP.si
Ključnega pomena je, da opazujemo prometno signalizacijo in se razvrstimo že pred samim križiščem. Preberite kako.blog.ecpp.si
A ti to resno al je samo cinizem?? Ker če je resno potem.......PO katerem členu v zakonu pa ni dovoljena menjava pasov v krožiščih?
Le zakaj bi naj bilo belemu prepovedano peljat preko črtkane črte? Ja tam kak znak, ki to prepoveduje? Itak mora prevozit črtkano črto,če hoče kam prit. A ker je menjava pasov v krožišču prepovedana? Po katerem členu in točki pa? Ali lahko navede, al si je pisec to kar sam izmislil? Haha pa saj rumeni tudi menja pasove? Isto rumeni zavije iz zunanjega na notranjega, tud pelje preko črtkanih črt, pelje točno tam kot bi lahko beli. Isto rumeni prevozi del fizične ločitve pasov.
Tako je. Ravno včeraj videno v živo, samo pomoje ni bil mirsi, ker so bile KP tablice in ni prišel iz smeri Britofa.A eni res mislijo, da je pravilno če beli avto na sliki zgoraj zavije levo, kot je označeno z rdečo črto? WTF?
Talne oznake so samo obvestilo, mislim da smo to razčistili že pri tistih 40km/h na tleh pri bivših cestninskih. Ki niso veljale, ampka je bilo 60km/h kot je bil znak. Oznake na cesti se tudi lahko izbrišejo, prekrijejo s snegom....Sem jaz tudi ravnokar tuhtal tole, mislim da iz vidika zakona ključna tista puščica (talna oznaka), ki ti dovoljuje samo vožnjo naravnost ali desno, ne pa menjavo pasu na levo.
Namesto da ugotavljaš ali resno ali ne, pa gledamo tiste,ki tako vozijo, raje poišči člen v zakonu, ki prepoveduje menjavo pasov v krožišču in vožnjo preko črtkane črte.A ti to resno al je samo cinizem?? Ker če je resno potem.......
Namesto da ugotavljaš ali resno ali ne, pa gledamo tiste,ki tako vozijo, raje poišči člen v zakonu, ki prepoveduje menjavo pasov v krožišču in vožnjo preko črtkane črte.
Namesto da ugotavljaš ali resno ali ne, pa gledamo tiste,ki tako vozijo, raje poišči člen v zakonu, ki prepoveduje menjavo pasov v krožišču in vožnjo preko črtkane črte.
Torej opažajo večje število kršitev, priznavajo da je to nevarno, da lahko pride do trka, neljubih posledic...
Torej imam popolnoma prav, ko trdim, da je iz varnostnega stališča novo krožišče korak nazaj. In da bo pokalo, Je bolj nevarno kot prej.
Prej tega niso opažali, pa tudi nesreč ni bilo.