V kakšni meri mi lahko policist "premeče" avto?

cbb

Chef
6. avg 2007
3.337
2
38
51
Nč več u Jesenicama... Zdej Horjul
ahahaha, kere buče:) Avtomobil ti lahko prečesa popolnoma! Zdej misliš, da če bodo recimo oropali eno pošto tam u enih božjih rovtah, in bodo policaji iskali roparja potem bodo imeli nalog za vsakega, ki se bo mim pripeljal? Ne se hecat no.

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Dobr vsaj povedat ti more zakaj mu moraš pokazat. P. sej mamo tut mi ene pravice.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.681
6.711
113
pri taščici
Zanimivo mx: Če avto ni bil tvoj: Si imel pooblastilo da ga lahko voziš? Sicer bi šel res lahko naprej peš, policaja pa s "tvojim" avtom....
Skratka,sem skoraj prepričan da ima policaj možnost pod tepihe in zice gledat če ima zato utemeljen sum. NA kakšen način potem cariniki avto obrnejo na meji (najbrž ni sodnika na meji!)
Skratka dobro si jo odnesel, očitno se tudi policaji premalo zavedajo svojih pravic....

nepomembnez

Pripravnik
9. jan 2009
514
0
16
Policist ti lahko naredi varnostni pregled kadarkoli. Tako, da se ni dobro delati pametnega, ker lahko na hitro dobiš še kakšno kazen zraven zaradi grdega obnašanja.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Zanimivo mx: Če avto ni bil tvoj: Si imel pooblastilo da ga lahko voziš?

Zakaj pa rabim pooblastilo da vozim avto od prijatelja?

Imam pa pooblastilo da z njim lahko grem v tujino, če to kaj šteje?
confused-1.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Avto ti lahko premeče če ima za to sum (torej pri prejšnjem primeru ko oropajo pošto lahko vsakega osumljenca obrnejo okoli).

nepomembnez

Pripravnik
9. jan 2009
514
0
16
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik nepomembnez pravi:
Lahko si ga ukradel.

Z ključi in prometno in avto ni prijavljen kot ukraden?

Pol pa lahko gnjavijo vsakega drugega ki vozi avto od mame, se pa ne piše isto kot ona,...
Lahko te gnjavijo, ampak to ni praksa.

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Citat:
Uporabnik cbb pravi:
Že res, da ti mora povedat. Samo tudi to, da sumi, da prevažaš drogo, bombo, šnelfajrco ali kaj podobnega je popolnoma dovolj.

Čist razumem in se strinjam, če bi mi rekel da mu odprem gepack, če ne drugega bi mu rekel mal zmedeno, aha zakaj pa
grin1.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik cbb pravi:
ahahaha, kere buče:) Avtomobil ti lahko prečesa popolnoma! Zdej misliš, da če bodo recimo oropali eno pošto tam u enih božjih rovtah, in bodo policaji iskali roparja potem bodo imeli nalog za vsakega, ki se bo mim pripeljal? Ne se hecat no.

pa ti misliš da živimo v policijski državi? Varnostni pregled se naredi v primeru suma, kar rop pošte je, kak sum pa je obstajal ko ga je ustavil na cesti?
bonk.gif

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
ksz....

Kaj se je meni zadnič zgodlo........mi na carini zadnič škif reče pokaži pač kuferam opremo itd.......pa jaz tam odpiram on ladl zadi pa kažem.....in pol ko sem pospravljal pa preden sem utegnil zapret kuferam vidim moela kak stegne njegovo taco pod moj zic....te pa me je dvignilo....tak sn rukno zic dol (ker sn ga predhodno dvignil ko sn si jakno jemal) da mu je skoro roko spipalo........tak je vedo takoj menda klko je ura...niti pisnil ni....samo lahko noč še

rajko0028

Fizikalc
22. avg 2008
1.327
1
36
15 km SV od LJ
Citat:
Uporabnik nepomembnez pravi:
Policist ti lahko naredi varnostni pregled kadarkoli. Tako, da se ni dobro delati pametnega, ker lahko na hitro dobiš še kakšno kazen zraven zaradi grdega obnašanja.

BUČE BUČE BUČE

Policaj ti reče pokažite (in ti se podelaš in pokažeš) in ne pogledal bom (samo če ima nalog). Se pa zna zgoditi da te bo zadržal dobil nalog zaradi utemeljenga suma in ti premetal avto - ob pričah - in za sabo pospravil, če ne bo nič našel. Če pa ga ti malo prcaš (ampak samo, če si siguren da ne bo nič našel) pa je to češnja na tortici.
Pri carinikih je normalno, da brskajo ampak samo na mejah v notranjosti morajo met zraven policaja.
Za premetačino stanovanja pa morata imeta (biti morata najmanj dva) nalog in dve priči ki jih izbereš ti (lahko ti ju določijo oni če bi morali nerazumno dolgo čakati na tvoji) v nasprotnem primeru so vsi dokazi pridobljeni nični.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Citat:
Uporabnik sonick pravi:
ksz....

Kaj se je meni zadnič zgodlo........mi na carini zadnič škif reče pokaži pač kuferam opremo itd.......pa jaz tam odpiram on ladl zadi pa kažem.....in pol ko sem pospravljal pa preden sem utegnil zapret kuferam vidim moela kak stegne njegovo taco pod moj zic....te pa me je dvignilo....tak sn rukno zic dol (ker sn ga predhodno dvignil ko sn si jakno jemal) da mu je skoro roko spipalo........tak je vedo takoj menda klko je ura...niti pisnil ni....samo lahko noč še

Policist in carinik ni eno in isto.