V kako bedni državi živimo..

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik AndrejD pravi:
Citat:
Uporabnik PiLLLe pravi:
Pomoje prvi post k se stabo strinjam in bom dodal samo to, da so razmere cedalje slabse, in nevem kako lahko nasi politiki ki tako naveliko obljubljajo, pustijo da se take zadeve dogajajo. Vcasih me prime da kupim sniper pusko, se ga parkiram na kako stolpnico v centru ljubljane, in cilam te politike. Sej je samo plevel, ki ima ime. In pomoje se bo nekega dne res nasel nekdo, ki bo sel to delat, mogoce bo pa potem kaj bolje!?!

tako bi odstranil enega mogoče 2. Boljše je bombo dat v parlament in ko je poln samo bum :p

Se spomni kdo scene v skarfejsu, ko se glavni mafijaši dobijo nekje nad miamijom, pa ko uleti apachi pa
zradira celotno seanso?

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Saj je v redu ...
wink-1.gif

netko

Guru
25. jul 2007
6.955
2.250
113
moreš vedet da otroka ne rodiš sam kar pomeni da sta dva in res je potem se fiksni znesek recimo kredit ali najemnina razpolovita oz jih plačujeta dva seveda stroški zato ker sa dva niso 100% višji ampak mogče 50% pa še to verjetno da ne... res pa je da recimo nimata oba iste plače en ma višjo drugi nižjo...

no pa pejmo naprej... sam zase sploh ne morem reči da haram sem bil 7 let pri mobilnem operaterju in zaradi dolgčasa in nestrinjanja z določenimi koraki pač zamenjal službo in šel na nižjo plačo kljub temu da sem imel vse te stroške za seboj... verjel sem da če dam od sebe vse kar znam pač lahko kaj dosežem no recimo da imam zdaj po enem letu in pol nekaj višje izhodišče kot pred časom ko sem zamenjal službo plus neke priložnosti za neto profit za katerega pa menim da ga letos ko bom imel za seboj prvo celo leto ne bo

super avto... svar okusa prej bi rekel da za 99% ljudi opel omega 98 letnik ni ne vem kaj oz je nula... za mene pa pomeni odličen kompromis med prostornostjo in nizko porabo kar mi zaradi prevoza ki ga dobim (živim 30 km iz ljubljane) pomeni vsaj 100 eur čistega prihodka na mesec iz naslova prevoza na delovno mesto
kar se tiče laptopa ga res imam je služben imam pa ob tem še desktopa za vse v dnevni in enega za tamalega v njegovi sobi ampak to je stvar vrednot... meni je hard disk tako kot nekomu žemlja... pač stvari če delaš z njimi zgubijo vrednost... in glede na to da vidim tvojo željo po laptopu določene znamke mislim da je pm pravi naslov da prideš do njega po primerni...

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
No lepo si mi povedal, se debelo strinjam s tabo!

Laptop mi je res zelja, jaz namreč ta post kljuvam po IBM tipkovnici medtem ko bulim v 15' katodec...

Mi je všeč kako ponudis, da bi mi uredil prenosnika za super ceno, problem je, če mi das
17' wide z 160gb in 2giga rama za 400€, ti ga nemorem kupit. Enostavno nimam.

Bo pa moogče konc leta kaki nepričakovan višek z naslova "dobli smo tožbo", takrat bom
pa z veseljem colal tut 3 jurje za njega. Sej tak kot gledam ga nerabim. No sej je super,
ko dlljaš z mega prenosom, in pičiš špil polek brez da šteka, jaz si pač zakamufliram in
na moji 433mhz haram pasjanso polek explorerja. :/

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
no tole je pisalo v novicah:
Citat:
... "Vse je bilo zavrnjeno. Zoran je namreč junija 2004 pustil šolo, do septembra je bil sicer še zavarovan, naprej pa ne. To naj bi bil razlog, da so vse vloge zavrnili, kot neupravičene"... Iz prve odločbe izhaja, da fantu ne priznajo iz invalidskega zavarovanja, ker ni bil vključen v obvezno zavarovanje in ni dopolnil treh mesecev zavarovalne dobe pred dogodkom. Iz istih razlogov, nima pravice do invalidnine za stoodstotno telesno okvaro, ker ni bil uživalec starostne, invalidnostne vdovske ali družinske pokojnine. Prav tako nima pravice do dodatka za pomoč in postrežnino...

Očitno ni dovolj hudo, da ga nekdo skoraj umori, potem mu še država noče pomagat, samo zato ker 3 uboge mesece ni bil zavarovan.
bonk.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Korl, če ti kej ni prav, maš tuki dol pr nas mejo, pa ****** v Beograd pomagat sorodnikom. Dokler pa ti živiš kot v raju tu pri nas, pa stfu!

ti wanker, a ti ne dojemaš da se bunim ker takim revežem država NOČE pomagat in ne zato ker je meni hudo.
stupid-1.gif

Ti lagger camper, od kdaj pa furaš Mati Tereza stil??

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Korl, če ti kej ni prav, maš tuki dol pr nas mejo, pa ****** v Beograd pomagat sorodnikom. Dokler pa ti živiš kot v raju tu pri nas, pa stfu!

ti wanker, a ti ne dojemaš da se bunim ker takim revežem država NOČE pomagat in ne zato ker je meni hudo.
stupid-1.gif

Ti lagger camper, od kdaj pa furaš Mati Tereza stil??

to ni debata za otroke kot si ti. dokler je tvoj edini cilj v lajfu pit alko in se drogirat, toliko časa se ne oglašaj.

glasn si biu da me ignoriraš, tako da imej toliko jajc da to nadaljuješ.
rolleyes-1.gif

swašta pi.čka rodi.
stupid-1.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
No lepo si mi povedal, se debelo strinjam s tabo!

Laptop mi je res zelja, jaz namreč ta post kljuvam po IBM tipkovnici medtem ko bulim v 15' katodec...

Mi je všeč kako ponudis, da bi mi uredil prenosnika za super ceno, problem je, če mi das
17' wide z 160gb in 2giga rama za 400€, ti ga nemorem kupit. Enostavno nimam.

Bo pa moogče konc leta kaki nepričakovan višek z naslova "dobli smo tožbo", takrat bom
pa z veseljem colal tut 3 jurje za njega. Sej tak kot gledam ga nerabim. No sej je super,
ko dlljaš z mega prenosom, in pičiš špil polek brez da šteka, jaz si pač zakamufliram in
na moji 433mhz haram pasjanso polek explorerja. :/

Ja ja Mx, alter ti verjame
grin1.gif

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Citat:
no tole je pisalo v novicah:
Citat:
... "Vse je bilo zavrnjeno. Zoran je namreč junija 2004 pustil šolo, do septembra je bil sicer še zavarovan, naprej pa ne. To naj bi bil razlog, da so vse vloge zavrnili, kot neupravičene"... Iz prve odločbe izhaja, da fantu ne priznajo iz invalidskega zavarovanja, ker ni bil vključen v obvezno zavarovanje in ni dopolnil treh mesecev zavarovalne dobe pred dogodkom. Iz istih razlogov, nima pravice do invalidnine za stoodstotno telesno okvaro, ker ni bil uživalec starostne, invalidnostne vdovske ali družinske pokojnine. Prav tako nima pravice do dodatka za pomoč in postrežnino...

Očitno ni dovolj hudo, da ga nekdo skoraj umori, potem mu še država noče pomagat, samo zato ker 3 uboge mesece ni bil zavarovan.
bonk.gif
Jaz se ob tem, da se zgražam nad birokrati, sprašujem tudi, kako un kriminalc, ki je iz fanta rastlino naredu, sploh lahko še normalno živi? A nima nobene vesti? Pa svojci? Se ne morejo vsaj pozanimat, kdo naj bi to storil in potem z barabo obračunat lastnoročno? Govorice verjetno krožijo, vsaj okvirno se gotovo ve, kdo naj bi to storil. V takih primerih zagovarjam zob za zob, hrbtenico za hrbtenico.
10.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Mal manj pijančuj, pa boš imel za otroka. Glede na tvoje besede, ti komplet plačo spičkaš v alkohol.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Ne jamram.

V rit stišano? Mogoče. Kak vzameš, na pladnju preneseno je parim mojim kolegom, ko
tu pa tam (beri: mesečno) "pobegnejo" na vikend ob morju. Jaz pa ne pičim na morje letno
niti 3x.

Težko ti je.
smile-1.gif

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Ne jamram.

V rit stišano? Mogoče. Kak vzameš, na pladnju preneseno je parim mojim kolegom, ko
tu pa tam (beri: mesečno) "pobegnejo" na vikend ob morju. Jaz pa ne pičim na morje letno
niti 3x.

Težko ti je.
smile-1.gif

popravek, nekateri je nikoli ne vidijo. ali pa mogoče 1x na 15let

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
Zdaj si me razočaro. Ki ti je benfa petkica s zatemnjenimi šajbami, da grema midva na kofe?
d055.gif

No, verjamem, da je težko v času evra. Mi mamo prihodke z večih virov, pa svoje zapravim v dveh dnevih. Sicer sem bolj v Intersparu, pa na bankanetu, pa nema više
cheer.gif

Nazadnje urejeno: