Utrip srca

marjan

Pripravnik
25. jul 2007
799
3
18
Po dolgem času sem našel graf utripa srca... Vem da ste eni iz dohtarskega foha, pa me zanima kaj lahko iz njega razberete...Je pa zanimiva zgodba okrog tega
smile-1.gif

LP
kacon-foto_3444874_3444916_18337348.jpg

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.464
3.835
113
davorinm.wordpress.com
Jaz sem imel zdaj 3 dni non stop ekstra sistole.
bonk.gif
Ko se ti srce ustavi, pa potem butne močno...pa tko vsakih 5 sekund non stop. Baje 99% ni nič s srcem, ampak stres in nezdrav način življenja. Včeraj potelovadil, danes nehalo.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
bonk.gif
Ko se ti srce ustavi, pa potem butne močno...pa tko vsakih 5 sekund non stop. Baje 99% ni nič s srcem, ampak stres in nezdrav način življenja. Včeraj potelovadil, danes nehalo.

Pa je to šlo stran samo zaradi telovadbe?

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Slabo posnet EKG, tistega, ki je to snemal je treba poslati na izobraževanje kako ga ni sram dati tak EKG komu v roke.
jezen.gif

Drugače pa ni videti nič posebnega, neboš še umrl
cheer.gif

marjan

Pripravnik
25. jul 2007
799
3
18
Fora je bla da so me rešilcem odpeljali v bolnišnico, potem ko so me našli zunaj pri 5 stopinjah spati....Pa ene 3 promile v krvi. Vrjetno nisem bil čisto pri miru zato pa tak EKG
smile-1.gif
Se pa vidi da je blo v Avstriji....

K sreči so računali samo 50€ za rešilca :p

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.464
3.835
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
bonk.gif

Pa je to šlo stran samo zaradi telovadbe?

Nimam pojma zakaj je šlo stran. 3 dni mi je non stop trzalo...včeraj zvečer sem pred spanjem telovadil, zbudil sem se brez "aritmije" oz. se ta pojavi sem pa ke zlo na švoh. Prej pa je non stop tik tak tik tak...DUUUM, tik tak tik tak ti DUUUUM.
crazy1.gif

tony

Guru
23. jul 2007
9.853
1.609
113
Mojster (pa se sploh ne poznava, in btw. zdajle sem komaj dobro prišel s celodnevnega šihta), pazi da ne boš na šihtu izgorel (kar je btw. značilnost najbolj zagnanih in pridnih ljudi). Vsi znaki kažejo na preobremenjenost z delom... Če je delovno okolje še stresno, je pa to samo še dodatni fuk... Star sem približno toliko kot ti in točno vem, kako je ko pride tak mulc na šiht: ponucajo te za vse pizdarije, ki se jih drugi raje izognejo, in to do 110% (da ne rečem še čez...
smile-1.gif
).

Če še nisi diplomiral, ti vsekakor priporočam, da daš šiht malo na off in najprej narediš to, ker bo z diplomo lažje najti kakšen drug šiht. Če boš pa ostal tam kjer si, pa poskušaj ostreje postaviti meje - ura je toliko in toliko in za danes neham. Imam kolega, ki ga je pri teh letih ruknil infarkt, tako da pazi nase...
tongue-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.464
3.835
113
davorinm.wordpress.com
Ampak čuti jih tudi EKG, ni samo v "moji glavi". Ali pa punca čuti, če tipa na vratni arteriji
grin1.gif

@tony

Hvala za opozorilo. Sem res pregorel in imel tudi druge težae z zdravjem, ki so bile očitno povezane s tem. Sem se pa odločil prejšnji teden spremeniti življenjski til. Več telovadbe, redna topla kosila, nič več sendvičev, minimalno fast fooda, manj ciaret, manj dela, več spanja. Škodilo ne bo... Dva tedna pred tole aritmijo sta bila tudi ena dva najtežjih v"karieri"...sm crknu. Kot že omenjeno v eni drugi temi sem menjal nadrejenega in pisarno,...tako da si obetam spremembe.

Aja, pa nisem frišen v službi...dobra tri leta tukaj. Teh novih niti ne poznam več, razen če kako asistentko ogovarjamo.
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

tony

Guru
23. jul 2007
9.853
1.609
113
3 leta? Jaz tudi
smile-1.gif

Skratka, matrajo te na polno in poskusi jih malo zabremzati... Meni recimo odgovarja ameriška scena 9 urnega delovnika, kjer si vzameš eno uro svojega cajta vmes za normalno kosilo... Saj je jasno, da morajo biti projekti narejeni, ampak človek se mora naučit reči, "zdajle pa imam dela na polno" in kdaj preložiti kaj na kakšnega (kompetentnega) sodelavca... Srečno...
zmaga.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.464
3.835
113
davorinm.wordpress.com
Je kar nekaj folka nižje od mene v firmi, problem je ker noben ne zna tega, kar jaz delam. Ne pod mano ne nad mano. Kar je dobro zame, ker sem bolj nepogrešljiv, slabo pa ker enostavno moram jaz narest. Eno asistentko bi rabil.
grin1.gif

Po opisu sva pa mogoče sodelavca.
hysterical-1.gif

Glede urnikov...v tistih dveh tednih sem naredil cca 140-150 ur (vikendi tudi). Sem pa potem naslednji teden "počival" na šihtu, ker sem imel itak viška ur.

Za kosilo se pa strinjam. To zdaj prakticiram in je treba si vzet uro frej.

Nazadnje urejeno:

tony

Guru
23. jul 2007
9.853
1.609
113
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Je kar nekaj folka nižje od mene v firmi, problem je ker noben ne zna tega, kar jaz delam. Ne pod mano ne nad mano.

Hja, to je še slabše, kot sem si predstavljal.
tongue-1.gif
Včasih pride prav, če lahko koga, ki zna kaj več od tebe kaj vprašaš, tako pa si res za vse sam...

Sicer v firmi delamo marsikaj, ampak statistikov, ki bi kaj konkretnega znali, pa res nimamo, tako da sodelavca po moje nisva...
grin1.gif

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
987
113
Probaj jesti par dni kake banane, pa tudi kivije....pa poročaj, če bo kaj bolje...

Nazadnje urejeno: